REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Gretė Brokienė (nuotr. Instagram)

Sveikos mitybos specialistė bei „Misis Lietuva 2019“ Gretė Brokienė kartu su vyru Aleksandru Broku išgyvena gražiausias akimirkas. 

11

Sveikos mitybos specialistė bei „Misis Lietuva 2019“ Gretė Brokienė kartu su vyru Aleksandru Broku išgyvena gražiausias akimirkas. 

REKLAMA

Porai prieš dvi dienas gimė sūnelis.

Apie tai žinoma moteris pranešė socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

Pasidalijusi baltų rožių nuotrauka, G. Brokienė trečiadienį rašė:

„Vakar mūsų šeimai buvo labai ypatinga diena – gimė sūnus! Pilve apkeliavęs pusę pasaulio, labai lauktas ir šitiek daug su mamyte nuveikęs, mažasis stebuklas gimti pasirinko šventinę dieną – savo senelio Algimanto gimtadienį. Taigi, nuo šiol švęsim dvigubai!

Išties, vakarykštė diena buvo labai pakili ir kupina nuostabiausių jausmų. Nors gimdymas man yra itin intymus ir privatus reikalas, negaliu nepasidalinti kokį gražų įvykį šį kartą išgyvenome. 

REKLAMA
REKLAMA

Jau kurį laiką kartojau vyrui, kad norėčiau, jog tai būtų lyg šventė, lyg absoliučiai malonus ir pakylėjantis įvykis, o ne ta garsiai apšnekama gimdymo kankynė ir agonija, kurios dažna moteris paniškai bijo. Išties, kai gerai įsiklausai savo kūno, kai suvoki, kad šį procesą koordinuoja motinėlė gamta, o moterys gimdė, gimdo ir gimdys tūkstančius metų, vienos, su medikais, su vyrais ar be jų, kai sąmoningai prisijaukini tą pamažu artėjantį skausmą – jis tiesiog... išnyksta!!! 

REKLAMA

Tai buvo gražiausia ir greičiausia valanda mano gyvenime, be jokių nuskausminamųjų, kančios perkreipto veido ar kitų trikdžių. Kai išmoksti tai priimti kaip natūralų, savaime suprantama procesą, gimdymas tikrai tampa malonumu. 

Tam, kad jausčiau vyro palaikymą, man nereikėjo gimdykloje spaudaliot jo rankos iki kraujotakos sutrikimų, jaučiau Aleksandro padrąsinimą ir pasididžiavimą manimi dar iki ateinant vakarykštei dienai. Nors ir nebuvome vienoje erdvėje, laike visuomet stengiamės būti vieninga visuma.

Esame laimingi dar labiau negu anksčiau ir AČIŪ visiems pasveikinusiems!“

Grotažymių pagalba moteris pridėjo, kad vaikeliui suteiktas Aleksandro vardas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Gretė ir Aleksandras susituokė 2017 metų rugsėjį, o 2018 metų rugsėjį porai gimė dukrelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų