REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Vilija Pilibaitytė-Mia (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Atlikėja Mia Pilibaitytė šiuo metu jaučiasi itin sutrikusi. Moteris pasakojo, kad jau kuris laikas ją terorizuoja, o socialiniuose tinkluose rašo žiaurias ir gąsdinančias žinutes.

7

Atlikėja Mia Pilibaitytė šiuo metu jaučiasi itin sutrikusi. Moteris pasakojo, kad jau kuris laikas ją terorizuoja, o socialiniuose tinkluose rašo žiaurias ir gąsdinančias žinutes.

REKLAMA

Socialiniame tinkle ji papasakojo, kad jai darosi labai neramu.

Feisbuke moteris rašė: „Nežinau net kaip reaguoti į tokius pareiškimus? Prieš tai ji mane terorizavo sms’ais, užblokavau sms, dabar randu savo oficialiam puslapyje, jos tokias paliktas žinutes... Ir taip jau gal metai... Truputį jau darosi nejauku dėl tokio ligoto žmogaus.

O viskas prasidėjo nuo to, ji atsiunčia man foto, kuri daryta LRT televizijoje, vyko kažkoks filmavimas. Nuotraukoje pozuoju aš ir kažkoks vyriškis, kurio aš nė nepažįstu... Bet matau  kad apsirengęs taip lyg būtų kažkokio choro dalyvis... Ji manęs klausia, ar aš jį pažįstu, ar susitikinėju su juo? Tai tikrai ne tas vyras su kuriuo eičiau į pasimatymą. Gražiai atrašau, bet ji man neduodavo ramybės. Kiek laiko tiesiog jau nebekreipiau į jos sms dėmesio... Kol galiausiai, kiek pamenu užblokinau sms’us... O dabar vėl atsibudo kaip erkė po žiemos miego.

Šiaip malonumo tikrai nejaučiu skaitydama tai,  o ir šiaip gal jau laikas į policiją kreiptis? Kaip jūs pasielgtumėt mano vietoje?  P.s. Tuo labiau, kad visai neseniai, prieš kokį gerą pusmetį ,čia dar viena atskira istorija, buvo atsukti visi mašinos ratai ir „Martono“ autoservise labai jau nesikuklindamas ir visai negązdindamas darbuotojas pranešė: „Mia, nenoriu nieko blogo sakyt, bet kažkas tikrai jums linki mirties“. Nice, kai pagalvoji, visai nejuokinga.“

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su atlikėja, ši tikino, kad ketina pasikonsultuoti su teisininkais: „Dar neapsisprendžiau, bet manau, kad rytoj viskas bus aišku. Pasikonsultuosiu su teisininkais ir tada matysiu, ką toliau daryti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų