REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„TV3 Play sporto klubas“ skelbia vasaros sezoną ir nuo birželio 5 d. pristato specialias treniruotes, skirtas sustiprinti kūną, imunitetą ir pasidžiaugti gamta bei vasara.

„TV3 Play sporto klubas“ skelbia vasaros sezoną ir nuo birželio 5 d. pristato specialias treniruotes, skirtas sustiprinti kūną, imunitetą ir pasidžiaugti gamta bei vasara.

REKLAMA

Greitai ir efektyviai – taip galima apibūdinti sporto trenerio Mariaus Blaževičiaus užsiėmimus, veiksmingi pratimai gamtoje – Jolantos Leonavičiūtės. Treniruotes stebėkite ir kartu su Jolanta bei Mariumi sportuokite per tv3.lt ir TV3 Play.

Jau šį penktadienį išvysime naują Jolantos Leonavičiūtės treniruotę. O nuo kitos savaitės Jolantos užsiėmimai vyks kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį 12.30 val., Mariaus Blaževičiaus – kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį, tuo pačiu laiku – 12.30 val.

Marius Blaževičius sako, kad ruošia užsiėmimus, tinkančius bet kokio fizinio pasirengimo žmonėms. Jo treniruočių išskirtinumas – labai trumpos – vos iki 10 min. trukmės, bet efektyvios.

REKLAMA
REKLAMA

„Tam tikrą dalį treniruočių skirsiu korekcijoms, pavyzdžiui nuo sėdimo ar stovimo darbo, kai reikia koreguoti laikyseną ar kažkokias skaudamas vietas. Kita dalis – labai greita viso kūno treniruotė, kurią galima atlikti bet kur – ar gulint paplūdimy ar per pietų pertrauką darbe“, – savo treniruotes pristatė Marius.

REKLAMA

Jolanta Leonavičiūtė kvies sportuoti gamtoje – prie ežero, miške – viskas, kas yra aplink mus, gali būti panaudota sportui. Jos treniruotės taip pat bus trumpesnės, labiau koncentruotos. Per vieną treniruotę bus pristatomi keli pratimai kažkuriai kūno daliai. Neabejojame, kad tobulų kūno formų, grakšti trenerė nuostabiuose gamtos vaizduose tikrai įkvėps sportuoti.

„Visos vasaros treniruotės vyks gamtoje, gražiose vietose, prie vandens telkinių. Parodant ne tik mūsų šalies gamos grožį, bet kartu ir raginant pasportuoti būnant gamtoje – ar tai būtų išėjimas pasivaikščioti, ar pasikaitinimas saulėje, ar tiesiog poilsinė išvyka į gamtą. Pratimai bus paprasti, lengvai atliekami, daugiausia naudojant savo kūno svorį. Sportinis inventorius – pasipriešinimo gumos, vienas kitas nedidelio svorio hantelis, kuriuos galima įsimest į automobilį ar kuprinę. Žinoma, kas sportuos namuose, drąsiai gali rinktis didesnio svorio hantelius, jei norisi daugiau krūvio. Bet svarbiausia, palaikyti gerą savijautą ir vidinę harmoniją“, – sakė Jolanta.

REKLAMA
REKLAMA

„TV3 Play sporto klubas“ pradėjo veikti kovo viduryje, šalyje paskelbus karantiną, siekiant įnešti pozityvumo, atitraukti žmones nuo neigiamų minčių ir paskatinti turiningai išnaudoti laiką namuose. Tačiau sulaukus daug teigiamų atsiliepimų, virtualios treniruotės tęsiamos ir toliau. Be to, treneriai jas pritaikė vasaros sezonui – kad sportuoti būtų smagiau, įdomiau kad stiprintume ne tik kūną, bet ir imunitetą bei pasimėgautume vasaros teikiamais malonumais.

„TV3 Play sporto klubas: treniruotė su Jolanta Leonavičiūte“ – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais 12.30 val.

„TV3 Play sporto klubas: treniruotė su Mariumi Blaževičiumi“ – antradieniais ir ketvirtadieniais 12.30 val.

Gražios ir aktyvios vasaros su su tv3.lt ir TV3 Play!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų