REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį paaiškės populiariojo TV3 projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ nugalėtojas. Jam atiteks ne tik šlovė ir pripažinimas, bet ir 10 tūkst. eurų. Suma iš tiesų įspūdinga, todėl stengtis tikrai yra dėl ko.

Šį sekmadienį paaiškės populiariojo TV3 projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ nugalėtojas. Jam atiteks ne tik šlovė ir pripažinimas, bet ir 10 tūkst. eurų. Suma iš tiesų įspūdinga, todėl stengtis tikrai yra dėl ko.

REKLAMA

Nugalėtojas priklausys tik nuo žiūrovų – juo taps daugiausiai palaikymo sulaukęs šou dalyvis. Teisėjai Neringa Čereškevičienė, Justinas Jankevičius ir Marijus Mikutavičius lemiamos kovos metu turės tik patariamąjį balsą.

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ scenoje pasirodys 10 bilietus į superfinalą iškovojusių dalyvių. Keturi iš jų nedalyvavo tiesioginiuose finaluose, nes pelnė „Auksinį mygtuką“ ir be kovos pateko į superfinalą. Tai – „Modus dance children“, Goda Pučkutė, Jonas Vozbutas ir Diana Rekel. Scenoje taip pat savo talentus demonstruos Paulius Rimeikis, Tėja ir Deimantė, Kristina Bujanauskaitė, „Smaragdo miesto žonglierės“, Aurėja Šedbaraitė ir šokių kolektyvas SFINX.

Projekto scenoje pasirodė daug šokių kolektyvų, tačiau tik „Modus dance children“ pavyko pelnyti „Auksinį mygtuką“. Jį paspaudė N. Čereškevičienė. Be jokių abejonių, ši šokių grupė priklauso aukščiausiai kategorijai. „Modus dance“ kolektyvui – 15 metų, todėl jie tikrai žino, ko reikia scenai. Nesibaigiančios repeticijos ir kelionės į šokių čempionatus – kolektyvo kasdienybė. Nežiūrint į visus laimėtus medalius ir taures, išskirtinis „Modus dance children“ bruožas – kūrybiškumas ir mokėjimas papasakoti istoriją šokio kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Goda Pučkutė – dešimties metų mergaitė, sužavėjusi J. Jankevičių. Mergaitė scenoje atliko dainą iš miuziklo, o jos charizma ir teatrališkumas neliko nepastebėti. Savo įgūdžius vilnietė tobulina miuziklo mokykloje, kur vaidina ir dainuoja. Taip pat mergaitė lanko šokius ir akrobatiką. Šia veikla ji susidomėjo todėl, kad turi didelę aukščio baimę ir sumanė ją nugalėti.

REKLAMA

„Visą laiką žiūrėdavau per televizorių „Lietuvos talentus“ ir svajodavau, kad esu vienas tarp tų žmonių, kuris pateko į finalą. Norėjau save išbandyti. Man atrodo, kad aš gana gerai dainuoju, gerai vaidinu. Norėjau populiarių žmonių paklausti, ar aš tikrai gerai dainuoju, išsiaiškinti tai“, – apie tai, kodėl atėjo į projektą kalba talentinga mergaitė.

Jonas Vozbutas – berniukas, sužavėjęs laidos vedėjus Mindaugą Rainį ir Mindaugą Stasiulį užgrojęs mygtukiniu akordeonu. Scenos profesionalai paspaudė „Auksinį mygtuką“ ir itin pražiugino talentingą jaunuolį.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai supratau, kas įvyks, buvo labai nepakartojamas jausmas“, – neslepia jaunasis muzikantas, laisvu metu dar ir sportuojantis. Jonas pasakoja norintis būti fiziškai pasiruošęs. Sportas jam yra sveikata, be to, kai esi tvirtas, kur kas geriau jautiesi scenoje, kai rankose instrumentas, sveriantis beveik 13 kilogramų.

Gatvės šokių šokėjai Dianai Rekel „Auksinį mygtuką“ paspaudė M. Mikutavičius. Jį sužavėjo mergaitės choreografiniai sugebėjimai, aktorinis meistriškumas ir gebėjimas improvizuoti. Sulaukusi tokio įvertinimo, Diana nesuvaldė emocijų ir apsiverkė.

Vilniuje gyvenanti dvylikametė mano, kad gyvenime jai geriausiai sekasi šokti. Be šios veiklos ji neįsivaizduoja savo dienotvarkės. Dianos svajonė taip pat susijusį su šokiais – ji nori tapti pasaulio šokių čempione. Šokėja mano, kad viskas išsipildo – svarbiausia yra siekti savo tikslo ir labai daug dirbti. Diana sako, kad visai nebijo scenos ir prieš lipdama į ją nejaučia jaudulio. Taip pat jai puikiai sekasi žaisti futbolą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų