REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Vilius Tarasovas po operacijos pasirodė sporto salėje (tv3.lt fotomontažas)

Birželio 9-ąją dainininkas Vilius Tarasovas patyrė traumą žaisdamas su draugais krepšinį – tąkart žinomam vyrui nutrūko Achilo sausgyslė, dėl ko netrukus prireikė ir rimtos operacijos.

12

Birželio 9-ąją dainininkas Vilius Tarasovas patyrė traumą žaisdamas su draugais krepšinį – tąkart žinomam vyrui nutrūko Achilo sausgyslė, dėl ko netrukus prireikė ir rimtos operacijos.

REKLAMA

Prieš kelias dienas atlikėjas grįžo namo, ir nors laukia ilgas gijimo procesas, jis laiko veltui neleidžia – jau pirmus kartus pasirodė ir sporto salėje.

„Kadangi koja operuota, šiek tiek pasimankštinti tikrai galima. Ar po namus tu vaikštai, ar po salę – vis tiek esu su ramentais, o juk reikia važiuoti ir į perrišimus. Namuose visąlaik juk nesėdi, lovoje neguli – reikia ir į virtuvę, ir vonią nueiti, maudytis, ir visur kitur“, – tokį savo atkaklumą aiškino V. Tarasovas.

Ir nors daugelis galėtų tuo stebėtis, Viliui pasiryžimo tikrai netrūkta: „Kartu su žmona mašina nuvažiuojame sportuoti, kolektyvas padeda mane užkelti į 2 aukštą ir sportuoju. Nuo treniruoklio iki treniruoklio nueinu su ramentais ir pasportuoju. Juk nesėdėsi namuose kiaurą dieną.“

REKLAMA
REKLAMA

Savaime suprantama, pratimus dainininkas atlieka tik viršutinei kūno daliai: „Rankoms, pečiams, krūtinei, nugarai – viskam, kam priklauso, išskyrus kojas. O kojos ir taip dirba. Ką tik grįžome iš sodo, užlipau į 3 aukštą. Viena koja vis tiek dirba, o su ramentais – ir pečiai. Dar papildoma treniruotė (juokiasi)“

REKLAMA

Paklaustas, ar niekaip nepavyksta apleisti sporto, V. Tarasovas buvo atviras – taip išeitų net ir nenorint. 

„Norom nenorom taip pavyksta – visa viršutinė dalis pasijungia vaikštant su ramentais. Šiandien dar važiavau į perrišimą, o perrišimai vyksta irgi ne pirmame aukšte, kaip bebūtų keista, pas mus, Lietuvoje (juokiasi). Judėti reikia, kad būtų lengviau po to“, – atkreipė dėmesį jis.

Primename, kad V. Tarasovas atsidūrė Klaipėdos universitetinėje ligoninėje: „Dabar guliu ligoninėje ir laukiu operacijos. Yra didelė eilė susidariusi. Prie to prisidėjo ir koronavirusas. Reikėjo, kad mane patikrintų, sulaukiau neigiamo atsakymo. Viskas gerai, todėl pervedė į kitą skyrių. Lašina lašelinę ir laukiu, kada veš atlikti operaciją“, – tada kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

„Visada būna, kad atveža kitus žmones, kurie yra su rimtesnėmis traumomis, todėl tenka dabar palaukti. Būna, kad atveža žmogų, kuris yra su atviru lūžiu, todėl natūralu, kad gydytojai renkasi jį pirmą operuoti“, –  pasakojo vyras.

Laimei, vyras didelių skausmų nejautė: „Didelio skausmo nejaučiu, tačiau negaliu stipriai judinti pėdos. Naktį nereikėjo jokių nuskausminamųjų.“

Jis tikino, kad dėl patirto traumos neketina atšaukti pasirodymų. „Šią savaitę koja bus gipse, o fizinio krūvio negalėsiu turėti iki liepos. Tačiau tikrai gipsas man netrukdys koncertuoti. Šią vasarą turėsime tokius koncertus, kuomet su žmona atliksime po 5-6 dainas, todėl tikrai galėsiu jas atstovėti. Jeigu matysiu, kad negaliu koncertuoti, tad visuomet yra žmona, kuri galės tai padaryti“, – viltigai kalbėjo V. Tarasovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų