REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu (tv3.lt fotomontažas)

Trečiadienio vakarą TV3 laidos „Gero vakaro šou“ studijoje viešės nuostabus scenos duetas atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir atlikėjas bei aktorius Marius Jampolskis.

6

Trečiadienio vakarą TV3 laidos „Gero vakaro šou“ studijoje viešės nuostabus scenos duetas atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir atlikėjas bei aktorius Marius Jampolskis.

REKLAMA

Jie atvirai ir šmaikščiai kalbės apie tarpusavio santykius, honorarus, prodiuserę, dainų autorę ir pedagogę – Laimą Lapkauskaitę, jos auklėjimo metodus bei dovanas.

Laidoje netrūko pokštų apie tai, kad galbūt Irūną ir Marių sieja šis tas daugiau, nei tik darbas scenoje. Laidos vedėjų Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus apie tai klausiamas, Marius Jampolskis nesutriko ir drąsiai rėžė: „Mes daugiau nei draugai. Mes jau nebekreipiame dėmesio vienas į kitą, kai persirenginėjame. Tai nežinau, kaip tai pavadint. Net Čepononis nustojo kreipt dėmesį“, – šmaikštavo Irūnos scenos partneris.

Tuo tarpu Irūna pateikė kitokią to paties klausimo atsakymo versiją: „Mūsų santykiai tikrai nėra patys geriausi. Mes ir dabar vaidiname“, – juokavo Irūna.

REKLAMA
REKLAMA

Ar Laima yra gera dovanotoja? – klausė Justinas Jankevičius laidos svečių.

„Puiki. Dažniausiai dovanoja skutimosi reikmenis, plaukų reikmenis, kostiumo šukas – viskas, kas susiję su tuo, kad būtų naudinga ir ko aš pats niekada neturiu“, – vardino Marius Jampolskis.

REKLAMA

„Ne tik padovanoja, bet dar ir apskuta, nes Marius pats susipjausto. Tai viską daro Laimutė“, – patikslino I. Puzaraitė.

Mindaugas Stasiulis su Mariumi ir Irūna kalbėjo ir apie garsios pedagogės Laimos Lapkauskaitės auklėjimo metodus.

Ar Laima taiko fizines bausmes? – klausė Mindaugas.

„Neslėpsiu – taiko. Pavyzdžiui, neleidžia sėdėti su kostiumu, kad keliai neišsimuštų. Kitas pavyzdys: turėjau tokius batus su swarovskiais, blizgantys – Laima nupirko iš Turkijos. Labai gerai – nereikia kreipt dėmesio į mano benubėgantį talentą, visi kreipia dėmesį į batus. Bet jei nukrenta koks swarovskis – tai jau pusė mano honoraro. Tai aš juos keliais šliaužiodamas renku ir atgal klijuoju“, – pasakojo Marius. 

REKLAMA
REKLAMA

„Kas pabūna Laimutės rankose, tie pasidaro visai normalūs. Kaip mes su Mariumi“, – pridūrė Irūna apie Laimos auklėjimą.

Prakalbus apie koncertinius turus, Mindaugas Stasiulis smalsavo – kur Irūna išleidžia honorarus, gal automobilį naują perka?

„Aš protingiau leidžiu pinigus, automobilių neperku. Perku būstą. Du turai ir yra butas Marijampolėje, 65 kvadratai palėpinis, o ką? Vis kitoks“, – sakė Irūna. 

Dar daugiau smagių pokalbių su Irūna ir Mariumi bei nuotaikingų išbandymų – rytoj, 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų