REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Breaking Bad“ (nuotr. Organizatorių)

Sąstingio apimtą šalies kultūros pasaulį pasiekė išskirtinė, džiugi žinia – į Lietuvą atvyksta visame pasaulyje kultiniu tapusio serialo „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking Bad“) žvaigždė RJ Mitte, rašoma pranešime spaudai.

8

Sąstingio apimtą šalies kultūros pasaulį pasiekė išskirtinė, džiugi žinia – į Lietuvą atvyksta visame pasaulyje kultiniu tapusio serialo „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking Bad“) žvaigždė RJ Mitte, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

JAV ambasados Lietuvoje kvietimu garsus aktorius viešės Baltijos šalyse didžiausiame populiariosios kultūros renginyje „Comic Con Baltics 2021“.

Vos prieš keletą savaičių pranešę apie dėl pandemijos rizikos iš 2020-ųjų į 2021-uosius perkeliamą renginį, jau gegužės antrojoje pusėje organizatoriai gerbėjus nudžiugino naujiena, jog 2021 m. kovo 27-28 d. Vilniuje jie turės galimybę susitikti ir gyvai pabendrauti su pasaulyje vieno populiariausių televizijos projektų žvaigžde. 

„Neslėpsime, jog pastarieji mėnesiai deryboms su užsienio aktoriais buvo itin nepalankūs. Dėl šios priežasties šiandien ypatingai džiaugiamės galėdami pristatyti pirmą ir labai ryškų mūsų artėjančio renginio svečią – visame pasaulyje kultiniu tapusio serialo „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking Bad“) žvaigždę RJ Mitte. Gerbėjams galime išduoti, kad tai labai įdomus ir lengvai bendraujantis pašnekovas, tad, tikime, kad susitikimas su juo paliks stiprų įspūdį kiekvienam“, - sako populiariosios kultūros renginio „Comic Con Baltics 2021“ organizatorius Tomas Vievesis. 

REKLAMA
REKLAMA

Kova už žmones su negalia 

RJ Mitte seriale „Bręstantis blogis“ įkūnijo pagrindinio personažo Walterio White‘o sūnų Walter White Jr. Tiek televizijos ekrane, tiek realiame gyvenime RJ Mitte ir jo įkūnijamas personažas kovoja su sunkia fizine negalia – motorinių gebėjimų sutrikimą lemiančiu cerebriniu paralyžiumi.

REKLAMA

Atitinkamai, ypatingai svarbi RJ Mitte, kaip nuomonės lyderio misija – įkvėpti žmones su negalia integruotis į visuomenę ir drąsiai siekti savo tikslų. Aktoriaus atvykimą į Lietuvą finansuojančios JAV ambasados Lietuvoje atstovės Saros V. Stealy teigimu, RJ Mitte yra pasišventęs tam, kad su panašiu likimu susiduriantys žmonės nejaustų visuomenės diskriminacijos.

„Visų pirma, džiaugiamės toliau bendradarbiaudami su „Comic Con Baltics“ ir labai vertiname organizatorių pastangas apsaugoti visus renginio dalyvius bei lankytojus. Antra, šiemet JAV minima 30 metų sukaktis nuo Amerikiečių su negalia akto priėmimo. RJ Mitte yra ne tik ryškus aktorius, bet ir stiprus lygių teisių bei galimybių gynėjas – tiek pramogų pasaulyje, tiek visuomenėje bendrai. Dėl šios priežasties ypatingai džiaugiamės galėdami sukurti sąlygas jam atvykti į Lietuvą ir nekantraujame, kada galėsime išgirsti apie jo darbą ekrane bei už jo ribų. Labai laukiame susitikimo kovo mėnesį!“, - sako JAV ambasados Lietuvoje viešųjų ryšių atstovė Sara V. Stealy.

REKLAMA
REKLAMA

Ekrane su Holivudo megažvaigždėmis

Aktorius seriale debiutavo dar būdamas paauglys, todėl galimybė dirbti su aukščiausio lygio aktoriais, jo paties teigimu, buvo itin didelis iššūkis. Scena aktorius dalinosi su tokiomis Holivudo megažvaigždėmis kaip Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Bob Odenkirk, Krysten Ritter ir daugybe kitų.

Penkis metus kurtas ir tiek pat sezonų skaičiuojantis „Bręstantis blogis“ yra vertinamas kaip vienas geriausių visų laikų serialų. „IMDB“ filmų platformoje šiuo metu drama rikiuojasi ketvirtoje vietoje tarp geriausiai vertinamų televizijos projektų. Aukštesnes pozicijas išlaiko tik tokie dokumentiniai serialai, kaip „Planeta žemė“, „Planeta žemė 2“ bei istorinė veiksmo drama „Karo vilkai. Desantininkai“. Serialas yra iškovojęs du „Auksinius gaublius“ bei net 12 „Emmy“ statulėlių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Specialus interviu renginio gerbėjams 

Siekiant supažindinti su įvairiapuse JAV populiariąja kultūra, RJ Mitte atvykimą į Lietuvą finansuoja JAV ambasada Lietuvoje. Nors Vilniuje aktorius lankysis 2021-ųjų metų kovo 27-28 dienomis, susipažinti su juo Lietuvos auditorija galės dar artimiausiomis savaitėmis. 

„Puiki žinia yra tai, jog RJ Mitte bus pirmasis aktorius „Comic Con Baltics“ istorijoje, gyvą interviu sutikęs duoti dar prieš renginį. Galime išduoti, kad jo metu gerbėjai galės ne tik geriau susipažinti su tuo, kas jų laukia 2021-ųjų metų kovo mėnesį, bet ir sužinoti, ką karantino metu veikia Holivudo aktoriai. Tad kviečiame sekti renginio naujienas“, - sako „Comic Con Baltics 2021“ organizatorius. 

REKLAMA

Nuo 2017-ųjų metų organizuojamas „Comic Con Baltics“ Lietuvos ir svečių šalių gerbėjams leido susipažinti su puikiai žinomais aktoriais iš tokių kultinių projektų, kaip „Žiedų valdovas“, „Karibų piratai“, „Vaikštantys numirėliai“, „Vakarų pasaulis“, „GTA“ ir kt.

Kviestinių svečių teigimu, Lietuvoje vykstantis renginys savo lygiu nenusileidžia JAV, Didžiojoje Britanijoje ir kitose didžiausiose pasaulio šalyse organizuojamiems „comic-con“ tipo renginiams. Papildomą pertrauką gavę organizatoriai savo gerbėjus planuoja nudžiuginti dar didesniu renginio mastu bei pasiūlyti dar platesnį spektrą pramogų, didinti akcentą kompiuteriniams žaidimams ir į Lietuvą pakviesti dar geriau žinomus populiariausių televizijos ir kino projektų aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų