REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Jūratė ir Česlovas Norvaišos (nuotr. asm. archyvo)

Šokėjai, šokių treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos dešimtmečius yra neišskiriamas tandemas gyvenime ir darbe. Gruodį jiedu šventė jau 60-ąsias santuokos metines.

10

Šokėjai, šokių treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos dešimtmečius yra neišskiriamas tandemas gyvenime ir darbe. Gruodį jiedu šventė jau 60-ąsias santuokos metines.

REKLAMA

Porą visada jungė tai, kad abu pagal išsilavinimą yra medikai, dienomis dirbdavo medicinos įstaigose, o vakarais susitikdavo ant šokių parketo. Jūratė sako nesuklydusi, kad jaunystėje rinkosi partnerį išmintingai.

Moteris atskleidė judviejų su Česlovu tvirtų santykių receptą: „Mes vienas į kitą žiūrime kaip į draugą. Esame du draugai, kurie gyvenimo keliu eina kartu vienas kitam padedami. Tai yra svarbiausia, mes vienas kitą gerbiame ir mylime. Stengiamės taikytis, žinoma, visko būna, kartais nesusilaikai, būna pykčių, tačiau vienas kitą stengiesi toleruoti. 

Žmogų turi gerbi, mylėti, jame matyti savo draugą ir jis turi atsakyti tuo pačiu. Santykiuose turi būti abipusis ryšys, negali būti jausmai tik iš vienos pusės, tuomet tokios poros ilgai neišsilaiko kartu. Reikia palaikyti vienas kitą, gerbti kito įpročius, prie jų prisitaikyti.“

REKLAMA
REKLAMA

Jūratė drąsiai teigia, kad jos vyras yra geriausias draugas: „Rimtų iššūkių mūsų santuokoje nebuvo, apie skyrybas nesame kalbėję. Jei jau kalbi apie skyrybas, reiškia, tau tas žmogus nėra draugas. Žinoma, eilinių pykčių pas mus būna, aš esu cholerikė, labai greitai užsidegu, o jis ramiai išlaukia, kol nurimsiu. Po kelių minučių aš jau užmirštu dėl ko toną pakėliau, jis žino, kad aš greitai nusiraminu. Jei jis man atsakytų atgal tuo pačiu, jau būtų blogai, kiltų konfliktas.

REKLAMA

Mes visos moterys esame emocingos, vyrai turi suprasti, kad esame kitokios. Jei vyras protingas ir tai supranta, kad reikia palaukti, kol nurimsime, tuomet ir konfliktų pasitaiko mažiau.“

Šį pirmadienį laidoje #IšNamų“, legendiniai Vaigauskai kalbins garsiąją šokėjų porą ir iš jos išgirs dar daugiau įdomių faktų.

Nuo balandžio 6-osios TV3 savo žiūrovus kviečia dar vienai linksmai, padėsiančiai pakelti ūpą karantino metu – #IšNamų“. Laidos vedėjais tapę charizmatiškieji Vaigauskai kiekvienąkart savo gerbėjus nustebina vis naujomis istorijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Legendinė vedėjų pora Orestas ir Džilda Vaigauskai kalba apie aktualijas, apžvelgia, kas vyksta čia ir dabar, kalbina žinomus žmones, prideda dar daugiau aštrių humoro pipiriukų prie juokingiausių video ir foto vaizdelių iš Lietuvos bei viso pasaulio.

#IšNamų“ – kiekvieną pirmadienį 19:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų