REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 žiniasklaidos grupė reaguodama į dėl koronaviruso susiklosčiusią padėtį ir išaugusį poreikį suteikti žmonėms pozityvo, užimti juos, įtraukti į įdomias, turiningas veiklas, sukūrė visiškai naują, smagią pramogą žaidimą „galvOK“, kurį bus galima žaisti ir prie TV ekranų, ir radijuje, ir internete.

TV3 žiniasklaidos grupė reaguodama į dėl koronaviruso susiklosčiusią padėtį ir išaugusį poreikį suteikti žmonėms pozityvo, užimti juos, įtraukti į įdomias, turiningas veiklas, sukūrė visiškai naują, smagią pramogą žaidimą „galvOK“, kurį bus galima žaisti ir prie TV ekranų, ir radijuje, ir internete.

REKLAMA

Žaidimo „galvOK“,  išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis.

„Kai tu įdedi šiek tiek pastangų ir pagalvoji, tau viskas gerai gaunasi: sugalvojai vakarėlio temą – turi puikų pasilinksminimą sau ir savo draugams, apgalvojai savo gyvenimo žingsnius – tikrai tave lydės sėkmė ir taip – kalbant apie viską. Kai tu galvoji savo galva, tada viskas būna OK. Apie tai ir yra mūsų naujas žaidimas – galvok, bet galvok linksmai, išmaniai, pasinaudok tuo, ką žinai, prisimink, ką kažkur kažkada girdėjai ar matei. Čia niekas netikrins istorinių datų ar cheminių formulių, nors žaidimo klausimai, paremti mokslu, bet jie visai kitokie – praplečiantys mūsų akiratį, suteikiantys daug įdomios informacijos apie pasaulį. Taigi, čia visi gali laimėti ir netikėtai pralaimėti. Bet pažadam, kad tikrai bus linksma visiems“, – apie naują projektą kalbėjo TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidimas „galvOK“ – išskirtinis ne tik savo pobūdžiu, bet ir tuo, kad tai bus visiems prieinama pramoga. Jį žaisti galima bus visose TV3 žiniasklaidos grupės valdomose media platformose – jis vyks radijo stoties „Power Hit Radio“ eteryje, internete – kad būtų galima žaisti bet kur, bet kokiu patogiu metu ir televizijoje – šeštadienio vakarais vyks „galvOK“ šou.

REKLAMA

„Kalbant apie „galvOK“ žaidimą televizijoje, tai bus tikras šou, su išskirtiniais, niekur nematytais elementais bei labai stipria vizualine dalimi. Visi atsakymai į tuos keistus ir įdomius klausimus bus vaizdžiai parodomi, pristatomi ir paaiškinimą studijoje. Nieko panašaus mūsų šalyje dar nebuvo. Tai tikrai taps nauja, nuotaikinga, intriguojančia pramoga visai šeimai prie TV ekrano”, – apie TV laidą kalbėjo A. Rimas.

Kiekvienoje „galvOK“ TV laidoje dalyvaus po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžysis ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekviena komanda susideda iš kapitono, kviestinio svečio – aktoriaus, muzikanto ar kito žinomo asmens, kuriam juokas, šmaikštūs postringavimai ir drąsių atsakymų į klausimus ieškojimai yra kasdienybė, bei palaikymo komandos, kuri sufleruoja ir kitaip padeda savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kurstys piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi laimėjusi komanda gaus piniginį prizą, kurį po lygiai pasidalins. Geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą. „galvOK“ šou TV3 eteryje pasirodys jau gegužės 2 d.

REKLAMA
REKLAMA

Kol vyksta naujojo TV šou paruošiamieji darbai, kviečiame tapti „galvOK“ palaikymo komandos nariu! Prie „galvOK“ prisijungti ir tapti palaikymo komandos nariu, gali visi, kas mėgsta įdomius klausimus, galvosūkius, yra žingeidūs ir sumanūs. Tereikia užpildyti registracijos anketą čia. „galvOK“ – dalyvauk, patirk, laimėk! 

„galvOK“ – jau nuo gegužės 2 d. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų