REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą – šeštoji „Lietuvos talentai. Supervaikai“ laida. Jos metu scenoje pasirodys ir žiūrovų simpatijas bandys pelnyti šokantys, dainuojantys, vadinantys vaikai.

Šį vakarą – šeštoji „Lietuvos talentai. Supervaikai“ laida. Jos metu scenoje pasirodys ir žiūrovų simpatijas bandys pelnyti šokantys, dainuojantys, vadinantys vaikai.

REKLAMA

Vienos tokių – dvi nuotaikingos mergaitės, papirkusios teisėjus savo šokiu ir puikiomis emocijomis.

Tėja Krisiulevičiūtė ir Deimantė Gelažauskaitė – gerą nuotaiką ir optimizmą spinduliuojančios šou dalyvės. Vienuolikmetės gyvena Alytuje, o didžiausia jų aistra yra šokiai. Jos jau bandė laimę „Lietuvos talentuose“. Tiesa, tada mergaitėms buvo vos septyneri metai. Tačiau jau tada mergaites įsiminė tiek teisėjai, tiek žiūrovai. O sugrįžti į projektą jos labai norėjo. Mergaitės džiaugiasi, kad dabar kovos su sau lygiais – vaikais – ir tikisi, kad seksis dar geriau.

„Tėja buvo tokia dar mažiukė, toks veidukas mažesnis, dar grifkutę turėjo, dar dantų puse neturėjo“, – pasakojo Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA

Vos pasirodžiusios scenoje mergaitės demonstravo gerą nuotaiką ir pozityvą. Išgirdusios iš teisėjų keletą klausimų, nepasimetė, o šmaikščiai į juos atsakinėjo. Mergaičių pasirodymas taip pat nepaliko abejingų – visi trys teisėjai negailėjo liaupsių.

REKLAMA

„Labai graži kompozicija, gražiai sudėliota. Man buvo labai smagu žiūrėti. Labai gera nuotaika“, – kalbėjo teisėja Neringa Čereškevičienė.

„Esu dėkingas jums. Esate nuostabios, net negalvojau, kad gali būti tokių pozityvių žmonių gyvenime. Neįsivaizduoju, kas gali daryti jūsų galvose, kad jūs skleidžiate gėrį, gerą energetiką. Estetiška, linksma, linksmi triukai... Viskas taip gražiai susižiūrėjo“, – pasirodymą komentavo teisėjas Marijus Mikutavičius.

„Labai dažnai būna, kad atėję vaikai bando šokti suaugusių šokius. Jūs buvote suaugusios, šokančios vaikiškus šokius. Tai buvo nevaikiškai kokybiška. Energetika, kurią jūs atsinešate, taip turi dirbti žmonės scenoje. Dvi monstrės, kurios kažkada užkariaus šokių pasaulį. Sveikinu, tai buvo fantastiškas pasirodymas“, – pagyras žėrė teisėjas Justinas Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų