REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Aktorius Benas Stilleris su tėvu Jerry Stilleriu (nuotr. Vida Press)

Mirė žymaus aktoriaus Beno Stillerio tėvas Jerry Stilleris. Dabar vyras nebeturi abiejų tėvų.

5

Mirė žymaus aktoriaus Beno Stillerio tėvas Jerry Stilleris. Dabar vyras nebeturi abiejų tėvų.

REKLAMA

Veteranas komikas Jerry Stilleris, pradėjęs savo karjerą 6-e dešimtmetyje lygiagrečiai su žmona ir kolege Anne Meara ir po keturių dešimtmečių išgarsėjęs kaip itin jautrus Frankas Kostanza iš populiaraus televizijos šou „Sainfeldas“, mirė eidamas 93 metus, pirmadienį pranešė jo sūnus Benas Stilleris.

Holivudo aktorius B. Stilleris parašė tviteryje, kad jo tėvas mirė dėl natūralių priežasčių.

„Su liūdesiu pranešu, kad mano tėvas, Jerry Stilleris, mirė dėl natūralių priežasčių. Jis buvo nuostabus tėtis ir senelis, ir labiausiai atsidavęs vyras Anne maždaug 62 metus. Ilgėsimės jo. Myliu tave, tėti“, – socialiniame tinkle rašė Benas Stilleris.

J. Stilleris turėjo daug talentų ir pasirodė virtinėje įvairių filmų, įskaitant trilerį „Metro užgrobimas“ ir komediją „Lakas plaukams“. J. Stilleris taip pat parašė autobiografiją „Vedęs juoką“, kurioje pasakoja apie daugiau nei 50 metų trukusią santuoką su savo A. Meara; ji mirė 2015 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Jerry drauge su Benu buvo nusifilmavę ne vienoje kino juostoje: „Zoolander“ ir „Zoolander 2“, taip pat „Heavyweights“, „Hot Pursuit“ ir „The Heartbreak Kid“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų