REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Mark Reeder ir Alanas Chošnau (nuotr. Martyn Goodacre)

Pastaruosius metus Alanas Chošnau gyveno tarp Vilniaus ir Berlyno, kuriame buvo sukurtas naujausias jo ir britų prodiuserio Mark Reeder muzikos albumas „Children of Nature“ anglų kalba. 

3

Pastaruosius metus Alanas Chošnau gyveno tarp Vilniaus ir Berlyno, kuriame buvo sukurtas naujausias jo ir britų prodiuserio Mark Reeder muzikos albumas „Children of Nature“ anglų kalba. 

REKLAMA

Nuo šiandien visose pasaulio skaitmeninėse platformose galima įsigyti šį albumą, o tarptautinė premjera vienu metu vyksta Lietuvoje ir Vokietijoje, rašo pranešime spaudai.

Alanas Chošnau ilgus metus džiugino savo klausytojus išskirtiniu muzikos stiliumi, įsimintinu balso tembru, drąsa keistis. Tačiau visą jo muziką iki šios dienos girdėjome išskirtinai lietuvių kalba. 

„Jau kurį laiką ieškojau naujų, stipresnių vėjų, brendau šiam pokyčiui, tad nuoširdžiai džiaugiuosi galėdamas pristatyti ne tik Lietuvai, tačiau viso pasaulio rinkai skirtą muzikos albumą, kurį įrašėme kartu su geru bičiuliu ir partneriu Berlyne Mark Reeder bei jo kolega Micha Adam“ – sako Alanas.

REKLAMA
REKLAMA

Mark Reeder yra britų kilmės muzikos prodiuseris ir didžėjus, kilęs iš Mančesterio, ilgus metus gyvenantis bei kuriantis Berlyne. Jis taip pat gerai žinomas kaip legendinio dokumentinio filmo „B-movie: Lust & Sound in West-Berlin 1979-1989“ pagrindinis veikėjas bei muzikinio takelio prodiuseris, kurį 2016 metais pristatė ir Lietuvoje, tarptautiniame kino festivalyje „Kino pavasaris“.

REKLAMA

„Mūsų pažintis su Marku įvyko netikėtai, tačiau profesionalus muzikinis bendravimas peraugo į patikimą partnerystę, o galiausiai ir draugystę. Per nepilnus metus mes sukūrėme retro – modernios elektronikos muzikinį albumą, kuriame tiek daug stiprių emocijų, laisvės, jėgos. Esu dėkingas Markui už įkvėpimą ir pasidalintą kūrybinę patirtį. Tai buvo išskirtinis laikas ir darbas kartu“ – įgyta patirtimi dalijasi Alanas.

Albumo „Children of Nature“ klausytojas – šiuolaikinis žmogus, pilnas prieštaringų jausmų ir emocijų, kurias kuria nuolatinė kova miestų džiunglėse už išgyvenimą ir geresnį rytojų. Naujo albumo muzikoje kiekvienas atras save. Vienus ji privers sustoti ir susimąstyti, o kitus – įkvėps veikti bei suteiks vilties. Albumas tiesiog kalba šiandienos kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip įrodymas yra viena iš albumo dainų „All Alone“, kurią Alanas Chošnau ir Mark Reeder įrašė prieš septynis mėnesius, o ji yra apie vienišą, visiškoje izoliacijoje esantį žmogų ieškantį ryšio su pasauliu. 

„Mes negalėjome net įsivaizduoti, kad panaši koronaviruso pandemija ištiks žmoniją, tačiau pranašiškai nuskaitėme artėjančios krizės dažnius ir sukūrėme šiai dienai itin artimą muzikinį kūrinį bei jo žodžius. Kuomet nusprendėme pasidalinti pirmąja albumo daina ir sukurti jai muzikinį klipą, mums nekilo abejonių, kurią dainą turėtume pasirinkti“ – teigia Alanas.

Albumo „Children of Nature“ muzika – Alanas Chošnau ir Mark Reeder, muzikos prodiuseriai – Mark Reeder ir Micha Adam, leidybinė kompanija – „MFS“ (Berlynas), skaitmeninio albumo platintojas – „Believe Digital“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų