REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Oksana Pikul-Jaseitienė šių metų pradžioje atvėrė savo vardo grožio namus, o dar nespėjusiems ten apsilankyti, papasakojo, su kokiais iššūkiais susidūrė bekurdama jaukią aplinką.

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Oksana Pikul-Jaseitienė šių metų pradžioje atvėrė savo vardo grožio namus, o dar nespėjusiems ten apsilankyti, papasakojo, su kokiais iššūkiais susidūrė bekurdama jaukią aplinką.

REKLAMA

Tiesa, šioje „5 žvaigždučių būsto“ laidoje Oksana atvėrė ne tik savo grožio salono, bet ir savo bei krepšininko Simo Jasaičio namų duris bei papasakojo apie darbų su vyru namuose pasiskirstymą, taip pat aprodė visą namo išplanavimą. 

Kaip pastebėjo laidos vedėjas, viskas, prie ko prisiliečia Oksana, spindi jaukumu.

Kurdama grožio saloną pasitikėjo vienu žmogumi

O. Pikul-Jasaitienė atviravo, kad kuriant grožio saloną jai svarbiausias ir tapo jaukumas – moteris siekė, kad čia visi jaustųsi kaip namie.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai įsikėlėme į šiuos namus, neliko abejonių, į ką kreiptis ateityje, kuomet atsidarysiu savo grožio namus. Kreipiausi į tą pačią dizainerę, kuri kūrė ir mūsų namus. Kadangi namuose labai jauku ir gera gyventi, aš norėjau lygiai tą patį atkartoti ir savo darbo zonoje, kad tiek klientas, tiek darbuotojai jaustųsi kokybiškai ir gerai, patogiai – taip, kaip namuose“, – sakė žinoma moteris.

REKLAMA

Ir nors rezultatas dabar puikus, grožio salono savininkė pridėjo, kad teko susidurti ir ne su vienu iššūkiu: „Tiesą pasakius, tai mums buvo pirmosios statybos, nes visuomet, kiek įsigydavome nekilnojamo turto, pasirinkdavome paprastesnį būdą – įsikelti jau į įrengtus namus arba būstą. Tai tikrai šįkart susidūrėme su įvairiomis problemomis, ir netgi meistrų laukimu. Aš maniau, kad šiais laikais gauti gerą meistrą yra paprasta, o pasirodo, kad gero meistro turi laukti eilėje.“

Akyliausieji nesunkiai galėtų pastebėti, kad Oksanos grožio namuose yra nemažai tamsių detalių, kurių žmonės paprastai prisibijo. Ne išimtis buvo ir Oksana: „Pasirinkti ryškesnius šviestuvus ar įstatyti veidrodžius į tamsesnius rėmus buvo kiek keistoka, bet aš visgi pasitikėjau dizainere, ir leidau jai labai daug dalykų daryti tiesiog sava eiga. Sąžiningai prisipažinsiu, kad ir sienų atspalvių nesirinkau – atėjau, pamačiau nudažytas ir ėmiau dairytis.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, kai kada pasamdyta dizainerė leisdavo sau kai ką nuspręsti pati, tačiau žinomos moters tai niekuomet neįsiutino – priešingai, ji netgi būdavo tuo patenkinta. „Pasitikėjimas dizainere buvo šimtaprocentinis, bet ir ji žinodama, kokiuose namuose aš gyvenu, kokios spalvos pas mane vyrauja, sau leisdavo kai ką išrinkti pati, ir man parodyti tik po to, kai jau yra atliktas darbas, ar net pastatytas baldas“, – pasakojo Oksana.

Papasakojo, kuo labiausiai namie rūpinasi vyras Simas

Laidos „5 žvaigždučių būstas“ žiūrovams žinoma moteris atvėrė ir savo pačios namų duris. Kaip sakė Oksana, šiame name kartu su vyru Simu ir sūnumi Dominyku visi gyvena jau 6 metus, o taip pat jis sudarytas iš 200 kvadratinių metrų gyvenamo ploto. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pirmame aukšte turime šią erdvę: svetainę, atskirą virtuvės zoną, svečių kambarį ir sanmazgą. Jį turėti svarbu, nes ten gali laikyti atitinkamus daiktus, ir, žinoma, matyti visus skydelius, turėti filtrus ir taip toliau, reguliuoti visą namą“, – pasakojo Oksana.

O štai kas liečia antrąjį namo aukštą, pasirodo, kad čia ateityje šeimos laukia pokyčiai: „Antrame aukšte mes turime miegamųjų zoną, vaikučių kambarius. Kadangi turime vieną vaikutį, tai turime tokį „planą-chuliganą“ ateityje vieną kambarį visgi paversti rūbine, kadangi kol kas planuose neturime šeimos pagausėjimo. Vienas kambarys Dominyko, vienas – miegamasis, ir sanmazgas tiek pirmam, tiek antram aukšte.“

REKLAMA

Paklausta, kaip viską suspėja prižiūrėti, O. Pikul-Jasaitienė šypsojosi – pasirodo, kad visa didžiule lauko erdve rūpinasi jos vyras Simas.

Būtent su juo žinoma moteris stengiasi išnaudoti ir netoliese esantį mišką. „Į mišką einame labai dažnai, mintinai jį pažįstame. Ten keliaujame ir pasivaikščioti, ir pasivažinėti dviračiais, ir netgi su vyru mėgstame pabėgioti, pasportuoti. Tiesą pasakius, miško plotą išnaudojame labai intensyviai. O be to, jį dar ir prižiūrime – vienąkart metuose apsitvarkome ir norime išlaikyti tokią tvarką, tarsi parke“, – pasakojo ji.

Ištrauką iš laidos „Penkių žvaigždučių būstas“ su Oksana Pikul-Jasaitiene pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje. Visą laidą galite pamatyti šeštadieniais, 10.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų