REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Pasaulis pagal moteris“

Vis daugiau lietuvių moterų užmezga romantiškus santykius su užsieniečiais, ne paslaptis, kad italų vyrai lietuvėms ypač patinka.

3

Vis daugiau lietuvių moterų užmezga romantiškus santykius su užsieniečiais, ne paslaptis, kad italų vyrai lietuvėms ypač patinka.

REKLAMA

Ar iš tiesų italai yra patys karščiausi? Ar verta lietuvaitėms juos rinktis? Šiai intriguojančiai temai ir bus skirta šio sekmadienio TV3 laida „Pasaulis pagal moteris“, o visą tiesą apie italų vyrus atskleis temperamentingi laidos svečiai įžymus virtuvės šefas italas Gian Luca Demarco ir jo žmona Eglė.

Į Lietuvą žymusis italas atvyko ne meilės ieškoti, čia jį atginė darbo reikalai, tačiau draugų kompanijoje sutikta Eglė pakeitė visą jo gyvenimą. Nuo pat pradžių juos siejo panašus humoro jausmas, kuris padeda ir šiandien, juk, kaip teigia Luca, santykiai nėra tik medumi tepti, būna visko.

Neatsispyręs Eglės šypsenai vyras ją vedė net du kartus. „Aš durnas, vedžiau du kartus tą pačią moterį. Vienintelis toks Lietuvoje“, – juokiasi Luca, į kurio vestuves Lietuvoje susirinko 80, o į vestuves Italijoje, kurias jiedu vadina paminėjimu – daugiau kaip 100 svečių. Šiandien jiedu turi tris aktyvius vaikus, kurie viso pokalbio metu siaus aplinkui, ir begalę planų, kuriuos žada įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

Luca atrodo tarsi gimęs ekranui, televizijoje jis jaučiasi kaip žuvis vandenyje, tačiau jo žmonai Eglei to nereikia, todėl išvysti ją – išties neeilinis įvykis.

REKLAMA

Italai – mitai ir tiesa

Laidos vedėja Kristina Rimienė nepraleis progos išsiaiškinti, kokie gi tie italų vyrai yra iš tiesų, o jai padės Eglė, be užuolankų papasakosianti visą tiesą apie tai, ką reiškia būti italo žmona.

„Karštakošiškumo užtenka, jis užsižiebia, tačiau kovoja dėl teisybės, tačiau jei kažkuriuo momentu supranta, kad suklydo, ar per daug įsikarščiavo – jis visada atsiprašys. Man tai taip žavu. Galima tokių dalykų net pasimokyti“, – kalba Eglė, kuriai vyras, išklausęs jos kalbą, pasiūlė politikės karjerą, juk taip diplomatiškai kalbėti ne kiekvienas moka.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris jau žino, kad Luca charakterio bruožai neatspindi visų italų, tad vengia absoliutinti ir stereotipais nėra linkusi tikėti. Tačiau tai, kad italai lepina moteris komplimentais ir gėlėmis yra tiesa – toks yra ir Luca, kuris ne tik pats mėgsta gėles, bet ir skatina jas sodinti. Gėlių vyras Eglei įteikia be jokios progos ir net yra padovanojęs floristikos ir dekoravimo kursus Italijoje, kurie dėl karantino persikėlė į ateitį.

Lietuviams jų šeima atrodo itališka, o patiems italams – lietuviška, nes, anot Luca, turi per daug vaikų – net tris. Taigi itališkos didelės šeimos įvaizdis teliko šalies praeitis, dabar ten įprasta apsiriboti dviem vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trys viso pokalbio metu aplink siaučiantys vaikai tikrai neatrodo ramybės įsikūnijimai, tačiau laidos vedėjos K. Rimienės paklausti, kieno būdą paveldėjo vaikai, abu sutuoktiniai beda pirštu vienas į kitą.

„Visi galvoja, kad ji – tvarkinga, o aš – baisus, bet ji yra problema, aš – geras“, – sarkazmo nestokoja Luca, tuo pačiu metu bandydamas suvaldyti savo atžalas. Eglė neslepia, kad jos vyras – be galo skrupulingas ir punktualus, o ji – amžina vėluotoja, tačiau visi mano, kad jiedu vėluoja dėl itališko vyro temperamento.

Svarbiausia – meilė

Paklaustas, kokios lietuvaitės yra italo akimis, Luca kalba apie savo mylimąją, su kuria, neslepia jis, būna ir audringų diskusijų.

REKLAMA

„Man svarbiausia, kad ji būtų laiminga“, – sako Luca, negalinti pakęsti veidmainiavimo ir trokštantis, kad žmona darytų tai, kas jai prie širdies, o ne tai, ko iš jos reikalauja visuomenė ar stereotipai. Vyras linkęs neaiškumus ir problemas spręsti čia ir dabar – jis to neatideda patogesniam ar vėlesniam laikui.

Paklaustas, ar rekomenduotų lietuvėms rinktis italų vyrus, Luca iškart nukerta – ne.

„Ne, ne, ne. Rinkitės lietuvius. Priklauso nuo situacijos, bet jei italas atvyko čia ieškoti moters vien todėl, kad Italijoje nesugebėjo jos susirasti – tuomet tikrai neverta, bus problemų. Mano nuomone, turi rinktis, ką iš tikrųjų myli, ar tai būtų italas ar japonas, ar lietuvis, ar lenkas, man tas pats, svarbu, kad tikrai mylėtų ir nebūtų suvaidintų santykių“, – teigia Luca, pasisakantis už tikrumą visuose gyvenimo aspektuose.

REKLAMA

Laidos žiūrovai sužinos, kuo ypatingas šeimai rugpjūtis, kokie sutapimai lydėjo namo pirkimą ir kokie planai bei svajonės laukia savo išsipildymo valandos. Stebint šią žavią porą nekyla abejonių, kad su humoru ir meile įmanoma įveikti visus sunkumus.

Profesionalios žinios – grožiui kurti

Laidos vedėja, floristikos daizainerė K. Rimienė, pasitelkusi savo žinias, įgūdžius ir fantaziją, rubrikoje „Floristinis desertas“ sukurs gėlių puokštę – kompoziciją, kuri įkvėps ne vieną laidos žiūrovą susidomėti galimybe mokytis floristikos. Tokie mokslai ne tik padeda kurti aplink save grožį, bet ir realizuoti save ir savo galimybes. Tai įrodys ir K. Rimienės iš dviejų karkasų ir nuostabių gėlių sukurta puokštė, primenanti kosminį laivą ar skraidančią lėkštę, ir galinti papuošti išrankiausio esteto namus.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų