REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs krepšininkas, televizijos ir kino prodiuseris Rolandas Skaisgirys yra puikus pavyzdys, kad po 50 metų gyvenimas nesustoja ir niekas tikrai nesikeičia.

Buvęs krepšininkas, televizijos ir kino prodiuseris Rolandas Skaisgirys yra puikus pavyzdys, kad po 50 metų gyvenimas nesustoja ir niekas tikrai nesikeičia.

REKLAMA

R.Skaisgirys niekad nesigyrė savo pasiekimais, tačiau tikrai turi kuo didžiuotis. Baigęs krepšininko karjerą, Rolandas pasuko į televizijos prodiuserių verslą: šiandien kartu su komanda Lietuvą jis garsina lietuviškais filmais ir serialais.

Praėjusiais metais Lietuvos pramogų pasaulį sukrėtė daugybė skyrybų – skirtingais keliais suko idealiomis laikytos poros. Viena iš jų – Skaisgirių šeima. Kovo mėnesį pora oficialiai pasuko skirtingais keliais, juos išskyrė teismas. Tada Rolandas neslėpė, kad praėjusieji metai jam buvo vieni sunkiausių.

„Laimė yra labai subjektyvus dalykas. Juodas etapas niekada nepraeis gyvenime, tai išlikęs randas, kuri nešiosiuosi. Šiai dienai gyvenu gerai, turiu daug darbų, ruošiu projektus, esu vienas, bet ne vienišas“, – kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Rolandas džiaugėsi, kad karantino laikotarpis jam buvo darbingas: „Šis laikas pagimdė daug gerų minčių, kurios dabar įgyvendinu. Pastatėme Selindžerio paminklą Šakių rajone, kuriame projektą su TV3. Man šis laikotarpis buvo visokeriopai geras, darbingas ir pakankamai ramus.“

REKLAMA

Ne paslaptis, kad karantino laikotarpį Rolandas leido ne vienas, jam kompaniją palaikė sūnus Adas ir buvusi žmona Vaida. 

„Tiek metų pragyventa kartu, gyvenimas priverčia bendrauti. Mes turime sūnų ir nori nenori, bet nuo bendravimo nepabėgsi. Tiesą pasakius, įsivaizdavau, kad galima nuo to pabėgti. Žinoma, tai tik pradžia , manau, viskas keisis. Taip, santykiai yra, bet jie kolegiški“, – aiškino Rolandas.

Prakalbus apie naujus santykius R.Skaisgirys tik juokėsi: „Kaip galiu būti pasiruošęs, man jau mirti laikas, kas su manimi galėtų tokiu būti.“

Vyras tikino, kad dabar koncentruojasi ties sūnaus auklėjimu: „Darbai nestovi vietoje, sūnus auga, aš esu dabar patenkintas. Visą savo laiką skiriu jam.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų