REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Susižadėjo Justina Globienė

Lietuviškąja Kim Kardashian praminta TV projektuose išgarsėjusi Justina Globienė visai neseniai savo sužadėtiniui Vyteniui Partikui surengė nepamirštamą staigmeną. Kaip pati pasakojo, jos mylimajam siurprizus sekasi daryti kur kas geriau, tačiau ši staigmena – romantiškiausia, kokią ji yra padariusi.

6

Lietuviškąja Kim Kardashian praminta TV projektuose išgarsėjusi Justina Globienė visai neseniai savo sužadėtiniui Vyteniui Partikui surengė nepamirštamą staigmeną. Kaip pati pasakojo, jos mylimajam siurprizus sekasi daryti kur kas geriau, tačiau ši staigmena – romantiškiausia, kokią ji yra padariusi.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt ji papasakojo, kaip nustebino savo mylimąjį bei atskleidė, kokia buvo jo reakcija.

Kalbėdama apie judviejų santykius ji sakė, kad Vytenis yra tas žmogus, kuriam puikiai sekasi daryti staigmenas: „Kartais palieka mielus raštelius, kartais dovanėlių, daro romantiškas vakarienes su žvakėmis... Jis – tikras romantikas.“

Moteris pasakojo, kad jau seniai norėjo jį nustebinti, todėl likimas suvedė, kad būtent dabar buvo tinkamiausias metas tai padaryti.

REKLAMA
REKLAMA

„Per įtemptą savo gyvenimo tempą pati neturėjau laiko jam už viską atsidėkoti... Taigi pagalvojau, kad puikus metas ir man jį nustebinti. Oras už lango gražėja, o aš norėjau kažkur su juo dviese bent trumpam pasprukti iš namų, kur laiką turėtume tik sau... Be buities, be tos pačios namų aplinkos. Žinojau, kad egzistuoja nerealus apartamentai Klaipėdoje su sūkurine vonia, kuri yra pačiame kambario viduryje. Su kvapą gniaužiančiu vaizdu – tiesiai į marias ir jūrą. Tų apartamentų labai norėjau per Valentino dieną. Deja, jau buvo užimti. Parašiau ir netikėtai pasakė, kad turi laisvą datą būtent per Vytenio laisvą dieną. Nė negalvodama užsakiau“, – pasakojo J. Globienė.

REKLAMA

Moteris sakė, kad vos įėjusi į apartamentus vos nenukrito: „Viskas atrodė tiesiog tobulai. Vaizdas, sūkurinė vonia, interjeras. Staigiai nulėkiau į parduotuvę ir supirkau maistą, vyno, paėmiau balionų. Tuomet kaip kulka lėkiau ruoštis ir laukti jo grįžtančio. Jaudinausi kaip maža mergytė, norėjau tobulos akimirkos. Manau, kad puikiai pavyko.“

Anot J. Globienės, ji parašė Vyteniui žinutę, kad jo laukia paminėtame adrese: „Jis įsivaizdavo, kad į restoraną jį kviečiu. Todėl labai patenkintas nebuvo. Mat po darbo jis nenusiprausęs ir panašiai. Bandė dar bumbėti, bet aš liepiau jam tik paklausyt manęs ir pasitikėti. Pakilus į 27 aukštą, jis pamatė, kad tai – ne restoranas. Tada jau šypsenos pasirodė, o kai atrakinau duris... Vaizdas buvo tikrai nerealus. Žvakės, maistas, gėrimai, sūkurinė vonia su putomis pripilta.“

REKLAMA
REKLAMA

Mylimajam ji surengė tikrai įspūdingą staigmeną, o vyro reakcija privertė ją pasijausti pačia laimingiausia.

„Jo veide nušvito plati džiaugsmo šypsena ir kartu suspindo ašaros akyse. Džiaugsmo ašaros... Nustebint man tikrai pavyko. Tai buvo pati romantiškiausia akimirka, kurią esu kažkam sukūrusi. Man patinka daryti staigmenas, bet Vyteniui tai pavyksta labiau. Esu romantiška moteris, tačiau, kad ir kaip nuskambės, gana kukli. Man nedrąsu kartais būna ir jaudulys padaro savo. O kartais mes aptingstame, pamirštame, ar tiesiog neturime tam laiko. Todėl visada stengiuosi bent kažkaip pradžiuginti tą, kurį myliu. Mano nuomone, tai yra labai svarbu“, – kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris įsitikinusi, kad santykiuose svarbiausia dėmesys: „Svarbu santykius puoselėti, džiaugtis ir dėl jų stengtis. Aš santykius prilyginu ugniai. Kad jie liepsnotų mes turime kartais įmesti malkų. Nesvarbu ar brangių, ar visiškai nieko nekainuojančių, bet tam, kad neužgestų, privalome tą daryti. Reikia atrasti laiko sau. Be vaikų, be buities, be rūpesčių. Tiesiog laiko sau ir jam. Galima eiti į pasimatymus, galima važiuoti į parką pasivaikščioti, galima išsinuomoti gražiausius apartamentus. Nesvarbu. Svarbu – rasti laiko sau.“

Anot pašnekovės, ji šiai staigmenai daug pinigų neišleido, tačiau įspūdžiai išliks ilgam. „Apartamentų kaina tikrai labai gera, maistas, gėrimai. Išleidau truputį daugiau nei 200 eurų, bet mylimam žmogui nieko negaila. Svarbiausia, kad tik jis būtų pats laimingiausias, kad jaustųsi mylimas. Kalbant apie apartamentus – patys gražiausi atsiliepimai. Tiek šeimininkų atžvilgiu, tiek vieta bei vaizdais. Tikrai sukūrė mums rojų žemėje“, – džiaugėsi Justina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų