REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Renata Šakalytė Jakovleva

Atlikėjai, TV laidų vedėjai ir kiti garsūs Lietuvos žmonės, neslepia, kad sulaukia itin daug dėmesio. Ir tas dėmesys būna visoks – malonus, stebinantis ar net pribloškiantis.

7

Atlikėjai, TV laidų vedėjai ir kiti garsūs Lietuvos žmonės, neslepia, kad sulaukia itin daug dėmesio. Ir tas dėmesys būna visoks – malonus, stebinantis ar net pribloškiantis.

REKLAMA

Šeštadienį TV3 laidos „Gero vakaro šou #IšNamų“ metu TV žiūrovai galės patenkinti savo smalsumą ir laidos vedėjams Mindaugui Stasiuliui, Justinui Jankevičiui bei laidos svečiams Natalijai Bunkei, Žilvinui Žvaguliui, Renatai Šakalytei, Godai Alijevai, ir kitiems – užduoti klausimus, kurių iki šiol neturėjo progos paklausti, ir atsakymus išgirsti tiesioginio eterio metu.

TV laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva prisimena ne vieną prajuokinusią situaciją. Ji pasakoja, kad yra sulaukusi klausimo, ar nedaro manikiūro ir nedažo antakių.

„Vienas vyrukas klausė, ar negalėčiau jam surasti žmonos, nes pačiam nesiseka. Norėtų tokios kaip Sandra iš „TV pagalbos“. Sakiau kad tokių kaip Sandra nėra. Ji vienintelė ir unikali. Tai sakė, kad teks likti senberniu“, – juokėsi prisiminusi Renata.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar buvo tokia moteris, kuri parašė, kad turi intriguojančios informacijos apie vieną mūsų laidos herojų. O kai paklausiau, kokia gi ta informacija, parašė, jog pateiks, jei „TV pagalba“ nupirks jai dviejų aukštų nuosavą namą Kuršėnuose“, – linksmas istorijas pasakojo R. Šakalytė.

REKLAMA

Neabejojame, kad ir kiti „Gero vakaro šou #IšNamų“ laidos dalyviai turės ką smagaus papasakoti TV žiūrovams. Užduoti klausimus jiems galėsite laidos metu tv3.lt portale.

Nors šiuo metu negalime keliauti, negalime eiti į koncertus, bet linksmintis tikrai galime! Ir tai kviečiame daryti su išskirtine „Gero vakaro šou #IšNamų“ laida, kuri šeštadienio vakarą nukels į egzotiškuosius Karibus – kelionių ir atostogų išsiilgusiems tautiečiams palmės, muzika, bikiniai taps tikra atgaiva.

Prie DJ pulto stos Žilvinas Žvagulis, o laidos vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis kalbins linksmiausius visų sezonų svečius: Liudą Mikalauską, Godą Alijevą, Nataliją Bunkę, Renatą Šakalytę, Deividą Norvilą, Ireną Starošaitę, žiūrovų itin pamėgtas sesutes Martyną ir Emiliją bei kitus. Netrūks žaidimų, smagių išbandymų ir siautulingos muzikos.

Humoro ir linksmybių vakaras su „Gero vakaro šou #IšNamų“ – šeštadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų