REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Eugenijus Ostapenko (nuotr. Organizatorių)

Muzikos pasaulyje su daina „Dviratukas“ išgarsėjęs Eugenijus Ostapenko pastaraisiais metais tūnojo šešėlyje, o gyvenimo sunkumai, rodos, vyrą buvo ne juokais palaužę.

8

Muzikos pasaulyje su daina „Dviratukas“ išgarsėjęs Eugenijus Ostapenko pastaraisiais metais tūnojo šešėlyje, o gyvenimo sunkumai, rodos, vyrą buvo ne juokais palaužę.

REKLAMA

Tačiau Eugenijus nepasidavė ir su trenksmu nusprendė grįžti į sceną.

Vyras savo gerbėjams sukūrė vasarišką dainą, kuri, jo manymu, privers šokti ne vieną: „Visi žinomi žmonės turi heiteriu. Tik heiteriai rašo piktus komentarus, o juk aš turiu 40 tūkst. tikrų fanų ir jie mane myli, visada aplanko koncertuose. Tik heiteriai ir pavyduoliai blogai kalba, o pusė Lietuvos mane myli, tai aš matau ir jaučiu iš bendravimo su žmonėmis realiame gyvenime.“

Dainos žodžius parašęs E,Ostapenko prodiuseris Egidijus Lisovoj tikisi, kad nauja daina paskaidrins klausytojų nuotaiką: „Kiekviena daina randa savo klausytoją, vieniems patinka, kitiems ne, bet visiems neįtiksi. Jaunimas labiau mėgsta pasilinksminti su Eugenijaus dainomis, priima jas su humoru.

REKLAMA
REKLAMA

Sukūrėme linksmą kūrinį, per keturias dienas daina surinko virš 70 tūkst. peržiūrų. Eugenijus šeštadienį dainą pristatė Palangoje, klausytojams ji labai patiko, prašė pakartoti.“

REKLAMA

Pasak prodiuserio, Eugenijus stengiasi atsistoti ant kojų: „Dabar žmogus stipriai save riboja, stengiasi prisižiūrėti. Jo mama juo rūpinasi, visi bandome jam padėti, kad jis pakiltų iš pelenų. Eugenijus supranta, kad jam reikia naujų dainų, pasirodyti savo gerbėjams, todėl, manau, mes tikrai nesustosime ir kursime toliau.“

„Norime save išreikšti su įvairia stiliaus muzika. Siekiame, kad būtų linksmų ir nuotaikingų dainų bei rimtų ir jausmingų. Tiesa, rimta muzika sunkiai skinasi kelią, klausytojams patinka lengvos ir neįpareigojančios dainos“, – kalbėjo Egidijus.

„Žmonės jau siunčia vaizdo įrašus, kaip dainuoja automobilyje naują dainą, todėl, manau, greitu metu šis kūrinys bus „ant bangos“. Visiems reikia linksmų dainų, žmonės nenori rimtų dalykų, todėl sukūrėme smagų kūrinį apie seną automobilį“, – džiaugėsi vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų