REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Gianluca Vacchi ir Sharon Fronseca (nuotr. Instagram)

Visai neseniai pasirodė žinia, jog seksualusis italų milijonierius, išgarsėjęs socialiniuose tinkluose, Gianluca Vacchi, taps tėvu. Vyras laukiasi vaikelio su savo 27 metais jaunesne mylimąja, Sharon Fronseca.

12

Visai neseniai pasirodė žinia, jog seksualusis italų milijonierius, išgarsėjęs socialiniuose tinkluose, Gianluca Vacchi, taps tėvu. Vyras laukiasi vaikelio su savo 27 metais jaunesne mylimąja, Sharon Fronseca.

REKLAMA

Ir nors daugeliui galėtų atrodyti, kad rasti bendrą kalbą su perpus jaunesniu žmogumi gali būti nelengva, pats Gianluca tikina, kad šis amžiaus skirtumas jo nė kiek nejaudina.

Apie savo santykius G. Vacchi atvirai prabilo užsienio žiniasklaidai. 

Pats vyras yra įsitikinęs, kad jo turimos energijos kiekis prilygsta 15-mečiui berniukui, o štai jo mylimoji Sharon, jų santykių pradžioje privertė milijonierių nemažai prisikentėti.

Šiuo metu pora gyvena Bolonijoje, Italijoje, įspūdingame name su 3 basenais, didžiule teritorija. Tiesa, tai – ne vienintelis jų būstas. Dar vieną jie turi Floridoje, Majamyje.

REKLAMA
REKLAMA

Gianluca sako, kad amžiaus skirtumas jų santykiuose tikrai nėra problema. „Tai manęs nė kiek nejaudina. Nepaisant to, kad mano pražilusi barzda, energijos turiu tiek, kiek 15-metis“, – rėžė jis.

REKLAMA

„Gian yra tarsi atversta knyga. Tačiau kartu tai žmogus, iš kurio galiu išmokti kažko naujo kiekvieną dieną. Taip pat žaviuosi jo siela ir energija“, – pridėjo jo gražuolė mergina.

Pora susipažino prieš 2 metus, befilmuojant vieną muzikinį vaizdo klipą. Italų milijonierius pripažino, kad Sharon „beprotiškas seksualumas“ pakirto jį jau tada.

Tiesa, vis dėlto laimėti manekenės širdį jam nebuvo taip paprasta. „Ji mane privertė nemažai prisikentėti. Maniau, kad jį į mano guolį įkris jau pirmą naktį, tačiau stipriai klydau“, – atvirai kalbėjo milijonierius.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu S. Fronseca laukiasi jau trečiąjį mėnesį, o tai – pirmasis jos vaikas. Mergina sakė besitikinti, kad vaikelis bus mergaitė. Ir nors abu jie nesitikėjo, kad taps tėvai, šia žinia be galo apsidžiaugė, jaučiasi itin laimingi.

Milijonierius turi dar vieną dukrą – Ginevrą Mavillą, iš praėjusių santykių. Mergaitė gimė 2002 metais. 

Akivaizdu, kad milijonierius negali atsidžiaugti, jog pagaliau su savo išrinktąja turės atžalą, nes net ir per Motinos dieną skyrė gražiausius žodžius ne tik savo mamai, bet ir savo mylimajai.

„Šiandien yra Motinos diena, ir, žinoma, pirmos mintys šią dieną yra apie mano mamą. Tačiau, turiu pasakyti, kai pagalvodavau apie potencialią savo vaikų mamą, ta moteris visuomet turėdavo Sharon charakteristikas“, – pridėjo tąkart jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

G.Vacchi – tikra socialinių tinklų žvaigždė. Dažnai savo paskyrose itin prabangų gyvenimo būdą demonstruojantis vyras taip pat nevengia parodyti ir savo širdies damų.

Metęs darbą ir į pensiją išėjęs vyras tikina, kad gyvenime reikia mėgautis viskuo, ką tik jis pasiūlo. Milijonierius socialinėje erdvėje giriasi ne tik prabangiomis jachtomis, bet taip pat ir žavių merginų kompanija.

Skelbiama, kad Gianluca vadovo drabužių kompanijai, kuri per metus uždirbo net 300 milijonų dolerių, tad jo turtai tikrai nėra išgalvoti. 

Primename, kad išvaizdus italas internete išgarsėjo dėl savo ritmingo šokio kartu su savo buvusia širdies drauge, dainininke, dizainere G. Gabriele. Pagal R. Martino dainą prabangioje viloje besisukanti porelė pademonstravo pavydą keliančias kūno formas. 

Socialiniame tinke „Instagram“ vyras beveik kasdien dalijasi įvairiausiais kadrais ir vaizdo įrašais iš savo pašėlusio gyvenimo. Čia jo veiklą seka beveik 15 milijonų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų