REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
„Mokinukės“ (Fotobankas)

Tikriausiai daugelis prisimena 2003 metais Laimos Lapkauskaitės suburtą grupę „Mokinukės“. Gražuolės merginos netrukus papirko klausytojų širdis, o kiekviena paauglė svajojo atrodyti taip, kaip ir šiandien ne mažiau garsios grupės narės.

43

Tikriausiai daugelis prisimena 2003 metais Laimos Lapkauskaitės suburtą grupę „Mokinukės“. Gražuolės merginos netrukus papirko klausytojų širdis, o kiekviena paauglė svajojo atrodyti taip, kaip ir šiandien ne mažiau garsios grupės narės.

REKLAMA

Tiesa, kaip jos pasikeitė bėgant metams?

Seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės ne tik susituokė, bet ir susilaukė vaikučių – seserys augina po du vaikučius, abi turi po berniuką ir mergaitę. Tiesa, kai laukėsi antrųjų vaikelio, seserys netgi buvo nėščios vienu metu!

Irūna ir toliau koncertuoja su sceno partneriu Mariumi Jampolskiu, o šį rudenį jiedu pakvies į savo 10 metų scenoje paminėti skirtus koncertus. 

Visai neseniai laidoje „Gero vakaro šou“ pasirodžiusi Irūna pademonstravo ir puikų humoro jausmą, o M. Jampolskis atskleidė įdomių detalių. 

REKLAMA
REKLAMA

Laidos metu buvo nemažai juokaujama apie tai, jog Irūna svajoja apie didžiulę šeimą, o savo dviejų vaikučių susilaukė taip pat per 2 metus. M. Jampolskis prisiminė, kad praėjus 2 dienoms po to, kai tapo mama, Irūna ji stipriai nustebino parašiusi žinutę ir atsiuntusi savo nuotrauką. 

REKLAMA

„Ji buvo tokia, kaip dabar. Manau, kad tokia moteris, kaip Irūna, gali gimdyti mažų mažiausiai 20 vaikų. Ji antrą dieną po gimdymo parašė žinutę: „Na, aš kaip nauja – galime dirbti!“ – su šypsena prisiminė jis.

Tiesa, dar visai neseniai Irūna naujienų portalui tv3.lt papasakojo ir apie tai, kokios jos buvo vaikystėje.

Nors daugelis nė nepagalvotų, Irūna pripažino, kad vaikystėje buvo tikrai maištinga asmenybė: „Vaikystėje tikrai buvo visko. Buvau labai sunki paauglė. Dabar galiu mamai išreikšti tik užuojautą. Jai teko daug išgyventi: buvau pabėgusi iš namų, burnodavau, maištaudavau, nesutikdavau su nuomone. Mamai tikrai nebuvo lengvas laikas.“

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Ineta buvo visai kitokia: „Inetai paauglystė praėjo labai sklandžiai. Nebuvo jokių išsišokimų. Tik aš buvau tokia maištinga. Paauglystėje išėjau iš grupės „Mokinukės“, nes atrodė, kad niekas nepavadovaus, netiko taisyklės. Norėjau gyventi taip, kaip aš noriu. Vėliau, supratau, kad buvo aptemęs protelis.“

Ne ką mažiau žinoma šiuo metu ir kita grupės narė, Simona Nainė, kuri sėkmingai vysto savo drabužių verslą „Nunu“. Jos kurti drabužiai mėgstami tiek tarp įžymybių, tiek ir tarp atlikėjos gerbėjų.

Taip pat Simona – pati tikriausia savo vyro Jono Nainio mūza. Žinoma moteris visai neseniai jau 3-iąjį kartą nusifilmavo mylimojo muzikiniame vaizdo klipe. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų rugsėjis tapo ypatingas kitai grupės narei, Kristinai Šerškienei. Žinoma mergina dar 2013-aisiais su mylimuoju Andriumi savo santuoką įteisino civilinės metrikacijos skyriuje, o po šešerių metų jie nusprendė iškelti ir vestuvių puotą. Tiesa, dviejų dukrų mama Kristina svarbiausiai gyvenimo šventei į pagalbą pasitelkė ir buvusios grupės narę, kolegę ir draugę Simoną Nainę. Ji sukūrė nuotakos suknelę. Tąkart šventės nepraleido ir kitos „Mokinukės“, o prieš vestuves taip pat buvo ir suorganizuotas mergvakaris. 

Kita grupės narė – Rūta Žilionytė – kuriam laikui buvo nutraukusi savo sceninę veiklą. 

REKLAMA

„Buvo labai keista, kad niekas nebevyksta, niekur nebedalyvauju. Per savo karjeros piką buvau įpratusi gyventi labai intensyviai, tačiau ir pristabžiusi karjerą, turėjau keletą bendrų koncertų su Irūna ir Mariumi, taip pat su tomis pačiomis „Studentėmis“, nors grupė jau nebeegzistavo. Būdavo, kad kažkas kažkur pakviesdavo padainuoti, vedama gerų prisiminimų, nuvykdavau pakoncertuoti, būdavo tikrai smagu, tačiau visą laiką jaučiausi taip, tarsi man kažko labai trūksta, ilgėjausi scenos, repeticijų, dainavimo, koncertų, TV filmavimų. Tai buvo mano gyvenimas, toks gyvenimo būdas yra mano dalis. Viskas staiga dingo. Nors veiklos netrūko, mokiausi ir daug dirbau, tačiau giliai širdyje ilgėjausi šių dalykų. Labai norėjau grįžti“, – pasakojo į sceną sugrįžusi R. Žilionytė, kuri vėliau ėmė koncertuoti su grupe „DAR“.

REKLAMA

Tiesa, įdomu tai, kad kai šeimos pagausėjimo laukė Ineta ir Irūna, vaikučio laukė ir kita grupės narė, Ieva. Ji bendrą gyvenimo laimę kartu su nekilnojamojo turto brokeriu Ryčiu Vaitiekūnu. O per jųdviejų dukrelės krikštynas mergaitei suknelę sukūrė aktoriaus Mariaus Jampolskio žmona Renata. „Suknelė buvo labai graži...“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų