REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
„Blogoms merginoms viskas“ (nuotr. Organizatorių)

Turbūt niekas taip nenuspalvina gyvenimo kaip meilė. Ir visos jos spalvos – pavydas, intrigos, aistra ir išdavystės... Visa tai žiūrovai išvys naujame lietuviškame humoristiniame seriale „Blogoms merginoms viskas“.

27

Turbūt niekas taip nenuspalvina gyvenimo kaip meilė. Ir visos jos spalvos – pavydas, intrigos, aistra ir išdavystės... Visa tai žiūrovai išvys naujame lietuviškame humoristiniame seriale „Blogoms merginoms viskas“.

REKLAMA

Serialas TV3 eteryje pasirodys birželio 29 d. ir visą vasarą džiugins žiūrovus spalvingais personažais, komiškomis situacijomis ir įmantriais siužeto vingiais. 

„Lietuviški TV serialai yra labai mėgiami žiūrovų. „Prakeikti“, „Moterys meluoja geriau“ – seniai yra tarp mylimiausių, o šių metų naujovės – „Gaujų karai“, „Mano meilė karantinas“ – yra šiuo metu labiausiai žiūrimas ir piratų medžiojamas turinys Go3 platformoje. Taigi, galiu drąsiai teigti, kad lietuviški serialai su įdomia, šiuolaikiška, aktualiai tematika pritraukia vis daugiau auditorijos. TV3 žiūrovams vasarai paruošėme spalvingą dovanėlę – naują, smagų, lengvą serialą apie tai, ką daugelis mūsų esame patyrę ir išgyvenę – jausmai, dramos, meilės intrigos. Tikroviški charakteriai, gyvenimiškos situacijos, nuspalvintos humoru garantuos smagius vakarus prie TV ekranų“, – kalbėjo Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Serialas „Blogoms merginoms viskas“ pasakoja apie trijų moterų – Danguolės, Svajonės ir Vitos draugystę bei jų nuotykius. Kažkada jos prisiekė, kad padės viena kitai išspręsti visas problemas. O problemų jų gyvenime netrūksta – kiekviena moteris trokšta mylėti ir būti mylima, bet jų išrinktieji – toli gražu ne idealūs… Taigi, prisiekusi feministė Danguolė bando atverti savo draugėms akis ir parodyti jų vyrų trūkumus. Tai tampa netikėtų įvykių, kurie pakeis ir pačios Danguolės gyvenimą, pradžia. Kartais atrodo, kad iš susidariusios padėties neįmanoma rasti išeities, bet moteriškas solidarumas gali nuversti kalnus. Ypač, jei iškilusios bėdos sprendžiamos su humoru ir išradingai.

REKLAMA
REKLAMA

Seriale vaidina visa puokštė įdomių aktorių. Pagrindinius vaidmenis atlieka Akvilė Vitkūnaitė, Ingrida Voverytė ir Agnė Šiaulytė. Taip pat – Mykolas Vildžiūnas, Mindaugas Capas, Emilis Pavilionis, Gytis Pintulis, Giedrius Arlauskas. Pasirodys ir kviestinės žvaigždės: Žilvinas Tratas, Ineta Stasiulytė, Andrius Bialobžeskis, Gintarė Latvėnaitė ir kiti.

REKLAMA

Pasidomėjus, ką pagrindines herojes įkūnijusios Akvilė Vitkūnaitė, Ingrida Voverytė ir Agnė Šiaulytė mano apie teiginį „Blogoms merginoms viskas“, aktorės juokėsi, kad pavadinimas kelia daug asociacijų ir su romanu, ir su dainomis. Tačiau gyvenime jos nelinkusios moterų skirstyti į geras ar blogas. Jų nuomone moterys yra įvairiapusiškos ir nėra „vienplanės“. Moterys kasdien gali nustebinti savo skirtingomis pusėmis, bet juk tai ir daro moteris žaviomis ir nepakartojamomis.

„Blogoms merginoms viskas“ – nuo birželio 29 d. pirmadieniais – ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų