REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Ashton Kutcher ir Demi Moore (nuotr. SCANPIX)

Vienu seksualiausių planetos vyru laikomas aktorius Ashtonas Kutcheris ne ką mažiau geidžiamas buvo ir tarp garsių moterų, vis dėlto panašu, kad ne su visomis jis palaiko gerus santykius.

4

Vienu seksualiausių planetos vyru laikomas aktorius Ashtonas Kutcheris ne ką mažiau geidžiamas buvo ir tarp garsių moterų, vis dėlto panašu, kad ne su visomis jis palaiko gerus santykius.

REKLAMA

Šiuo metu aktorius yra vedęs kitą Holivudo žvaigždę, Milą Kunis, o prieš tai turėjo kone dešimtmetį trukusius santykius su kur kas vyresne Demi Moore.

Porą visuomet skyrė net 15 metų, vis dėlto savo autobiografinėje knygoje „Inside Out“, D. Moore pripažino, kad niekuomet nekreipė dėmesio į juos skyrusius metus. Anot jos, tarp jos ir Ashtono visuomet buvo tam tikra chemija, todėl ji visuomet žiūrėdavo į jį taip, lyg 15-metė, kuri svajoja patikti tam, kuris patinka jai.

Pora ėmė susitikinėti 2003 metais, kai Ashtonui tebuvo 25 metai, o Demi – 40. Nepaisant to, praėjus dviems metams po jų pažinties, D. Moore ėmė lauktis. Deja, per 6-ąjį nėštumo mėnesį, moteris patyrė persileidimą, o tai ją paliko sudaužyta širdimi.

REKLAMA
REKLAMA

Nors ir sužlugdyti, po metų jiedu susituokė nedidelėse, 150 žmonių vestuvėse, į kurias buvo pakvietas net buvęs D. Moore vyras, Bruce’as Willisas. 

REKLAMA

Tačiau Demi savo knygoje vis tiek pripažino tuo metu kentėjusi nuo persileidimo sukelto skausmo. „Praradau regėjimą visko, kas buvo prieš mane – lygiai taip pat nublanko ir šeima. Manau, kad tai svoris, kurį užkroviau Ashtonui. O juk normalu atsitraukti, jei kažkas laikosi pernelyg stipriai įsikabinęs“, – pridėjo ji.

Taip praėjus 20 metų po to, kai priėmė blaivybės įžadus, D. Moore ir vėl grįžo prie senų, žalingų įpročių, o netrukus po to sulaukė skambučio, kurio metu jai buvo pranešta, jog Ashtonas jai buvo neištikimas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, ji iškart paskambino mylimajam paklausti, ar tai tiesa? „Jis iškart pripažino. Manau, kad mano atsakymas buvo kažkas panašaus į „po velnių, ar tu juokauji?“ Ir tai buvo viskas. Po to jutau, kad vos galiu kvėpuoti“, – sakė D. Moore.

Negana to, kaip teigė D. Moore savo knygoje, vėliau Ashtonas į jų santuoką bandė įvelti 3 žmogų. „Norėjau parodyti, kokia šauni ir linksma galiu būti“, – kalbėjo D. Moore pridėdama, jog, neva, buvęs mylimasis tikino, jog jei jie permiegotų su kuo nors tryse, tai panaikintų linijas tarp neištikimybės. 

Įdomu tai, kad kai tokie D. Moore tikinimai pasirodė jos knygoje, A. Kutcheris, kuris šiuo metu yra vedęs M. Kunis ir su ja augina 2 vaikučius, nesusilaikė ir davė atsaką socialiniuose tinkluose.

„Beveik pasidalinau tikrai labai niūriu komentaru. Tačiau vėliau pamačiau savo sūnų, dukrą ir žmoną, todėl komentarą ištryniau“, – teparašė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų