REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Titas ir Benas (nuotr. asm. archyvo)

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėję dainininkai bei pusbroliai Titas ir Benas jau šį vakarą pasirodys specialioje TV3 laidoje „Velykos #IšNamų“ , o jų pasirodymas šįkart bus toks, kokio gerbėjai dar nėra matę.

16

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėję dainininkai bei pusbroliai Titas ir Benas jau šį vakarą pasirodys specialioje TV3 laidoje „Velykos #IšNamų“ , o jų pasirodymas šįkart bus toks, kokio gerbėjai dar nėra matę.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Titas papasakojo, kokios bus jų Velykos bei kokių muzikinių pasirodymų iš jų visi gerbėjai galės sulaukti ateityje.

Dėl koronaviruso grėsmės ir šalyje įvesto karantino ne vienos šeimos Velykos šiais metais bus kitokios. Titas neslėpė, kad jiedu su Benu – ne išimtis.

„Jos bus ne tik ne tokios gausios kaip įprasta, tačiau ir nemažiau liūdnesnės – jas švęsime be mūsų mylimų močiučių. Tiesa, jos pažadėjo, jog kad ir kaip ten bebūtų, be margučių neliksime“, – šypsojosi dainininkas.

Vis dėlto net ir esant tokiam laikotarpiui „X faktoriaus“ dalyvis stengiasi į viską žvelgti pozityviai: „Oro sąlygoms leidus, Velykas švęsime sodyboje ir nors ir ne tokiame gausiame šeimos rate, tačiau vis tiek stengsimės toliau tęsti mūsų kukliais šeimos tradicijas, tokias kaip kiaušinių daužymas (bukynės) ir ridenimas.

REKLAMA
REKLAMA

O štai šiandieninį savo ir Beno pasirodymą Titas apibūdino kaip itin jautrų, o taip pat nepraleido progos gerbėjus suintriguoti: „Nenorėdamas per daug išplepėti, išduosiu, jog dainą atliksime ne vieni. Galbūt tai bus vienas pirmųjų kartų, kai su Benu atliekame dainą lietuvių kalba.“

REKLAMA

Titas pasakojo, kad jų pasirodymas šįkart neišvengiamai turės nuskambėti gimtąja kalba dėl žmogaus, su kuriuo jiedu pasirodys. „Ir dar todėl, jog norime žmonėms perduoti šiokią tokią žinutę, o ji, mūsų manymu, geriausiai skamba būtent visiems suprantama kalba“, – sakė atlikėjas.

Paklaustas, kuo kartu su pusbroliu užsiima šiuo laikotarpiu, Titas neslėpė šypsenos – karantiną puikiai pavyksta išnaudoti tam, apie ką svajoja labiausiai. 

„Man, kadangi esu 11-okas, tenka pasimokyti nuotoliniu būdu. O šiaip gyvename režimu namai-studija-namai. Savo įrašų studijoje praleidžiam labai daug laiko – nuotoliniu būdu bendraujame su kitais muzikantais. Juk dabar laiko kūrybai į valias, todėl bandome jį išnaudoti kuo naudingiau, o ir įkvėpimo netrūksta“, – džiaugėsi vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Titas užsiminė, kad šiuo metu netrūksta laiko ir kitoms veikloms: „Aišku, yra laiko ir serialą ar filmą pasižiūrėti, tačiau pavasariški orai patys traukia į lauką, todėl lygiai taip pat daug laiko praleidžiame gryname ore važinėdami dviračiais, kartais išvažiuojame į gamtą pailsėti nuo šurmulio, pasisemti kūrybinių minčių.“

O štai pasibaigus koronaviruso pandemijai, Titas gerbėjams pažadėjo ir staigmeną: „Nenoriu per daug atskleisti, tačiau šiuo metu ypatingai daug dėmesio skiriame bendradarbiavimui su viena  jauna, perspektyvia ir tikrai daugeliui žinoma atlikėja ir jos vyru, prodiuseriu.“

TV3 televiziją spalvingiausią metų šventės – Šv. Velykų savaitgalį, kviečia praleisti kartu! Šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, žiūrovai išvys specialią pavasario šventės programą „Velykos #IšNamų“. Jos metu TV3 ekrano veidai, pop muzikos atlikėjai, operos žvaigždės, sportininkai sveikinsis iš namų. Programoje pasirodys ir Titas su Benu.

Gražių ir jaukių švenčių su laida „Velykos #IšNamų“ jau šiandien, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų