REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma atlikėja ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ne kartą yra pasakojusi, kad savo septynerių metų dukterį Patriciją stengiasi nukreipti tinkamu keliu ir nenorinti, jog ši sektų jos pėdomis.

Žinoma atlikėja ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ne kartą yra pasakojusi, kad savo septynerių metų dukterį Patriciją stengiasi nukreipti tinkamu keliu ir nenorinti, jog ši sektų jos pėdomis.

REKLAMA

Vis dažniau su dukra ant scenos pasirodanti Nijolė papasakojo, kaip stengiasi auklėti dukrelę ir kokius planus yra jai paruošusi. 

Tiesa, jau šį šeštadienį 19.30 val. per TV3 Nijolė pasirodys ir laidoje „Gero vakaro šou #IšNamų“, kurioje atliks pasirodymą su dukrele Patricija.

Pasak atlikėjos, dukra neina dainavimo keliu, jų pasirodymai ant scenos yra tik pramoga ir laikas praleistas kartu: „Aš nenoriu, kad ji eitų mano pėdomis, man svarbu, kad dukra turėtų amatą, būtų įgijusi specialybę ne su muzika. 

Muzika visą laiką gyvenime būna šalia. Kiekvienam ji labai svarbi, smagu ir gera, kai muzika šalia, bet nenorėčiau, kad tai būtų pagrindinis mano dukros pragyvenimo šaltinis.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris tikino, kad dukrelę stengiasi kreipti dailės link: „Matau, kad jai tai sekasi ir ji nori piešti. Aišku, ji mato mane dainuojančią, namuose visuomet skamba muzika, jai tai yra įdomu ir ji nori pati tai išbandyti, tačiau tai tik pramoga ir bendras laikas praleistas kartu.

REKLAMA

Dukra yra man užsiminusi, kad jai patinka dainuoti, dalyvavome viename projekte, jai labai patiko. Ant scenos, pilnoje salėje žiūrovų ji atsiskleidė ir elgėsi taip, kaip aš dar nesu mačiusi. Gavusi dėmesio ji atsipalaidavo, jai tai labai patiko.“

Patricija nejaučia diskomforto nei prieš kameras, nei ant scenos: „Vasarą ji dažnai su manimi važiuoja į koncertus ir veržiasi ant scenos. Turėjome ne vieną rimtą pokalbį, kad taip negalima, bet ją scena traukia. Aš nenoriu, kad ji eitu šiuo keliu. Kažkada mano kolegės dukra jai yra pasakiusi „kam mokytis, juk aš būsiu žvaigždė“, nenoriu, kad ir mano dukra taip galvotų.“

REKLAMA
REKLAMA

„Jei jos paklaustų, kuo norėtų būti užaugusi, ji atsakytų, kad odontologe, veterinare arba delfinų dresuotoja“, – juokėsi Nijolė.

Moteris dukrai yra paruošusi antrą planą: „Kadangi ji mėgsta piešti ir dėlioti spalvas, manau, jai tiktų būti architekte arba dizainere. Esu kalbėjusi su psichologe apie dukros asmenybę, ji yra aktyvi ir jai sudėtinga nusėdėti vietoje, todėl sėdėti prie brėžinių jai būtų sunku. Dukra yra kūrybinga ir labai daug bendraujanti asmenybė, todėl turime daug planų.“

Nijolės teigimu, griežtumas namuose yra būtinas ir tai nėra blogai: „Mūsų šeimoje yra labai svarbūs mokslai, tai didžiausias prioritetas ir pareiga, kurią mano dukra ir stengiasi atlikti neatsikalbinėdama. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Yra pamokų ir pramogų laikas, kai dukra mokosi, jokių papildomų garsų negali būti namuose, tik susitelkimas ir tyla. Kai viskas atlikta, tuomet galima pramogauti. Mes su broliu augome pagal tokias taisykles, tai bandau įskiepyti ir dukrai.“

Šiuo metu negalime keliauti, nebegalime eiti į koncertus, bet linksmintis tikrai galime! Smagiausių šeštadienio vakarų iš namų tradicija tęsiasi – šį šeštadienį TV3 kvies pramogauti su išskirtine laida „Gero vakaro šou #IšNamų“. Programoje – linksmiausi visų sezonų svečiai: Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva, Žilvinas Žvagulis, Liudas Mikalauskas, Natalija Bunkė, Renata Šakalytė, Deivis Norvilas ir kiti, muzikiniai pasirodymai, žaidimai bei nerealioji rubrika „Rimti pokalbiai”.

Humoro ir linksmybių vakaras su „Gero vakaro šou #IšNamų“ – šeštadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų