REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Maura Higgins ir Kylie Jenner (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu garsiojo Kardashian-Jenner klano narė Kylie Jenner išgyvena ne patį lengviausią periodą. Visai neseniai paaiškėjo, kad neseniai jai suteiktas jauniausios milijardierės titulas yra ne visai teisingas, o dabar ji įsigijo ir rimtą konkurentę.

32

Pastaruoju metu garsiojo Kardashian-Jenner klano narė Kylie Jenner išgyvena ne patį lengviausią periodą. Visai neseniai paaiškėjo, kad neseniai jai suteiktas jauniausios milijardierės titulas yra ne visai teisingas, o dabar ji įsigijo ir rimtą konkurentę.

REKLAMA

Dar viena iš koto verčianti gražuolė netgi pasidalijo viešu grasinimu makiažo verslo galiūnei Kylie.

Buvusi realybės šou „Love Island“ žvaogždė Maura Higgins – ne ką mažiau žavi jauna moteris, kuri ketina populiariumu ir savo verslo sėkme nurungti net ir pačią K. Jenner. O ateityje ši tikisi netgi „pavogti“ Kylie milijardierės titulą.

Tiesa, Maura – kiek vyresnė, jai šiuo metu yra 29 metai. Išgarsėjusi realybės šou ji savo populiarumą ketina išnaudoti, o geriausias būdas, anot jos, tai padaryti – imti lipti ant K. Jenner kulnų.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę M. Higgins kartu su makiažo linija „Inglot“ išleido pirmą savo makiažo liniją. Savo sėkme įsitikinusi iš Airijos kilusi mergina pati viešai tikina, kad ji – tikra grėsmė Kylie, mat ketina tapti netgi turtingesnė už ją.

REKLAMA

„Manau, kad Kylie Jenner dabar reikėtų saugotis. Mano skaičiavimais, ji ims ateityje žvalgytis į mano produktus“, – drąsiai užsienio žiniasklaidai kalba Maura.

„Nori elgtis lygiai taip pat, kaip Kardashian klanas, ir naudotis savo socialinėmis platformomis taip, kad gebėčiau parduoti savo produktus. Aš ne tik tai kolekcijai panaudojau savo vardą, bet ir iš tiesų dėl to sunkiai dirbau“, – tikina realybės šou žvaigždė.

Kaip ir Kardashian klanas, taip ir Maura neatsisako tam tikrų kūno patobulinimų, tiesa, kitaip nei garsiosios seserys, ji tikina savo kūno nekeisianti. Jai priimtiniausi hialurono užpildai veido srityje.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo kūne tikrai nenoriu nieko keisti. Taip, aš turu plokščią užpakaliuką, tačiau stengiuosi tai priimti“, – pridėjo ji turėdama omenyje tai, kad garsiosios Kardashian-Jenner klano merginos turi įspūdingus sėdmenis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai užsienio pramogų pasaulį sukrėtė dar vienas skandalas – pasirodo, kad jauniausia pasaulio milijardiere laikyta žavioji Kardashian-Jenner klano narė Kylie Jenner nėra tokia jau turtinga, o jos garsusis statusas – tėra apgaulė.

Tiesa, milijardierės statusą Kylie iš tiesų turėjo, tačiau jau kurį laiką tai – tik tuščios kalbos.

Visai neseniai „Forbes“ išsiaiškino, kad milijardierės turtas dabar kur kas mažesnis, o ir jos įmonė nėra tokia didelė, kaip tikino ji bei jos vadybininkė ir mama Kris Jenner. Savaime suprantama, visas klanas – o ypatingai Kylie su mama – dėl to šiuo metu eina iš proto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kris ir Kylie be galo jaudinasi ir bijo, kad tai sužeis jų prekės ženklą, o dar baisiau, jos gali pakliūti į bėdą su valdžia“, – teigė artimi šeimos šaltiniai.

Tiesa, pati K. Jenner nusprendė parodyti, kad iš tiesų ji nebijo nieko. „Dėl ko aš atsikėliau? Maniau, kad „Forbes“ – garbingas puslapis… Viskas, ką manau, tai netikslūs teiginiai ir neįrodytos prielaidos. Aš niekuomet neprašiau jokio titulo ir nesistengiau jo siekdama meluoti. Taškas“, – „Twitter“ socialiniame tinkle rašė Jenner.

Vėliau ji dar pridėjo, kad neketina nuo to rūpintis, nes jei sekasi puikiai, o už pinigų skaičiavimą dabar yra kur kas svarbesnių dalykų. 

Vis dėlto kaip teigia „The Sun“, Kylie labiausiai siunta ant savo motinos Kris, todėl netgi nekelia, kai ši jai skambina. „Kris, kuri gauna 10 procentų nuo Kylie verslo, yra panikos būsenoje. Kylie neatsiliepia savo mamai Kris, o pasitikėjimas ja išvis dingo. Kris baiminasi, kad Kylie išvis jos atsisakys, taigi įtampa tikrai didelė“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų