REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Carole Middleton, princas Williamas ir  Kate Middleton (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Princo Williamo žmoną, hercogienę Kate Middleton, turbūt, žino daugelis. Tačiau užsienio žiniasklaidoje retai pasirodo žinia apie jos mamą Carole Middleton. 

10

Princo Williamo žmoną, hercogienę Kate Middleton, turbūt, žino daugelis. Tačiau užsienio žiniasklaidoje retai pasirodo žinia apie jos mamą Carole Middleton. 

REKLAMA

Visai neseniai slapti šaltiniai atskleidė, kokia ji iš tiesų yra.

Anot portalo people.com, ji yra labai rūpestinga kaimynė. Pasak šaltinių, jos kaimynystėje gyveno moteris, kurissirgo koronavirusu. 

C. Middleton ja rūpinosi ir palikdavo įvairiausių maisto produktų prie pat jos durų.

„Jos kaimynė labai sirgo virusu ir kiekvieną dieną lankydavosi pas juos darydama naminę sriubą. Ji tiesiog paliko ją ant jų slenksčio ir apie tai niekas nežinojo“, – pasakojo artimas šaltinis.

Anot šaltinio, moteris jau yra pasveikusi nuo koronaviruso. Šaltinis džiaugėsi, kad ji yra geros širdies: „Ji viską padarys pagal galimybes. Tai padarė, nes jautė, kad taip padaryti buvo teisinga.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad ir Kate Middleton prisideda prie kilnių darbų.

Kartu su Jungtinės Karalystės Nacionaline portretų galerija K. Middleton suorganizavo skaitmeninę fotografijų parodą „Hold Still“.

REKLAMA

Parodos tikslas – parodyti, kaip visi pasaulio žmonės išgyveno koronaviruso pandemiją. Parodoje labiausiai fokusuojamasi į 3 temas – herojus ir gelbėtojus, naująją, bet jau įprastą realybę ir gerus darbus.

Vaizdo įrašas, kuriame K. Middleton žmones skatina prisijungti, pasirodė „Kensington Royal“ „Instagram“ paskyroje. Čia ji pasakojo, kad dar gegužę paskelbtas konkursas buvo perpildytas gražiausiomis nuotraukomis. „Tačiau dar nėra vėlu sudalyvauti ir jums – sustokite ir įamžinkite tai, koks gyvenimas jums yra dabar. Nekantrauju pasidalinti 100 finalinių nuotraukų ir su jumis“, – pridėjo hercogienė.

REKLAMA
REKLAMA

Per praėjusias savaites hercogienė net kelis kartus savo mėgstamiausiomis nuotraukomis iš parodos dalijosi ir „Instagram“. Čia ji visuomet papasakodavo, kodėl, anot jos, jos yra tokios svarbios. 

Hercogienė sakė, kad kai kurios nuotraukos ją maloniai nustebino savo ypatingumu. „Tai suteikia mums galimybę suprasti kitų žmonių istorijas – kai kurios nuotraukas yra itin liūdnos ir parodo žmonių tragediją šios pandemijos metu“, – kalbėjo K. Middleton.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų