REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Mantas Katleris

Garsų humoristą, televizijos laidų ir renginių vedėją Mantą Katlerį daug kas buvo įpratę matyti pokštaujantį, skaldantį juokelius, tad ir atitinkama nuomonė buvo susidariusi apie jį.

8

Garsų humoristą, televizijos laidų ir renginių vedėją Mantą Katlerį daug kas buvo įpratę matyti pokštaujantį, skaldantį juokelius, tad ir atitinkama nuomonė buvo susidariusi apie jį.

REKLAMA

Tačiau TV3 žaidimo „galvOK“ scenoje jis atsiskleidė visiškai kitomis spalvomis ir daugelį netikėtai nustebino savo giliomis žiniomis, apsiskaitymu ir sumanumu.

Mantas Katleris neslėpė, kad dalyvaudamas žaidime jis tikisi pakeisti apie jį susiformavusią nuomonę: „Tikiuosi nepasirodyt kvailesnis už Mikutavičių. Mane daug kur parodo kvailesnį negu esu iš tikrųjų, taigi, mano tikslas – reabilituoti save“, – sakė humoristas. Akivaizdu, kad jam tai puikiai pavyko. Komplimentų negaili ir susižavėjimo Mantu neslepia tie, kam su juo teko susidurti „galvOK“ scenoje.

Žaidimo „galvOK“ vedėjas Andrius Žiurauskas neslepia, kad Mantas jį tiesiog pribloškė. „Mantas man yra didžiulis atradimas. Jis yra užsidėjęs kaukę, po kuria slepiasi tikras eruditas. Ir humoro, ir erudicijos prasme jis yra wow. Sužydėjo!“, – sakė A. Žiurauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Gian Luca Demarco, žaidęs viename iš žaidimų, apibūdina Mantą Katlerį ne tik kaip turintį puikų humoro jausmą, bet ir puikų šokėją: „Labai smagus priešininkas. Puikus humoro jausmas. Juokinga buvo su juo varžytis. Jei pralošia, tai su geru humoro. Nustebino, kad yra labai geras šokėjas. Jam gal į kokį šokių projektą reikėtų?“, – šmaikštavo tuomet priešininkų komandoje žaidęs ir pralaimėjęs Gian Luca.

REKLAMA

Bet daugiausiai pagyrų Mantas Katleris sulakė iš savo žaidimo partnerės Monikos Liu, viso žaidimo metu ir po to, ji neslėpė susižavėjimo juo. „Bijojau pasirodyti kvaila, bet pašonėje Katleris ir Mikutavičius, tai tapo neįmanoma. Iškart sakiau, kad Mantas – pats protingiausias ir išmaniausias. Maniau, kad dėl to mes ir laimėjome, kad aš jį tiek prigyriau“, – juokavo atlikėja.

Priešininkų komandos kapitonas Marijus Mikutavičius taip pat neslepia simpatijų scenos kolegai: „Mantas labai šaunus ir juokingas, su juo faina, smagu būt vienoj scenoj. Jaukus simpatiškas žmogus“.

REKLAMA
REKLAMA

Na o šį šeštadienį Manto Katlerio komandoje žais Asta Baukutė, jie kausis prieš Marijų Mikutavičių ir Edgarą Navicką. Ar jie įsiklausys į Gian Luca Demarco juokais duotą patarimą kitiems žaidėjams – „Netikėkit nė vienu žodžiu, ką Katleris sako! Ir nenusileiskit jam! Plėškit paskutinius pinigus“? Pamatysime jau šeštadienį – 19.30 val. per TV3.

„galvOK“:

- šeštadieniais 19.30 per TV3 televiziją ir portale tv3.lt

- darbo dienomis 9.00 val. per „Power Hit Radio“

- darbo dienomis 16.30 val. portale tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų