REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Neringa Mažeikienė (tv3.lt fotomontažas)

Televizijos ekranuose karts nuo karto pasirodanti ir nuolatos besišypsanti buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė Neringa Norbutaitė-Mažeikienė liepos 1-ąją minėjo ypatingą progą. Moteriai suėjo 40 metų.

27

Televizijos ekranuose karts nuo karto pasirodanti ir nuolatos besišypsanti buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė Neringa Norbutaitė-Mažeikienė liepos 1-ąją minėjo ypatingą progą. Moteriai suėjo 40 metų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris papasakojo apie netikėtą gimtadienio staigmeną bei ateities planus.

Kalbėdama apie gimimo dienos šventimą, Neringa išliko paslaptinga: „Kaip švęsiu gimtadienį, kol kas yra paslaptis. Tarp kaimynų turime tradiciją – 40-mečio proga daryti vieni kitiems siurprizus. Aš  jį gavau.

Kaimynų laukiau dar prieš gimtadienį. Vakare. Kaimynai nusprendė padaryti siurprizą. Ramiai vakarojau, jau buvau su chalatu.  Išgirdau, kad kažkas skambina į vartelius, pamaniau grįžo sūnus. Deja. Pirmiausiai apipyliau priekaištais, kad sveikinti iš anksto negalima, kad jų laukiau ryt, bet jie nuramino, kad sulauks kartu mano gimimo dienos.“

Kuomet išaušo vidurnaktis, jos laukė nepamirštama staigmena: „Prasidėjo linksmybes. Iš kaimyno gyvenančio šalia kiemo pro kadagius pradėjo virsti putos, žodžiu, šokome putose, juokavau, kad dar sniego per mano gimtadienį nėra buvę.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasakodama apie gimtadienius, ji tikino, kad jai kur kas mieliau yra organizuoti šventes kitiems.

„Aš savo gimtadienių nesu mėgėja švęsti, nes visada pergyvenu, kad viskas pavyktų 100 proc. Kitiems organizuoti ir daryti staigmenas daug smagiau“, – sakė pašnekovė.

REKLAMA

Liepos 1 dieną Neringai sukako 40 metų, tačiau ji pati džiaugėsi, kad metų jau seniai nebeskaičiuoja: „Metus gali skaičiuoti, gali neskaičiuoti. Jie niekur nedings. Šiuo metu jaučiuosi gerai kaip niekad. Net savo šventes kvietimą pradėjau sakiniu: „Gyvenimas nuo 40 tik prasideda“. Nuostabus amžius. Jau daug kas gyvenime sutvarkyta ir dar daug ką gali nuveikti.“

Buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė džiaugėsi, kad prabėgę metai buvo itin sėkmingi. „Praėję metai buvo nuostabūs tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe, karjeroje. Nusifilmavau 2 kino juostose. Apie tai tik pasvajodavau. Ateities planų nemėgstu išduoti, todėl, kad jie įvyktų, išsipildytų. Bet jų yra“, – paslaptingai kalbėjo Neringa.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Neringa 5 metus filmavosi „TV Pagalbos“ laidoje, tačiau savo ateities su ja nebesieja.

„Jau nesieju planų. Grįžti nebereikia. Tai – gražus praėjęs etapas. Sakoma, kad reikia žiūrėti į priekį, o ne atgal. Televizijoje praleidau nemažai metų, žinoma, tas laikotarpis daug davė. Kažko išmokau, pasimokiau, kažką labiau įvertinau. Vis sugrįžtų į eterį, karts nuo karto nusifilmuoju viename ar kitame seriale. Na gerai, išduosiu... Netrukus pasirodysiu dar viename seriale“, – atskleidė Neringa.

Baigdama pokalbį apie gimimo dieną bei ateities planus, Neringa sau linki tik vieno: „Sau linkiu sveikatos bei savo artimiesiems, nes žinoma, pirmiausia nuo to prasideda laimė. O visą kitą turėsi, kas tau lemta ir kiek pats įdėsi noro bei pastangų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų