REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Gerda Žemaitė parodė, kaip atrodė prieš plastinę nosies operaciją (nuotr. facebook.com)

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė prieš 4 metus ryžosi tam, apie ką svajojo labai ilgai – plastinei nosies operacijai. Žinoma moteris neslepia, kad rezultatu yra labai patenkinta, o kompleksas dėl to, kaip atrodė anksčiau, persekiojo ją visą gyvenimą.

16

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė prieš 4 metus ryžosi tam, apie ką svajojo labai ilgai – plastinei nosies operacijai. Žinoma moteris neslepia, kad rezultatu yra labai patenkinta, o kompleksas dėl to, kaip atrodė anksčiau, persekiojo ją visą gyvenimą.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose Gerda pirmadienio rytą pasidalijo savo pokyčių nuotraukomis ir drąsiai gerbėjams uždavė klausimą – tai ar tikrai tos operacijos reikėjo?

Naujienų portalui tv3.lt G. Žemaitė pasakojo, kad 99 proc. pasisakiusiųjų po jos nuotrauka, neslėpė – po operacijos ji atrodo geriau. Tokios pat nuomonės yra ir pati „TV Pagalbos“ žvaigždė.

Tiesa, pasirodo, Gerda buvo operuota net du kartus, mat po pirmosios operacijos suprato, kad save veidrodyje matyti norėtų vis tiek šiek tiek kitokią. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ją pasidariau prie 4 metus. Viskas vyko 2 etapais. Iš pradžių, kai viską aptarėme su gydytoju, jis nesiryžo daryti iškart pilnos operacijos, todėl pasiūlė padaryti tik galiuko korekciją ir pasižiūrėti – gal užteks tik to. Kai padarė tai, po metų laiko, viskam sugijus, rezultatas manęs ir toliau netenkino. Man nosis vis tiek pasirodė ne tokia, kokios aš norėčiau. Kadangi tarpinis variantas man nepatiko, pasitarėme su gydytuoju ir padarė pilną rinoplastikos operaciją. Pasiryžau, nes žinojau, kad bet kokiu atveju, blogiau nebus“, – juokėsi G. Žemaitė.

REKLAMA

Sakoma, kad tie, kas ryžtasi plastinei nosies operacijai, dar ilgus mėnesius nemato tikrojo rezultato. Su tuo sutiko ir žinoma moteris: „Taip, nosis keičiasi net metus laiko – tai kažkas patinę būna, tai dar kažkas. Todėl ir atrodydavo, kad kartais patinka, o kartais – nelabai. Vis dėlto galutinis variantas man labai patiko.“

Anot Gerdos, daug kas teigia, kad Lietuvoje nėra daug gerų specialistų, kurie šią operaciją atliktų puikiai, vis dėlto pati išdavė ilgai chirurgo nė neieškojusi, o rezultatas vis tiek buvo džiuginantis.

Žinoma moteris išdavė ir tai, kad kompleksas dėl netobulos nosies ją persekiojo visą gyvenimą: „Net nuo vaikystės visuomet žiūrėdavau, kad niekas manęs nenufotografuotų iš šono. Net ir prieš veidrodį, kai žiūrėdavau pati į save, pasukdavau veidą, uždengdavau pusę nosies su delnu, ir žiūrėdavau, kaip tai atrodys. Atrodo, kad tai – juokinga, tačiau man tai trukdė visada – nuo tada, kiek aš atsimenu.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors aplinkiniai niekuomet jos nekritikuodavo, Gerda vis tiek dėl to neslėpė išgyvenusi. „Man draugai netgi sakydavo, kad aš prisigalvoju, ir su mano nosimi viskas yra gerai. Bet, pavyzdžiui, būdavo situacijų, kai juokais kažkas kažką apie tai lepteldavo, ir nors sakydavo, kad man mano nosies forma tinka, aš vis tiek matydavau ir jausdavau, kad kiti į tai dėmesį tikrai atkreipia. Ji buvo tikrai platoka ir ilga“, – pasakojo ji.

O štai po operacijos G. Žemaitė įgijo kur kas daugiau pasitikėjimo savimi. „Nebebijau, kad kažkas mane nufotografuos iš šono ir pagaliau pradėjau galėti susirišti plaukus, juos visus sukeldama į viršų. Anksčiau to niekuomet nedarydavau, nes atrodydavo, kad ta mano nosis dar labiau išryškėdavo. Todėl dabar, ypatingai, kai karšta, geras dalykas yra tas, kad tikrai galiu rištis plaukus ir sau atrodyti normaliai“, – privalumus vardijo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Lietuvoje apie plastines operacijas garsiai kalbėti imta tik neseniai. Anot Gerdos, tokį pokytį galėjo lemti ir pati pasikeitusi visuomenė. 

„Galbūt bijo apkalbų, nes pas mus, Lietuvoje, tik dabar žmonės tuo klausimu ima darytis tolerantiškesni. Anksčiau būdavo įvairiausių reakcijų, jų žmonės bijodavo. Aišku, jei moterys darosi patempimus veidro srityje, tai, tikriausiai, irgi nutyli – neva tai iš gamtos duotas grožis, geri genai, nors dažnai tai atrodo juokingai, nes puikiai matosi, jog neįmanoma tokio rezultato pasiekti nei su kremais, nei su losjonais“, – sakė ji.

Paklausta, ar galvotų dar kažką pasitobulinti ateityje, G. Žemaitė neslėpė, kad tokių planų yra, vis dėlto tai bus tik nežymūs pokyčiai: „Kol kas viskas atrodo gerai, nieko nenorėčiau tobulinti, tačiau ateičiai imu galvoti apie botuliną. Pradėjo erzinti labai gilios raukšlės kaktoje ir aplink akis, todėl kol kas apie tai dar svarstau. 39 metai jau tikriausiai ir yra ta riba, kai jau kažką lengvai, nedarant didelių invazijų, galima pasižiūrėti.“

Anot jos, renkantis, kur bus atlikta tokia procedūra, svarbiausia yra išsirinkti puikų specialistą. „Sakoma, kad gražiausias rezultatas yra tada, kai jo beveik nematyti. Tikrai nesinori, kad visiškai neišeitų pakelti mimikos ar visiškai išnyktų mimikos, raukšlės. Bet juk botulinas ir yra tam, kad atpratum mimikuoti ir raukytis. Tad manau, kad minimaliai jo suleidus, galima pasiekti neperdėtų rezultatų“, – pokalbį baigė G. Žemaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų