REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Madonna ir Lourdes (tv3.lt fotomontažas)

Madonna visuomet buvo laikoma viena drąsiausių atlikėjų, nebijančių pademonstruoti savo seksualumo. Panašu, kad jos dukra, tikra gražuolė Lourdes Leon, auga lygiai tokia pati, kaip garsioji mama.

10

Madonna visuomet buvo laikoma viena drąsiausių atlikėjų, nebijančių pademonstruoti savo seksualumo. Panašu, kad jos dukra, tikra gražuolė Lourdes Leon, auga lygiai tokia pati, kaip garsioji mama.

REKLAMA

23 metų mergina atkūrė vieną garsų savo mamos dainos vaizdo klipą.

Visai neseniai mergina tapo „Miaou“ prekinio ženklo veidu ir įsiamžino vaizdo klipe, kuriame mėgaujasi gamta – yra beveik nepasidažiusi, ilsisi ant smėlio ir vilki seksualų gėlėtą kostiumėlį. 

Pamatę vaizdo įrašą, gerbėjai netrukus suprato, ką jiems tai primena. Pasirodo, kad Lourdes kartu su minėtu prekiniu ženklu iš esmės atkartojo seną Madonnos vaizdo klipą, „Cherish“, kuris buvo nufilmuotas 1989 metais. 

Minėta daina yra iš Madonnos albumo „Like a Prayer“. Vaizdo klipas yra juodai baltas, o jame matoma Madonna – labai panaši į savo dukrą Lourdes.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad paprastai Madonna apie savo vaikus nekalba, vis dėlto prieš metus kiek atsivėrė apie savo santykius su dukra Lourdes.

Lourdes seka Madonnos pėdomis ir nori būti menininke, o taip pat netgi turi sau susikūrusi pravardę Lola. Tiesa, anot pop legendos, Lourdes turi kur kas lengvesnį kelią į pripažinimą nei kad turėjo ji, vien jau dėl socialinės medijos.

REKLAMA

Vis dėlto moteris dukrai negaili ir gražių žodžių. „Ji nepaprastai talentinga. Esu žalia iš pavydo, nes jai puikiai sekasi viskas, ko ji tik imasi – ji puiki šokėja, puikiai aktorė, nuostabiai groja pianinu, ir yra kur kas talentingesnė, nei aš kada nors buvau. Tačiau ji neturi tokio pat užsidegimo“, – sakė Madonna.

Panašu, kad atlikėją būtent tai ir neramina. „Manau, kad socialinė medija ją lepina, todėl jai atrodo, kad žmonės vis tiek suteiks jai viską, ko ji nori, nes ji yra mano dukra. Bandau duoti jai kitų žvaigždžių atžalų pavyzdžius, kaip, pavyzdžiui, Zoe Kravitz (Lenny Kravitz dukra, – red. past.), kuri turėjo praeiti „o taip, tu jo dukra…“ stadiją, kad galiausiai galėtų būti priimta savo srityje rimtai. Paprasčiausiai reikia stengtis. Vis dėlto ar ji turi tokį pat užsidegimą, kokį turėjau aš? Ne. Tačiau ji turi tokią mamą, o aš neturėjau. Ji užaugo su pinigais, o aš – be. Dėl to viskas čia juda kitaip. Ir ką čia bepadarysi? Negali į tai fokusuotis. Aš stengiuosi elgtis geriausiai, kaip įmanoma“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Madonnos dukra Lourdes gimė 1996 metais. Ji – Madonnos ir jos buvusio asmeninio trenerio, Carloso Leono, milės vaisius. Deja, 1997 metais poros santykiai nutrūko.

Vėliau Madonna įsivaikino dar 4 vaikus: Davidą Bandą, Mercy Jamesą ir dvynukus – Estherą ir Stellą Mwale.

Taip pat Madonna turi ir antrąjį savo biologinį vaiką, 19 metų Rocco Ritchie. Jo moteris susilaukė tada, kai buvo ištekėjusi už režisieriaus Guy Rtichie. Pora kartu buvo nuo 2000 iki 2008 metų.

Tiesa, 2016 metais Madonna sulaukė skaudaus smūgio, mat Rocco paskelbė, jog nebenori gyventi su motina – mieliau gyventų su tėvu G. Ritchie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų