REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Elizabeth Hurley ir Damian Hurley (nuotr. SCANPIX)

Užsienio žiniasklaidoje visai neseniai pasirodė kraupi žinia – 55 metų Holivudo prodiuseris Steve’as Bingas žuvo iškritęs iš prabangaus daugiabučio Los Andželo Senčeri Sičio rajone 27 aukšto.

5

Užsienio žiniasklaidoje visai neseniai pasirodė kraupi žinia – 55 metų Holivudo prodiuseris Steve’as Bingas žuvo iškritęs iš prabangaus daugiabučio Los Andželo Senčeri Sičio rajone 27 aukšto.

REKLAMA

Prodiuseris jau būdamas 18 metų paveldėjo įspūdingą pinigų sumą iš savo senelio, o dabar, panašu, situacija kartojasi.

S. Bingas yra aktorės Liz Hurley vaiko Damiano tėvas. Kaip skelbiama užsienio žiniasklaidoje, S. Bingo mirtis Damianą, tikėtina, padarys turtingiausiu pasaulio paaugliu.

S. Bingas paliko net 533 mln. eurų turtą, kuris atiteks sūnui Damianui, mat šiam jau suėjo 18 metų. Pati aktorė buvusio mylimojo mirtį apibūdina kaip „sukrečiančią“. Anot jos, „tai – labai keistas ir trikdantis laikas“.

Kaip aktorė vėliau pridėjo, paskutinįkart jiedu kalbėjosi balandžio 4-ąją, kai Damianui suėjo 18 metų.

Įdomu tai, kad anksčiau prodiuseris neigė tai, kad Damianas – jo sūnus. L. Hurley ir S. Bingas susitikinėjo 2000 metais, tačiau jai pastojus, jiedu išsiskyrė. Ir nors prodiuseris nė už ką nenorėjo pripažinti, kad tai – jo sūnus, po DNR testo, kuris buvo teigiamas, S. Bingas tarytum pasikeitė, stengėsi būti įsitraukęs į savo sūnaus gyvenimą ir netgi kiekvieną mėnesį mokėjo 110 tūkst. eurų į sūnaus sąskaitą, kurią jis turėjo gauti tada, kai jam suėjo 18 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad būdamas 18 metų įspūdingą sumą paveldėjo ir pats S. Bingas. Tąkart jis paveldėjo maždaug 535 mln. eurų iš savo senelio, nekilnojamojo turto magnato Leo S. Bingo, kurio vardu pavadintas Los Andželo apygardos meno muziejaus Bingo teatras.

REKLAMA

Tiesa, S. Bingas paliko du vaikus – ne tik Damianą, kurio motina yra L. Hurley, bet ir Kirą, kurios motina yra profesionali tenisininkė Lisa Bonder. Tai reišia, kad 18-mečiui gali tekti kovoti dėl palikimo.

S. Bingas prodiusavo ir finansavo tokius filmus kaip Sylvesterio Stallone „Pašalinti Karterį“ ir Martino Scorsese muzikinė dokumentinė juosta „Šviesk šviesa“, be to, buvo 2003 komedijos „Ilgakojis Džekas“  scenarijaus bendraautorius.

Jis taip pat garsėjo tuo, kad investavo daugiau kaip 71,3 mln. eurų į „Svajonių traukinį“ – maždaug pusę šio kalėdinio animacinio filmo biudžeto. 2004-ųjų juosta, kurios pagrindinį veikėją įgarsino T. Hanksas, visame pasaulyje uždirbo daugiau kaip 267,5 mln. eurų.

S. Bingas taip pat buvo garsus nekilnojamojo turto vystytojas, filantropas ir politinis donoras. Jis daug metų buvo Billo Clintono draugas ir rėmėjas, paskolino buvusiam JAV prezidentui savo privatų lėktuvą 2009-ųjų misijai į Šiaurės Korėją dviems amerikiečių žurnalistams išvaduoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų