REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Birutė atvėrė širdį: negirdėtos detalės apie pažintį, pirmą bučinį ir ateitį kartu

Birutė Navickaitė, kaip ir daugeli kitų moterų dėl savo išvaizdos išbando daugybę grožio procedūrų. Ji norėjo, kad jos antakius paryškintų, todėl nusprendė pasidaryti permanentinį makiažą.

21

Birutė Navickaitė, kaip ir daugeli kitų moterų dėl savo išvaizdos išbando daugybę grožio procedūrų. Ji norėjo, kad jos antakius paryškintų, todėl nusprendė pasidaryti permanentinį makiažą.

REKLAMA

Moteris neslėpė, kad gautu rezultatu ji labai nusivylė ir teko net apsibarti su meistre.

Norėdama sutaupyti laiką rytais, B. Navickaitė nusprendė pasidaryti permanentinį antakių makiažą: „Anksčiau maždaug kas savaitę dažydavau antakius, atsiradus vaikučiui, pastebėjau, kad trūksta laiko sau ir nusprendžiau, kad būtų gerai sutaupyti ir laiko, ir pastangų.“

Anot pašnekovės, ji už grožio paslaugą sumokėjo maždaug 200 eur., tačiau liko nusivylusi rezultatais.

„Meistrę rinkausi pagal kainą. Galvojau brangiau – geriau. Pasikalbėjome, pasakiau, kad noriu paryškinti savo antakių formą, kad nereikėtų dažnai dažyti. Ji išpiešė man antakius. Aplinkui juos buvo apvedusi šviesiai. Atrodė, kad visai neblogai. Tik man pasirodė keista, kad kai pasiūliau meistrei pažiūrėti mano nuotraukas, kaip aš dažau antakius ir kokia forma, ji pasakė, kad jai mano nuotraukos yra visiškai neįdomios ir ji dirba kaip priklauso. Aš eilinį kartą aklai pasitikėjau žmogumi ir tikėjau, kad specialistas dirba gerai ir išmano savo darbą“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

B. Navickaitė kalbėdama apie procedūrą tikino, kad ji yra visai neskausminga, tačiau gautu rezultatu neliko patenkinta: „Meistrė antakius papešiojo, galvojau, kad palygina ir sutvarko formą. Po procedūros mačiau, kad kažkas lyg ir ne taip. Priekaištų iš karto nereiškiau, laukiau kol sugis. Paskui pasakiau, kad kažko trūksta. Gal ryškumo. Paryškino. Vėliau pastebėjau, kad vienas antakis kreivas. Maniau, kad truputį nepataikė. Įsivaizduokite, kokiame buvau šoke, kuomet pradėjo ataugti mano išpešioti antakiai. Supratau, kad tas „kreivumas“ buvo visai ne „kreivumas“, o antakio kampas, kuris maždaug centimetro atstumu padarytas ne ten.“

REKLAMA

Pašnekovė pasakojo, kad vėliau vėl susisiekė su meistrė ir pareiškė priekaištus.

„Kuomet ataugo antakiai ir akivaizdžiai pasimatė, kas yra padaryta, pareiškiau priekaištus, kad yra padaryta ne mano antakių forma. Mano natūralūs antakiai leidžiasi žemyn, kampas ne ten ir tai visai ne tai, ko aš prašiau. Pasakiau, kad kol dar viskas „šviežia“ noriu panaikinti, nes tai, kas padaryta – gadina mano išvaizdą. Išgirdau, kad mano natūralūs antakiai buvo „netinkami“.

Mat jie „uždaro“ akį. Tikino, kad jos atlikto darbo naikinti nereikia, nes ji „puiki meistrė“, kuri savo darbo dar niekada nenaikino ir pasiūlė antakius dar papiešti. Po tokio akibrokšto aš rėžiau, kad atėjau panaikinti jos Pikaso paveikslą nuo savo veido, o ne dar pripiešti.

REKLAMA
REKLAMA

Trenkiau durimis ir pasiunčiau ją po velnių. Man mano antakių forma iki jos darbo visada buvo graži. 30 metų juos saugojau ne tam, kad kažkokia „meistrė" juos išrautų ir padarytų, kaip jos žodžiais sakant – „tinkamais“, – pasipiktinusi kalbėjo B. Navickaitė.

Anot pašnekovės, ji daugiau niekada nebandys tokių procedūrų: „Tikrai niekada gyvenime nebandysiu to. Dabar baisu net nueiti panaikinti tą piešinį, nes neramu, ar tikrai išeisiu neraudona, nežalia. Ar galiausiai – neranduota. Jau virš metų laiko laukiu kol permanentinis makiažas pašviesės ir galėsiu vėl džiaugtis savo antakiais. Procedūros niekada gyvenime nekartočiau. Net jei man pačiai sumokėtų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pašnekovė ragina kitas moteris, kad šios nekartotų jos klaidos: „Manau, kad tokie dalykai įvyksta, kai klientas nepakankamai atkreipia dėmėsi, kad meistras jo nesiklauso. Patarčiau rinktis tokią meistrę, kuri be jokių abejonių kreipia dėmesį į kiekvieną klientės žodį. Tai liečia ne tik permanentinio makiažo meistrus, bet ir visus grožio paslaugų atstovus: kirpėjus, makiažo specialistus, plastikos chirurgus. Jei klientė pastebi, kad yra nekreipiamas dėmesys į vieną, ar kitą jos pageidavimą ir yra nesiklausoma ar išklausoma ne iki galo, tuomet patarčiau tiesiog atsistoti ir išeiti.“

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų