REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio rytą pramogų pasaulį pasiekė žinia, jog išsiskyrė verslininkas Danielius Bunkus su sužadėtine Viktorija Siegel.

Trečiadienio rytą pramogų pasaulį pasiekė žinia, jog išsiskyrė verslininkas Danielius Bunkus su sužadėtine Viktorija Siegel.

REKLAMA

Jau kuris laikas sklido kalbos, jog pora yra nebe kartu. Socialiniuose tinkluose buvę mylimieji neslepia apie iširusius santykius.

Nors pora situacijos nekomentuoja, tačiau socialiniuose tinkluose pasirodo mįslingos žinutės. „Discord“ serveryje pasirodė žinutė nuo autoriaus prisistatančio „Bunkumi“, joje kalbama apie tai, kad V.Siegel neva išdavė verslininką ir pradėjo santykius su jo draugu.

„Parašysiu vienintelį kartą, tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėte nesąmonių. Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar dar myliu.

Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras. Priesaikos dužo, kaip stiklo karoliai, ir ji pasirinko sugriauti visa tai, ką mes sukūrėm ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl.

REKLAMA
REKLAMA

Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolatos prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę... Tokia yra tiesa. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė net ir po mano atleidimo.

REKLAMA

Anksčiau ar vėliau vis tiek būtumėte tą sužinoję, tai parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėt šūdo, kurie tai ketinat daryti. Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama ir viskas tuo pasakyta. Tai galit toliau nebevargt spėliodami“, – rašė „Bunkumi“ prisistatęs asmuo.

Į tokias kalbas sureagavo ir Viktorija. Moteris prisipažino, kad kalbėti apie šią situaciją jai kol kas yra sunku ir reikia laiko, tačiau greitai ji papasakos, kas iš tiesų nutiko. Anot Viktorijos, ji nežada teisintis, o kalto santykiuose, kuriuose kuria du asmenys, vieno kalto esą niekada nebūna. 

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad naujienų portalui tv3.lt susisiekus su vyru, šis apie skyrybas nepanoro kalbėti.

„Ačiū, malonu. Jokių komentarų nebus“, – sakė D. Bunkus.

Portalas tv3.lt primena, kad Viktorija ir Danielius susipažino 2016-aisiais „Eneos 1006 km lenktynių“ metu. Susitikę VIP zonoje jie iš karto krito vienas kitam į akį. Po metų, Valentino dienos išvakarėse pora susižadėjo. 2018-ųjų vasarį pora susilaukė dukros, kuriai išrinko Nicolės vardą.

Tai pirmoji atžala Viktorijai, Danieliui - antroji. Verslininkas turi sūnų, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų