REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kardashian klanas (nuotr. SCANPIX)

Visi tie, kurie ištikimai seka Kardashian-Jenner klaną, puikiai atsimena istoriją, kai Khloe Kardashian laukė šeimos pagausėjimo, o prieš pat gimdymą jos mylimasis, krepšininkas Tristanas Thompsonas pasielgė nedovanotinai ir žinomą moterį išdavė. 

5

Visi tie, kurie ištikimai seka Kardashian-Jenner klaną, puikiai atsimena istoriją, kai Khloe Kardashian laukė šeimos pagausėjimo, o prieš pat gimdymą jos mylimasis, krepšininkas Tristanas Thompsonas pasielgė nedovanotinai ir žinomą moterį išdavė. 

REKLAMA

Ir nors pora niekuomet nesusitaikė, Tristanas visuomet stengėsi ir vėl pelnyti savo mylimosios Khloe bei jųdviejų dukrelės pasitikėjimą. Deja, netrukus jis savo elgesį pakartojo – šįkart su Khloe sesers Kylie geriausia drauge.

Kai kurios moterys tokių nuolat pasikartojančių išdavysčių niekuomet neatleistų, vis dėlto panašu, kad K. Kardashian prieš visa tai yra pasirengusi užsimerkti. Pora jau ne tik kurį laiką susitikinėja ir bando vėl įžiebti santykius, bet užsienio žiniasklaidoje dar ir sklando gandai, jog jiedu ketina… tuoktis.

Kaip rašoma mirror.co.uk, Khloe ir Tristanas ketina susituokti slaptoje ceremonijoje Kim Kardashian ir Kanye Westo namuose. Teigiama, kad vestuvėse daug svečių nebus, mat viską stengiamasi padaryti nepritraukiant pernelyg daug dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Khloe sesers Kim namas lauke vyksiančioms vestuvėms pasirinktas ne be priežasties. Pasirodo, kad pati Khloe šiuo metu savo namą pardavinėja. Norintys jį įsigyti turės pakloti beveik 17 mln. eurų.

REKLAMA

„Planuojama altorių įrengti pavėsinėje. Taip pat bus pastatyta didžiulė palapinė šventei bei, žinoma, bus kelios kameros“, – sakė šaltinis.

Tiesa, kalbos apie tai, kad Tristanas ir Khloe ir vėl vienas kitam puoselėja šiltus jausmus, sklinda jau seniau, mat karantino metu pora izoliavosi kartu su dukra True. Negana to, nors anksčiau Khloe sesuo Kim į Tristaną žiūrėjo itin skeptiškai ir niekaip po sesers išdavystės su juo nerasdavo bendros kalbos, praėjusią savaitę savo nuomonę pakeitė. Realybės šou žvaigždė tikino, kad dabar jis labai stengiasi – it būtų kitas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat teigiama, kad Kim šiuo metu itin padeda seseriai su visa vestuvių ceremonija. Ji ne tik prisideda prie ranka rašomų vestuvinių įžadų, bet ir dalijasi savo mintimis tiek kalbant apie vestuvinę Khloe suknelę, tiek ir poros medaus mėnesį.

Taip pat neseniai atšventusi savo 36–ąjį gimtadienį, Khloe sulaukė jautraus T. Thompsono sveikinimo, kuriuo jis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Šiuo metu esu pakankamai išmintingas, kad žinočiau, jog tu atėjai į mano gyvenimą tam, kad parodytum, ką reiškia būti nuostabiu žmogumi. Vertinu, kad galiu iš tavęs mokytis ir dėl to augti. Dėkoju Dievui, kad esi tokia graži ir mylinti moteris, o ypatingai – mūsų dukrai True“, – rašė T. Thompsonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad T. Thopsonas – ne vienintelis Khloe mylimasis, kuris yra ją išdavęs. 2009 metais Khloe buvo ištekėjusi už kito krepšininko, Lamaro Odomo, kuris pripažino ne tik ją daugybę kartų išdavęs, bet dar ir kentęs nuo priklausomybės seksui. Poros nesutarimai prasidėjo gana greitai po to, kai jiedu sumainė žiedus, vis dėlto galutinai jiedu išsiskyrė tik 2016 metais.

L. Odomas neseniai užsienio žiniasklaidai yra atskleidęs, jog permiegojo su daugiau nei 2000 moterų. Negana to, dažniausiai už tai joms sumokėdavo po 2000 dolerių (1823 eurų), nors minėtos moterys nė nebūdavo prostitutės, o apie užmokestį iš anksto nė nebūdavo kalbama.

REKLAMA

Savo knygoje „Darkness To Light“ L. Odomas pripažino, kad suskaičiuoti sriptizo šokėjas, su kuriomis yra permiegojęs, būtų sunku. Taip pat dauguma jo tokių santykių būdavo vienos nakties nuotykiai. 

Taip pat jis neslepia ir to, jog negali prisiminti daugumos iš moterų, su kuriomis turėjo lytinių santykių, vardų.

„Rytais palikdavau joms pinigų. Niekuomet apie jas negalvodavau blogai. Permiegodavome, o tuomet ant naktinio staliuko palikdavau 2 tūkst. dolerių. Buvo savaime aišku, kad kai išeisiu iš dušo, jų jau nebebus, nes dažniausiai iškart turėdavau eiti į treniruotę“, – knygoje rašė jis.

L. Odomas yra sakęs, jog tai – didžiulė priklausomybė, tačiau dėl to, kad daugybę kartų išdavė savo buvusią žmoną Khloe, jis beprotiškai gailisi iki šiol.

REKLAMA

„Esu apsėstas sekso tiek, kiek save prisimenu. Dievinu liesti moteris ir man būtina jausti moters odą šalia savosios. Liesti moteris man reiškia jaustis saugiam. Tas fizinis kontaktas yra kažkas, ko man reikia. Tai ne visada turi būti seksas. Galime gulėti lovoje apsikabinus – tai mane patenkins lygiai taip pat. Man tiesiog reikia ryšio“, – tigė jis.

L. Odomas buvo 14 metų, kai prarado nekaltybę, tačiau atvirai yra pripažinęs, kad negali to prisiminti.

„Sunku tuo patikėti, tačiau neprisimenu savo pirmoji karto. Beprotiška, tiesa? Manau, kad man buvo 14 metų. Tai buvo praėjus 2 metams po to, kai mirė mano mama“, – kalbėjo jis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų