REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Madonna (nuotr. SCANPIX)

Tikra pop scenos legenda Madonna laikui nepavaldi. Nors moteriai jau 61-eri, tačiau ji yra nepriekaištingos išvaizdos atlikėja.

12

Tikra pop scenos legenda Madonna laikui nepavaldi. Nors moteriai jau 61-eri, tačiau ji yra nepriekaištingos išvaizdos atlikėja.

REKLAMA

Visai neseniai ji pasidalijo kraują kaitinančiomis fotografijomis.

Instagrame moteris rašė: „Karantine valymas taip atpalaiduoja“. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad atlikėja šiuo metu šiltus jausmus puoselėja 35 metais jaunesniam vaikinui.

Madonna ir Ahlamalikas susitikinėja jau daugiau nei metus, vis dėlto pasaulis apie tai sužinojo tik prieš kelis mėnesius. A. Williamsas – pačios Madonnos pastebėtas talentingas šokėjas, o jo tėvai yra jaunesni net ir už pačią žvaigždę.

Neseniai Ahlamaliko tėvai nusprendė duoti interviu užsienio žiniasklaidai ir papasakoti, ką jie apie Madonną galvoja iš tiesų. Pasirodo, kad moteris net ir jo tėvams pripažino, kad Ahlamaliką iš tiesų myli, o negana to, ėmė jiems pasakoti savo ir jo ateities planus. Vis dėlto iki viso to išsipildymo reikia dar kiek palaukti – Madonna teigė, kad svarbiausia sulaukti, kol baigsis jos „Madame X“ turas. 

REKLAMA
REKLAMA

A. Williamso tėvai teigia esantys be galo laimingi, o vaikino mama Laurie netgi yra įsitikinusi, kad jiedu ateityje susituoks. 

„Madonna pasakojo, kaip jai rūpi mūsų sūnus. Ji sakė, kad jis labai protingas ir talentingas. Ji pasakojo, kaip jinai jį myli, ir kad mums nereikia dėl nieko jaudintis – ji žadėjo juo pasirūpinti“, – pridėjo Ahlamiko tėvas Drue. 

REKLAMA

„Mes puikiai suprantame, kad tarp jų yra didelis amžiaus skirtumas – net 36 metai. O pati Madonna yra 2 metais jaunesnė ir už mane. Bet savo sūnui aš pasakiau, kad amžius neturi reikšmės, kai abu esate suaugę“, – pridėjo jis. 

Ir pats Ahlamalikas, anot jo tėvų, niekuomet nesijautė laimingesnis. „Mes patys esame didžiuliai Madonnos gerbėjai, tačiau, žinoma, kiek dėl jo nerimaujame – nenorime, kad jis liktų įskaudintas“, – pridėjo vaikino mama.

Vis dėlto abu A. Williamso tėvai įsitikinę, kad pora liks kartu vien jau dėl to, kad Ahlamalikas yra labai talentingas – tiek kaip šokėjas, tiek ir kaip dainų rašytojas. 

REKLAMA
REKLAMA

Šokėjo tėvai atskleidė, kad Madonna ir Ahlamalikas pažįstami jau 5 metus, o vaikinas su ja dalyvavo net 5 turuose. Taip pat jis puikiai pažįstamas ir su garsiosios atlikėjos 6 vaikais. Įdomu tai, kad vyriausiajai Madonnos dukrai yra 23 metai, t.y. ji yra vos 2 metais jaunesnė už patį Ahlamaliką.

Tiesa, jų pažinties pradžioje A. Williamasas dar turėjo merginą, kuri, savaime suprantama, priekaištavo jam dėl jo ir Madonnos ryšio. „Galiausiai jie susiginčijo ir išsiskyrė“, – pasakojo šokėjo tėvai.

Madonna Ahlamaliką pastebėjo dar 2015 metais. „Ji pamatė vaizdo įrašus, kur jis šoka, ir buvo suintriguota. Manome, kad ji pastebėjo jo charizmą ir kūrybingumą. Jis išties išsiskiria“, – džiaugėsi vaikino tėvai.

A. Williamso tėvai įsitikinę, kad šie santykiai jų sūnų daug ko išmokys. „Manau, kad Madonna paruošė jį A-žvaigždės gyvenimui, kuris bus lyg pasivažinėjimas amerikietiškais kalneliais. Tiesa, jis nė kiek nesužvaigždėjo. Su Madonna jis elgiasi taip pagarbiai, kaip ir turėtų, tačiau nėra jos įbaugintas“, – sakė tėvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų