REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkerių metukų Gabrielė Pareščiūtė į „Lietuvos talentai. Supervaikai“ sceną žengė nedrąsiai ir nedaugiažodžiaudama.

Penkerių metukų Gabrielė Pareščiūtė į „Lietuvos talentai. Supervaikai“ sceną žengė nedrąsiai ir nedaugiažodžiaudama.

REKLAMA

Mergaitė į sceną lipo pademonstruoti, jog ateityje ji gali tapti žinoma atlikėja. Ir išties, mažoji vilnietė komisijai parengė dainą apie Lietuvą, kuri nepaliko abejingų komisijos narių.

Šio sekmadienio pirmajam „Lietuvos talentų“ finalui beruošianti Gabrielė jaudulio nejaučia. Mergaitės mama Guoda Pareščienė pasakojo, kad Gabrielė yra labai laiminga. 

„Ji vis kalba, kad laimės ir pateks į finalą. Bandžiau paaiškinti, kad nenusimintų, jei nepavyks, bet ji tikisi laimėti. Ji nejaučia jaudulio, vaikai tai pergyvena kiek kitaip, mes, kaip tėvai, daugiau jaudinamės“, – juokėsi moteris.

Gabrielė nuo ketverių metų dalyvauja konkursuose, taip pat nuo dviejų metų modeliauja: „Jos nuolat visur pilna. Kadangi ji intensyviai dainuoja, pagalvojome, kad būtų smagu sudalyvauti „Lietuvos talentuose“. Turėjome vilčių patekti į kitą etapą.“

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelis išgąstis, pasirodžius talentų scenoje, mergaitei buvo teisėjų klausimai: „Pirmoje atrankoje dukrelė susijaudino ir išsigando teisėjų, scenos ji  nebijojo, nes ant jos būna labai dažnai. Vėliau nulipusi nuo scenos Gabrielė pasakojo, kad nežinojo, ką atsakyti į užduotus teisėjų klausimus. 

REKLAMA

Dabar ji nieko nebijo, viską žino ir jai visą ši aplinka pažįstama. Prie kamerų ir šviesų ji pripratusi. Gabrielė nėra ta mergaitė, kuri bėgtų prie nepažįstamo žmogaus ir drąsiai bendrautų. Jai reikia laiko priprasti prie aplinkos, susipažinti.“

Talentą dainuoti mažoji atlikėja perėmė iš tėčio: „Vyras mėgsta dainuoti ir turi talentą, bet nekoncertuoja. Dukros talentą pastebėjo muzikos mokytoja Danutė Umbrasienė, kuri su ja iki šiol dirba. Gabrielė intensyviai dainuoja dvejus metus, tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų.“

Tiesa, veikli mergaitė mėgsta ne tik dainuoti ar pozuoti prieš fotoaparatų blykstes, bet ir žaisti stalo žaidimus: „Dabar jos toks amžius, kai ji mėgsta žaisti loginius žaidimus. Susitarėme, kad jei nutiktų taip, kad ji nepereitų į kitą etapą, nupirksiu jai stalo žaidimą. Taip pat Gabrielė lanko būrelius, kuriuose sportuoja, praktikuoja vaikišką jogą.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienio vakarą „Lietuvos talentų“ pasirodymams ruošiasi Gabriele Pareščiūtė, Kotryna Čerkauskaitė, Paulius Rimeikis, Lukrecija Šiaulytė, Motiejus Dudnikas, Perla Burneikytė, Tėja Krisiulevičiūtė ir Deimantė Gelažauskaitė, Miglė Miknevičiūtė, Julija Jevtušenkaitė, Sandra Jadeškaitė, Kristina Bujanauskaitė, Barbora Cirtautaitė.

Tiesiogiai transliuojamus finalus stebės virtuali palaikymo komanda – TV žiūrovai iš savo namų. Talentų palaikymo komandos galės tiesiogiai dalyvauti pasirodyme, o tai, kaip jie serga už savo dalyvius, matys visa Lietuva. Ypatingas technologinis sprendimas leis būnant saugiai namuose „atsidurti“ filmavimo salėje, tiesiai už projekto teisėjų.

Pirmasis „Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalas jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3!  

Pirmąjį Gabrielės pasirodymą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų