REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
(Princas Čarlzas ir Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Kovo pabaigoje princas Harry ir jo žmona Meghan Markle neteko karališkųjų titulų ir persikėlę į Los Anždelą pradėjo naują gyvenimo etapą. Vis dėlto karališkąją šeimą ir šią porą gaubiančios bėdos prasidėjo jau kur kas anksčiau – neseniai viešumoje pasirodė informacija, jog ypatingai dėl to išgyveno princas Charlesas.

10

Kovo pabaigoje princas Harry ir jo žmona Meghan Markle neteko karališkųjų titulų ir persikėlę į Los Anždelą pradėjo naują gyvenimo etapą. Vis dėlto karališkąją šeimą ir šią porą gaubiančios bėdos prasidėjo jau kur kas anksčiau – neseniai viešumoje pasirodė informacija, jog ypatingai dėl to išgyveno princas Charlesas.

REKLAMA

Teigiama, kad princo Harry tėvas jaudinosi, jog Meghan nepritaps prie karališkosios šeimos.

Visa tai buvo aprašyta knygoje apie princą Andrew, „Prince Andrew, Epstein and the Palace“, kurios autorius – Nigelis Cawthorne’as.

Anot jo, didžiausia princo Charleso baimė buvo ta, jog karlaiškojoje šeimoje buvo vietos tik vienai stipriai moteriai – karalienei.

„Manau, kad princui Charlesui patinka stiprios moterys, bet šeimoje yra vietos tik vienai tokiai moteriai, karalienei. Manau, kad princas numatė būsimas šeimos problemas. Harry ir Meghan sustiprino karališkosios šeimos populiariumą taip, kaip kadaise tai padarė princas Andrew ir jo žmona Fergie“, – teigė N. Cawthorne’as.

REKLAMA
REKLAMA

„Vis dėlto, dėl šeimos ramybės, jis supras, kad geriau, kai monarchija yra maža, negu sudaryta iš atskirose orbitose išsidėsčiusių žvaigždžių“, – pastebėjo autorius.

REKLAMA

Anot jo, princas Charlesas iš širdies stengėsi remti viską, ko siekė Meghan ir Harry, iki kol tai nesipriešino ir netrukdė karalienei. „Vis dėlto, kad ir kaip bebūtų, jis neturėjo ką daugiau pasiūlyti, tik moralinę paramą. Be abejonės, jis labai gailisi fakto, kad dabar savo sūnaus ir visos jo šeimos nebematys taip dažnai“, – pridėjo rašytojas.

Nepaisant to, anot N. Cawthorne’o, princui patinka tradicijos ir įsakymai. 

Vis dėlto su princu artimus ryšius palaikė ir M. Markle, nes 2018 metų gegužę, kai ištekėjo už princo Harry, ją prie altoriaus lydėjo ne jos pačios tėvas, o būtent princas Charlesas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu buvo kalbėta, jog jiedu rado daug bendro kalbėdami apie meną, kultūrą ir istoriją.

„Princui Charlesui susižavėjimą kelia Meghan stiprybė ir stuburas, kurį ji suteikia Harry, kuriam tokios stiprios figūros gyvenimą reikia, kitu atveju gali būti kiek minkštokas“, – pridėjo jis.

Tiesa, visai neseniai paaiškėjo ir kitos įdomios detalės apie M. Markle su kitais karališkosios šeimos nariais praeityje. Apie hercogienių K. Middleton ir M. Markle santykius visuomet sklandė pačių įvairiausių kalbų, vis dėlto viena buvo akivaizdu – geriausiomis draugėmis jos tikrai netaps. Vis dėlto visai kitoks įspūdis, pasirodo, galėjo susidaryti jų pirmąjį susitikimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ištikimiausi M. Markle ir princo Harry gerbėjai žino, kad jiedu susipažino Londone, 2016 metų liepą – juos suvedė abiejų bendras draugas, Markusas Andersonas. Po metų pora susižadėjo ir davė viešą interviu žiniasklaidai Kensingtono rūmuose.

Interviu metu M. Markle nesiliovė girti karališkosios šeimos, karalienės ir princo Williamo žmonos Kate. Anot hercogienės, visi jai buvo itin malonūs.

Įdomu tai, kad, pasirodo, kol Harry ir Meghan slapčia susitikinėjo, princas Williamas vis slapčia vylėsi susipažinti su brolio naująja mergina.

„Williamas ir Catherine svajojo susipažinti su Meghan, o kadangi esame kaimynai, mums tai pavyko net kelis kartus, ir Catherine buvo…“ , – nespėjo sakinio užbaigti Harry, mat Meghan jį nutraukė ir pareiškė, kad K. Middleton buvo „nuostabi“.

REKLAMA

Tąkart pagyrų pora negailėjo ir princui Williamui bei princui Charlesui, su kuriais teigė susitikę daugybę kartų.

Ir nors dabar sklinda gandai, kad M. Markle nėra didžiausia karališkosios šeimos gerbėja, tąkart ji su karaliene buvo susitikusi prieš sužadėtuves, ir liko jų susitikimu be galo patenkinta. 

„Man buvo be galo svarbu susipažinti su karaliene ne tik kaip su monarche, bet ir pro Harry akis, kaip mylinčia močiute. Buvau be galo dėkinga už tą laiką, kurį galėjau su ja praleisti. Ji – nuostabi moteris“, – tada sakė M. Markle.

Primename, kad vėliau apie karališkąja šeima rašiusi Sally Bedell Smith pasidalijo savo pastebėjimais apie tai, kad ištekėdama už princo M. Markle tikėjosi pasakos, vis dėlto jos tikrai negavo. 

REKLAMA

Interviu užsienio žiniasklaidai davusi rašytoja įsitikinusi, kad M. Markle mėgavosi savo žvaigždės gyvenimu, o nusprendusi tapti hercogiene, nė negalėjo įsivaizduoti, kaip iš tiesų apsisuks jos gyvenimas.

„Dabar ima atrodyti, kad ji gailisi, jog atsisakė savo ankstesnio gyvenimo – tai, ko iš jos tikėjosi karališkoji šeima, nesutapo su tuo, prie ko ji buvo įpratusi“, – sakė S. B. Smith.

Eskpertė sutiko, kad buvimas karališkosios šeimos dalimi, M. Markle tapo nesuskaičiuojamais privalumais, tačiau tai, kad jai teko atsisakyti daugybės brangių dalykų, tapo tikru iššūkiu. Todėl kai tekėjo už princo Harry, Meghan, tikėtina, nesugebėjo viso to numatyti.

Primename, kad savo daug žadančios aktoręs karjerą Meghan palaido dar 2017-aisiais, kai jiedu viešai paskelbė apie sužadėtuves. Iki tol aktorė net 7 metus vaidino itin populiariame seriale „Suits“, o taip pat turėjo savo tinklaraštį „The Tig“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų