REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Meghan Murdoch (nuotr. SCANPIX)

Visi vaikystėje turi didelių svajonių. Vieni svajoja apie naują žaislą, kiti – kuo bus užaugę. O štai Meghan Murdoch nuo 10 metų svajoja apie plastinę nosies operaciją – būtent tada jai ir pradėjo taupyti.

10

Visi vaikystėje turi didelių svajonių. Vieni svajoja apie naują žaislą, kiti – kuo bus užaugę. O štai Meghan Murdoch nuo 10 metų svajoja apie plastinę nosies operaciją – būtent tada jai ir pradėjo taupyti.

REKLAMA

Vis dėlto mergina dėl savo tobulos išvaizdos pasiryžusi gultis ne tik ant operacinio stalo.

Būdama 10 metų mergina ėmė taupyti plastinei operacijai ir nors jos tėvai iš pradžių to nepalaikė, vėliau jiems neliko nieko kito, kaip tik savo dukrą palaikyti – tiek morališkai, tiek ir finansiškai.

„Visuomet nekenčiau savo nosies. Norėjau kitokios nuo 10 metų amžiaus, nes maniau, kad maniškė – per didelė. Mano tėvai nenorėjo, kad kažką sau daryčiausi, ir galvojo, kad tai – tik fazė, bet galiausiai su operacija sutiko ir jie“, – sakė Meghan  pridėdama, kad kai sulaukė 18-os, operacijai likusius pinigus jai netgi ir paskolino patys tėvai.

Tačiau tai – dar ne viskas. Nepaisant to, kad nuolat tobulinasi savo veido bruožus, mergina kiekvieną rytą keliasi dar prieš patekant saulei ir darosi puikų makiažą, mat nė už ką nenorėtų, kad šiukšlių vežėjai ar paštininkas pamatytų ją natūralią.

REKLAMA
REKLAMA

Kad susikurtų norimą vizažą, Meghan naudoja daugybę makiažo priemonių, tarp kurių – ir netikros blakstienos, o kasdienio makiažo neįsivaizduotų ir be akių šešėlių. Norimą veidą ji susikuria per 2 valandas.

REKLAMA

„Tai man yra tikrai svarbu. Kartais man norisi pagulėti, bet savo makiažą aš visuomet pasidarau – įsimylėjau tai nuo to laiko, kai man tebuvo 8 metai“, – pridėjo ji.

Todėl net ir eidama pasivaikščioti į parką, Meghan niekuomet nepamiršta pasidažyti. Net ir kalbėdama su artimiausiais draugais per vaizdo skambutį, M. Murdoch, mergina visuomet dažosi taip, lyg jos netruktus lauktų geriausias vakarėlis. 

„Aš tiesiog tokia esu. Manau, kad su makiažu atrodau kur kas geriau, todėl net jei einu apsipirkti, visuomet pasidarysiu ir pilną makiažą, ir šukuoseną. Nėra šansų, kad kada nors pamatytumėte mane be makiažo. Jei kažkas skambina į duris, o aš esu nepasidažiusi, niekuomet jų nepraversiu“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Sunku patikėti, tačiau net ir savo dabartiniam vaikinui, 21 metų Samui Hoyle’ui, su kuriuo draugauja jau daugiau, nei 4 metus, pirmąkart be makiažo ji pasirodė tik po pusės metų draugystės. 

„Palaukdavau, kol jis užmigs, tuomet nusivalydavau makiažą, o ir keldavausi kur kas anksčiau, kad jis nepamatytų manęs nepasidažiusios“, – sakė mergina.

„Samas galvoja, kad man išvis nereikia makiažo. Jam patinku ir tokia, ir tokia, todėl laikui bėgant ėmiau prie jo jaustis patogiau, tad kartais jau būnu nepasidažiusi“, – savo santykių detales atskleidė Meghan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų