REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Renata Kovtun su sūnumi (nuotr. Instagram)

Karantino laikotarpiu interneto platybėse buvo gausu įvairių juokelių. Vieni guodėsi, kad po tiek laiko praleisto namie bijo lipti ant svarstyklių, o kiti skundėsi savo antrąja puse, kurią teko matyti diena iš dienos. 

22

Karantino laikotarpiu interneto platybėse buvo gausu įvairių juokelių. Vieni guodėsi, kad po tiek laiko praleisto namie bijo lipti ant svarstyklių, o kiti skundėsi savo antrąja puse, kurią teko matyti diena iš dienos. 

REKLAMA

O štai senai viešumoje matytai lengvojo kultūrizmo čempionei bei grožio salono savininkei Renatai Kovtun nei viena, nei kita nesukėlė didesnių problemų. Moteris šypsosi – per tiek metų išmoko susitvarkyti su viskuo.

Paaiškino, ko per karantiną pasiilgo labiausiai

Žinoma moteris pasakojo, kad karantiną stengėsi išnaudoti kuo įmanoma produktyviau. „Esu optimistė, todėl šį etapą priėmiau, kaip priverstinį sustojimą. O kuo užsiimti turiu visada, tiesiog ta veikla tapo internete. Galėjau susitvarkyti visus savo profilius, dalintis patarimais, atsakyti kiekvienai asmeniškai, pagaliau sportuoti. Net nepajutau, kaip prabėgo 6 savaitės“, – sakė ji.

Grožio saloną turinti Renata neseniai atvėrė jo duris, o klientės, anot jos, visą šį laikotarpį negalėjo nusiraminti – labai norėjo sugrįžti. „Tai labai džiugina (šypsosi). Tačiau iki paskutinės dienos visoms galiu pasiūlyti būti įtrauktoms į laukiančiųjų eilutę“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors kai kurios moterys suprato, kad be grožio specialistų joms sekasi sunkiai, pati R. Kovtun pasiilgo ko kito – gyvo bendravimo: „Nejauku, kai perduodant kažkokias prekes turi laikytis atstumo ir riboti laiką.“

REKLAMA

Džiaugėsi sūnaus grįžimu

Renata pasakojo, kad šį laikotarpį praleido kartu su visa šeima, o ypatingai ji džiaugiasi dėl to, kad pašonėje buvo ir sūnus Danas. 

„Sūnus dėl įvairių projektų retai būna namuose ir Lietuvoje, todėl labai džiaugiuosi, kad spėjo grįžti iš savo kelionių vasario mėnesį. O ir mes patys spėjome dar nuvykti pasidžiaugti saule Egipte. Todėl visa šeima buvome šį laikotarpį kartu“, – sakė ji.

Dėl šios priežasties pastaruoju metu R. Kovtun socialinių tinklų paskyrose nemažai ir nuotraukų su sūnumi. Paklausta, kokie jų santykiai, žinoma moteris atviravo, kad praeityje teko praeiti pro viską. 

REKLAMA
REKLAMA

„Įvairių etapų buvo, o ir karantino laikotarpiu kartais pavargstame vienas nuo kito. Manau, tai normalu. Bet ryšys visada stiprus“, – šyptelėjo ji.

R. Kovtun džiaugėsi ir tuo, kad kitaip, nei kitos poros karantino metu, ji su mylimuoju puikiai sugyvena ir toliau: „Per daug metų turėjome išmokti spręsti iškylančius klausimus. Kai reikia nutylėti, kad vėliau aptartume ramiai. Oi, gyvenimas amžina mokykla. O pasipykti kartais žymiai naudingiau, negu vaidinti, kad viskas lyg romantiškam kine.“

Paaiškino, kodėl problemų dėl papildomų kilogramų neturi

Būdama lengvojo kultūrizmo čempione, per daugelį metų Renata įprato laikytis teisingos mitybos ir sporto režimo, todėl per karantiną nenukentėjo ir jos kūno formos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Juokauju, kad mano svoris man ištikimas (šypsosi). O jeigu rimtai, mano mitybos įpročiai visada tokie patys – atostogos, kasdienybė ar namų režimas. Nevalgau iš neturėjimo ką veikti. Vietoje to geriau skaitau, sportuoju, užsiimu grožio procedūrom, bendrauju su savo sekėjais „Instagram“. Nebūna mano dienoje nuobodybės“, – savo patirtimi dalijosi ji.

O štai aktyvesniam laisvalaikiui karantino metu žinoma moteris laiko rado netgi daugiau. „Dėl didelio užimtumo kasdieniam gyvenime labai trūko sporto. O „iš nėra ką veikti“ sugalvojome namuose atnaujinti net 3 kambarius. Todėl su nekantrumu laukiame karantino pabaigos įvykdyti tai, kas numatyta“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų