REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Kim Kardashian ir Kanye West (nuotr. SCANPIX)

Dėl koronaviruso paskelbtas karantinas tapo tikru iššūkiu šeimoms – žmonės ėmė pyktis dėl menkiausių dalykų. Žinomos šeimos – ne išimtis.

4

Dėl koronaviruso paskelbtas karantinas tapo tikru iššūkiu šeimoms – žmonės ėmė pyktis dėl menkiausių dalykų. Žinomos šeimos – ne išimtis.

REKLAMA

Dar anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo rašoma, kad garsioji realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir jos mylimasis Kanye Westas ėmė daug ginčytis, mat Kim pasidarė itin irzli. O štai dabar paaiškėjo, kad pora griebėsi netikėtų priemonių.

„Kim ir Kanye besiginčydami per pandemiją netrukus perkas vienas kitam gerklę. Kim maišosi protas, mat ji visuomet buvo įpratusi nuolat kažkuo užsiimti, keliauti. Jai tai – itin daug laiko su vaikais“, – teigė artimas poros šaltinis.

Negana to, Kim labiausiai glumina vyro elgesys – anot jos, jis nė kiek nepriisima šeimyninio gyvenimo atsakomybių, todėl, kad ir toliau sutartų vienas su kitu kiek įmanoma žmoniškiau, jiedu leidžia laiką skirtingose namo pusėse.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors tai galėtų kai kuriems gerbėjams priminti skyrybas, iš tiesų visai neseniai Kim pasidalijo itin miela savo vyro ir vaikų nuotrauka.

Tiesa, kol kai kurie Kardashian ir Jenner klano nariai karantino laikosi itin atsakingai, manekenė Kendall Jenner nusprendė taisykles kiek apeiti. 

REKLAMA

Mergina kartu su nauju mylimuoju, NBA žvaigžde Devinu Bookeriu buvo pastebėta keliaujanti po Arizoną.

Tiesa, ar jiedu tikrai pora, iki galo nėra aišku, tačiau, anot juos „pagavusių“ paracų, sustoję vienoje degalinėje, jie atrodė itin artimi. Netrukus Kendall ir Deviną pastebėjo ir degalinėje buvo gerbėjai. Anot įvykio liudininkų, vos supratę, kad yra atpažinti, jiedu staigiai įšoko į prabangų „Mercedes Maybach“ automobilį.

Vis dėlto nors daugelį ir domina manekenės meilės gyvenimas, didelė dalis gerbėjų buvo pasipiktinę – kodėl jiedu nesilaiko saviizoliacijos ir keliauja po JAV? 

REKLAMA
REKLAMA

Tam atsaką netrukus pateikė artimas poros šaltinis. „Kendall ir jos draugai sudaro mažą ratą, ir visi jie laikėsi tų pačių saviizoliacijos taisyklių. Devidas yra vienas iš jos draugų grupės“, – sakė jis.

K. Jenner ir D. Bookeris artimai bendrauja jau metų metus ir netgi eidavo į dvigubus pasimatymus, kai manekenė draugavo su kita NBA žvaigžde Benu Simmonsu, o pats Devinas – su buvusia Kendall sesers Kylie Jenner geriausia drauge Jordyn Woods.

„Jie iškeliavo dėl to, kad jiems paprasčiausiai trūksta oro“, – apie kelionę daugiau papasakojo šaltinis.

Anot jo, jie iš tiesų stengiasi turėti kuo įmanoma mažiau kontakto su žmonėmis, nepaisant to, kad buvo pastebėti nedėvintys nei pirštinių, nei veido kaukių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų