REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Žilvinas Tratas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Visai neseniai TV3 eteryje pasirodė filmas pavadinimu „Blogom merginoms viskas“, kuriame, kaip kviestinis svečias, vaidins ir tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje populiarus aktorius, Žilvinas Tratas.

24

Visai neseniai TV3 eteryje pasirodė filmas pavadinimu „Blogom merginoms viskas“, kuriame, kaip kviestinis svečias, vaidins ir tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje populiarus aktorius, Žilvinas Tratas.

REKLAMA

Tiesa, čia žinomas vyras suvaidins kardinaliai kitokį vaidmenį, nei jis pats yra realybėje. Vis dėlto, kad ir kaip bebūtų, Žilvinas atviras – savo personažus, kad ir kokie jie bebūtų, bando pateisinti, surasti priežasčių, kodėl jie yra tokie, kokie yra.

Seriale  „Blogom merginoms viskas“ Žilvinas vaidins 40-metį Tadą, kuris visiškai to nesigėdydamas gyvena iš kitų moterų kišenės. O negana to, jis dar ir nuolat ieško naujų aukų.

Žilvinas atviras – jo personažu žavėtis būtų sunku. „Manau, jog jis yra antisocialus asmuo, visiškai nejaučiantis emocijų, susijusių su kitais žmonėmis“, – sako aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jis neslepia, kad vaidindamas žmones, kurių vertybėmis nesižavi, jis vis tiek bando surasti priežasčių, kodėl jie tokie yra: „Aš, kaip aktorius, privalau „išteisinti“ kiekvieną savo personažą. Neieškojau teigiamų savybių, bet bandžiau suprasti, kodėl jis toks. Prisigalvojau psichologinių vaikystės traumų ir panašiai.“

REKLAMA

Vis dėlto realiame gyvenime tokiam vyrui, kaip Tadas, Ž. Tratas būtų itin griežtas: „Realybėje tokius žmones reiktų izoliuoti.“

Paklaustas, ar galima būtų pateisinti Tadą, kuris nuolat gyvena iš kitų moterų kišenės, žinomas aktorius teigė, kad kiekviena situacija yra skirtinga – galbūt yra porų, kurioms toks gyvenimo būdas yra priimtinas.

„Manau, viskas yra susitarimo reikalas. Jei tokie santykiai tenkina abi puses – ne man juos kritikuoti. Bet „idealiame“ pasaulyje to būti neturėtų“, – kalbėjo jis.

Aktorius neslėpė ir to, jog jis ir jo seriale kuriamas personažas iš tiesų yra kardinaliai skirtingi, skiriasi jų pasaulėžiūra: „Man visada svarbiausia kitų žmonių jausmai. Dažniausiai  dėl kito gerovės atsisakau naudos sau.“

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto aktorius pridėjo ir tai, kad kol kas suvaidinti į jį patį panašaus asmens dar neteko. „Dar nesu sukūręs vaidmens, kuris priminė mane patį. Nebent gal Modesto Paulausko vaidmuo, nes jis filme turėjo panašią pasaulėžiūrą, kaip ir mano“, – pridėjo jis, omenyje turėdamas filmą „3 sekundės“, kuriame suvaidino lietuvių krepšinio legendą, Modestą Paulauską.

Neretai galvojama, kad vyrai svajoja apie paslaptingą ir intriguojančią moterį – juk ne veltui sakoma, kad blogoms merginoms – viskas. Tačiau aktorius mano, kad ilgalaikių santykių su tokiu žmogumi sukurti vis dėlto neišeitų.

„Manau, kad intrigos įdomios tik santykių pradžioje. Ilgainiui norisi ramybės, supratimo ir šilumos“, – vardijo Žilvinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visai kitokia moteris, anot jo, patrauktų ne vieno vyro dėmesį, ir tai nesusiję su išvaizda. „Ji turėtų būtų supratinga. Moteris turi mokėti priimti vyrą tokį, koks jis yra. Nėra nieko baisiau, kai moteris nuolat priekaištauja ir vyrą engia. Tai veda link tragiškų pasekmių“, – sakė aktorius.

Serialas „Blogoms merginoms viskas“ pasakoja apie trijų moterų – Danguolės, Svajonės ir Vitos draugystę bei jų nuotykius. Kažkada jos prisiekė, kad padės viena kitai išspręsti visas problemas. O problemų jų gyvenime netrūksta – kiekviena moteris trokšta mylėti ir būti mylima, bet jų išrinktieji – toli gražu ne idealūs… Taigi, prisiekusi feministė Danguolė bando atverti savo draugėms akis ir parodyti jų vyrų trūkumus. Tai tampa netikėtų įvykių, kurie pakeis ir pačios Danguolės gyvenimą, pradžia. Kartais atrodo, kad iš susidariusios padėties neįmanoma rasti išeities, bet moteriškas solidarumas gali nuversti kalnus. Ypač, jei iškilusios bėdos sprendžiamos su humoru ir išradingai.

Seriale vaidina visa puokštė įdomių aktorių. Pagrindinius vaidmenis atlieka Akvilė Vitkūnaitė, Ingrida Voverytė ir Agnė Šiaulytė. Taip pat – Mykolas Vildžiūnas, Mindaugas Capas, Emilis Pavilionis, Gytis Pintulis, Giedrius Arlauskas. Pasirodys ir kviestinės žvaigždės: Žilvinas Tratas, Ineta Stasiulytė, Andrius Bialobžeskis, Gintarė Latvėnaitė ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų