REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkų Livetos ir Petro Kazlauskų daugeliui atrodo pavyzdinė ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Vis dėlto pati Liveta neslepia, kad pirmieji metai, kai tapo mama, tikrai nebuvo patys lengviausi, o juk ir Petras tiek jos, tiek ir L. Kazlauskienės dukros Ingridos gyvenime atsirado tik kiek vėliau.

Dainininkų Livetos ir Petro Kazlauskų daugeliui atrodo pavyzdinė ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Vis dėlto pati Liveta neslepia, kad pirmieji metai, kai tapo mama, tikrai nebuvo patys lengviausi, o juk ir Petras tiek jos, tiek ir L. Kazlauskienės dukros Ingridos gyvenime atsirado tik kiek vėliau.

REKLAMA

Laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Liveta vedėjai Kristinai Rimienei išliejo širdį ir papasakojo, kodėl niekuomet nelaikė savęs idealia mama.

Mama tapo vos 18 metų

Petras Ingridos Kazlauskaitės gyvenime atsirado dar tada, kai jai tebuvo 9 mėnesiai, tačiau nuo tos akimirkos niekuomet taip ir nebesitraukė. 

O štai su vyru, nuo kurio Liveta ėmė lauktis Ingridos, tebūdama vos 18 metų, jos gyvenimas nesiklostė. „Tais laikais, kai sužinojau, kad laukiuosi, buvo 1983 metai. Man iškart buvo stresas, nes man buvo 18 metų ir tie santykiai su draugu, buvo tik ta pati pradinė aistra“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto net ir būdama tokia jauna, ji iškart nusprendė – dukrelę užaugins pati. „Svarbiausia, kad tas vaikinas prapuolė, todėl buvo labai didelis stresas ir pergyvenimas. Jau tada, būdama tokia jauna, priėmiau tokį labai rimtą sprendimą – nieko nedaryti, niekam nieko nesakyti, ir tol, kol nesimatys ir niekas nepastebės, tai yra mano sprendimas, mano vaikas ir aš juo rūpinsiuosi taip, kaip išgalėsiu“, – sakė ji.

REKLAMA

Ir nors stengėsi gyventi kuo įmanoma įprastesnį gyvenimą, netrukus teko atsisakyti šokių įvairiuose kolektyvuose, o 4-ąjį nėštumo mėnesį pokyčius pastebėjo ir pačios Livetos mama.

„Įdomus tas laikas – buvo įdomūs išgyvenimai, visiška nežinomybė. Ir aš dėl to nesijaudinau – ar tas vaikinas man pasiūlys tekėti, ar ne. Bet, kadangi, gyvenome viename name, tai mano mama greitai susisiekė su jo mama, kai viskas išaiškėjo. Jis greitai atėjo ir pasakė, kad aišku, jog ženysimės“, – prisiminė ji.

Deja, vestuvės taip ir neįvyko: „Bet nesiklostė mūsų gyvenimas, ir Ingutė dar buvo visai visai mažutis kūdikis, kada mes pasukome skirtingais keliais ir paskui, labai greitai, jis mirė.“

REKLAMA
REKLAMA

Vienas prisiminimas kelia ašaras

Laidoje L. Kazlauskienė juokavo, jog tėtį Ingrida išsirinko pati – pirmąkart 9 mėnesių mergaitę pamatęs Petras taip pat nesitraukė nei nuo jos, nei nuo Livetos, nes, anot moters, iškart jas abi pamilo.

O štai dabar Livetos ir Ingridos santykių galėtų pavydėti ne viena mama su dukra: „Mes esame tikros draugės. Visada viena kitai pasakome ir nepatogius dalykus, būna laiko tarpų ir kai nebendraujame, nes yra ir nemalonūs dalykai, bet po to mes išsigryniname, atsiprašome, apsikabiname ir vėl toliau važiuojame.“

Tiesa, Liveta neslepia, kad net ir dabar iki šiol mokosi būti mama, nes kiekvienas vaiko gyvenimo etapas atneša naujų pamokų bagažą. „Mama, matydama, kad kažkas nesiklosto, savo vaikui pasako teisybę, o vaikai nelabai nori tą teisybę priimti. Jie turi savo gyvenimo viziją, o mes, patyrę gyvenimą, žinome trumpesnį kelią prie kažkokio užsibrėžto tikslo ir norėtume tai perduoti, kad vaikas nevargtų ir greičiau visa tai pasiektų. Bet jiems, matyt, yra skirti jų išbandymai“, – šyptelėjo žinoma dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors Ingrida prisipažino visuomet Livetą idealizavusi, ši negaili sau kritikos. „Visą laiką jaučiausi ne ta idealia mama dėl to, kad koncertinė veikla mus labai įtraukė – mes staiga pradėjome važinėti, koncertuoti, keliauti. Ingutė likdavo viena, kartu su močiute. Grįždavome naktį, o ją rasdavome apsikabinusią mano chalatą, kūkčiojančią ir pasileidusią Petro kasetę. Būdavo taip graudu, kad mes iš skirtingų pusių ją apsikabindavome ir po to ją visur veždavomės visą laiką“, – braukdama ašarą sakė žinoma moteris.

Visą pokalbį su L. Kazlauskiene pamatysite peržiūrėję šią „Pasaulis pagal moteris“ laidos ištrauką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų