REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 8-ąją Lietuvos žiūrovai galės pamatyti naująjį Emilio Vėliyvio serialą „Mano meilė karantinas“.

Birželio 8-ąją Lietuvos žiūrovai galės pamatyti naująjį Emilio Vėliyvio serialą „Mano meilė karantinas“.

REKLAMA

Nuotaikingame seriale išvysime gerai žinomus aktorius, tokius kaip Audrius BružasAndrius ŽiurauskasRimantė ValiukaitėMindaugas PapinigisSakalas UždavinysAldona Vilutytė ir Donatas Šimukauskas.

Daugybę vaidmenų atlikęs ir Lietuvos žiūrovams puikiai žinomas aktorius D.Šimukauskas neslėpė, kad jam šiame seriale vaidinti pareigūną buvo nesudėtinga.

„Kadangi aš pas E.Vėlyvį filmuose vaidinau tik policininką, tai sudėtinga nebuvo. Šis vaidmuo jau puikiai išmoktas“, – juokėsi aktorius.

„Mūsų komanda nebuvo didelė, laikėmės karantinui privalomų taisyklių, manau, prodiuseriai pasistengė surinkti tokius žmones, kurie yra lengvai sugyvenami. Tikrai neišgyvenau sudėtingų situacijų, nebuvo problemų, visus aktorius pažinojau iš kitų projektų, todėl mane supo savi veidai“, – džiaugėsi Donatas.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius pasakojo, kad filmavimo aikštelėje būta ir kuriozų: „Vieno dublio metu aš turėjau išeiti į namo laiptinę, buvau apsirengęs pareigūno uniformą, su kauke ir pirštinėmis, mane sutikusi vyresnio amžiaus pora labai išsigando. Atrodė, kad kaimynystėje įvyko nužudymas ir kriminalistai atlieka tyrimą. Jie ėmė klausinėti, kas atsitiko, o aš pasinaudojęs proga paaštrinau situaciją, pasakiau, kad nieko baisaus neįvyko, trumpam nutilau ir tada pranešiau, kad filmuojame filmą. Jų baltuose veiduose pamačiau palengvėjimą, buvo smagi situacija.“

REKLAMA

Vyrui yra tekę vaidinti ne vieną vaidmenį, pasak Donato, atmintyje geriausiai išliko policininko vaidmuo, kurį vaidino „Zero“ filme: „Esu vaidinęs rabiną, narkomaną, čečėną, rusų kareivį, kuris prievartavo vokietes. 

Rabino vaidmuo turėjo tam tikro žavesio, filmas buvo apie litvakus, aš buvau išminčius, pas kurį ateina visi pagrindiniai personažai paklausti patarimo. Buvo labai malonu vaidinti, tas personažas davė dvasinį pasitenkinimą.“

Tiesa, vyras neseniai vyko į Švediją vaidinti garsiame seriale: „Vaidinau čečėną, per atrankas reikėjo vaidinti sceną rusų kalba, praėjus jas sužinojau, kad reikės kalbėti švediškai. Buvo iššūkis, kelis sakinius pasakyti švedų kalba, mokiausi visą naktį. Kitą rytą bandžiau tą tekstą sakyti, jaučiau stresą ir pačioje scenoje buvo daug veiksmo, turėjau labai įdomią patirtį.“

REKLAMA
REKLAMA

Visi vaidmenys Donatui primena jį patį: „Visuose personažuose gali rasti save. Yra dalykų, kuriuos norėčiau padaryti gyvenime, juos daro mano vaidmenys. Kiekvienas žmogus turi visko savyje, tereikia paimti tą mažą kruopą ir susitapatinti su ja. 

Vaidmenys, kurie arčiau manęs, juos suvaidinti lengviau, nei tuos, kurie man svetimesni, juos vaidinti yra sudėtingiau, tenka persijungti į kitą kanalą.“

„Niekada nejaučiau baimės kameroms, kai vaidindavau teatre jausdavau jaudulį prieš išeinant į sceną. Man visuomet savo esme kinas patiko labiau, nei teatras“, – atviravo aktorius.

Jau birželio 8-ąją žiūrovai galės išvysti Donatą Šimukauską naujajame Emilio Vėlyvio seriale „Mano meilė karantinas“. Serialas bus rodomas didžiausioje vaizdo transliacijų internetu platformoje Baltijos šalyse Go3.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų