REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
 Žiedūnė Mardosaitė (nuotr. facebook.com)

TV3 televizijos serialo „Kam ta meilė?“ aktorė Žiedūnė Mardosaitė visai neseniai ryžosi praverti estetinės dermatologijos klinikos duris. Naujienų portalui tv3.lt mergina pasakojo, kad ilgus metus jautė diskomfortą, o jį slėpdavo pasitelkdama išmaniosiomis technologijomis. 

7

TV3 televizijos serialo „Kam ta meilė?“ aktorė Žiedūnė Mardosaitė visai neseniai ryžosi praverti estetinės dermatologijos klinikos duris. Naujienų portalui tv3.lt mergina pasakojo, kad ilgus metus jautė diskomfortą, o jį slėpdavo pasitelkdama išmaniosiomis technologijomis. 

REKLAMA

Dabar mergina džiaugiasi, kad nebereikės kompleksų slėpti redaguojant nuotraukas fotošopu.

Ž. Mardosaitei buvo pašalinta ateroma ant veido: „Tokios operacijos atliekamos tiek privačiose klinikose, tiek valstybės kompensuojamose. Ten galima pašalinti ateromą, kuris yra veido darinukas. Jis kartais deformuoja veidą. Gali padidėti ar pamažėti. Tai man kėlė tam tikrą diskomfortą, todėl sugalvojau, kad reikia jį pasišalinti.“

Mergina neslėpė, kad jį turėjo jau ne vienerius metus, tačiau prireikė laiko, kol pasiryžo apsilankyti pas profesionalus.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį darinį turiu jau keletą metų. Gal kokius 5-7 metus. Į jį nekreipdavau dėmesio, tačiau norėjau išsiaiškinti, kas tai yra. Nuėjau į polikliniką ir išsiaiškinau. Buvau jau suderinus operaciją, bet vėliau supratau, kad reikia pasikonsultuoti ir privačiai. Klinikoje man labai patiko profesionalūs darbuotojai bei aptarnavimas. Todėl atšaukiau savo vizitą poliklinikoje ir nusprendžiau tai padaryti privačioje klinikoje“, – sakė aktorė.

REKLAMA

Ateromos šalinimo operacija, anot aktorės, ne tik neskausminga, tačiau ir labai greita. „Procedūra tikrai neskausminga. Viską daro labai švelniai ir gražiai. Prieš savaitę atliko šią procedūrą ir neliko jokio randelio. Viskas labai tvarkingai atrodo. Po procedūros reikia pagerti antibiotikus 1 savaitę, kad nebūtų nesklandumų, ir viskas. Jau po savaitės, kuomet išėmė siūlus, galėjau vaikščiot be pleistro ir tepti makiažą ant veido. Viskas labai gerai. Be jokių komplikacijų“, – džiaugėsi pašnekovė.

Žinomai moteriai tenka dažnai dalyvauti įvairiose fotosesijose ar filmuotis serialuose, todėl natūralu, kad jos natūralūs veido bruožai yra nuolat ryškinami makiažu, kuris galimai prisideda prie darinio komplikacijų: „Didžiausią diskomfortą jausdavau tada, kai šis darinukas gaudavo uždegimą ir padidėdavo. Tada jis labai matydavosi. Uždegimo atsiradimo priežasčių gali būti daug. Galbūt tai lemia netinkamas makiažas. Tiksliai nežinau, tačiau man taip kartas nuo karto įvykdavo. Tikrai jausdavausi nesmagiai, kai jis padidėdavo – netgi tekdavo slėptis. Nuotraukas net retušuodavau, kad nesimatytų. Atrodo, kad viskas gerai. Lygi oda, bet – ne. Kažkoks darinukas, kuris skleidžia šešėlį, matydavosi.“

Ž. Mardosaitė džiaugėsi, kad ši procedūra nėra brangi ar skausminga, todėl nesupranta, kodėl taip ilgai laukė: „Kaina priklauso nuo darinio dydžio. Reikia, kad kiekvienas žmogus nueitų pasikonsultuoti asmeniškai. Tačiau tikrai nėra brangu. Nereikia bijoti ir laukti tiek metų, kiek aš laukiau. Čia nėra kam pasiryžti. Tiesiog ateini, pasidarai ir lieki ramus. Aš labai patenkinta šia procedūra. Man tai numeris 1.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų