REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Margarita Tomovska (nuotr. Instagram)

Socialiniai tinklai suteikė galimybę iš kur kas arčiau pamatyti jus dominančių žmonių gyvenimą, o neretai – net ir galimybę jų pačių paklausti to, kas itin domina.

15

Socialiniai tinklai suteikė galimybę iš kur kas arčiau pamatyti jus dominančių žmonių gyvenimą, o neretai – net ir galimybę jų pačių paklausti to, kas itin domina.

REKLAMA

Visai neseniai internautai susidomėjo viena gražuole 29 metų mama, kuri savo „Instagram“  paskyroje mėgaujasi įspūdinga prabanga. „Kaip visa tai gali sau leisti?“ – būtent tokio klausimo ji sulaukė iš sekėjų.

Tiesa, pati Margarita Tomovska anksčiau buvo siejama su nusikalstamu pasauliu – netgi buvo vadinama „Mercedes Mamytė“. Pravardę ji gavo todėl, kad net 4 mėnesius anksčiau jai yra tekę praleisti už grotų, po to kai didžiuliu greičiu pralėkė pro policiją ir nesustojo, nepaisant to, kad mašinos galinėje sėdynėje sėdėjo jos 3-metis, diržais neprisegtas vaikas.

Nuo to laiko jos prabangų gyvenimą ėmė stebėti tūkstančiai – dabar moteris turi sukaupusi didesnę nei 70 tūkst. sekėjų armiją savo „Instagram“ paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto labiausiai jos gerbėjus domino faktas, jog Margarita nuolat maudosi prabangoje, nepaisant to, kad atvirai pripažino neturinti darbo. Galiausiai vienas sekėjas išdrįso jos paklausti, kaip tai įmanoma?

REKLAMA

Moteris atsakė parodydama savo banko sąskaitą, kurioje – daugiau nei 452 tūkst. eurų, skirtų tik jai. Pasirodo, kad už viską moka jos jaunesnis vaikinas.

Margarita pasakojo, kad per savaitę išleidžia apie 4 tūkst. eurų tik savo reikmėms, o ir nedirba ji todėl, kad tam tiesiog nėra prasmės.

Gerbėjai ėmė įtarti, jog ji – vyresnio vyro kompanijonė. Deja, anot Margaritos, yra atvirkščiai – tai ji yra vyresnė už savo vaikiną. Negana to, ji griežtai atsisako įvardinti, su kuo susitikinėja, mat yra įsitikinusi, jog kitos jį nuo jos nuvilios. 

REKLAMA
REKLAMA

„Merginos yra gyvatės ir bandys jį iš manęs pavogti vien todėl, kad galėtų gyventi taip, kaip aš. Tai – tikra istorija, mat man taip jau yra nutikę 3 kartus“, – atšovė ji.

Tiesa, ir pati M. Tomovska ne iš kelmo spirta, mat sekėjams savo patirtį apibūdino kaip „vienkartinį dalyką gyvenime“, kuris nebuvo jau toks blogas, o dabar apie visa tai ji rašo knygą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų