REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Greta Lebedeva (tv3.lt fotomontažas)

Kūno rengybos trenerė Greta Lebedeva savo socialinių tinklų sekėjus visuomet žavėjo įspūdinga figūra net ir po vaikelio gimimo, vis dėlto pastaruoju metu vis daugiau komentatorių negali nepagirti ir stebėtinai ilgų bei sveikų Gretos plaukų.

10

Kūno rengybos trenerė Greta Lebedeva savo socialinių tinklų sekėjus visuomet žavėjo įspūdinga figūra net ir po vaikelio gimimo, vis dėlto pastaruoju metu vis daugiau komentatorių negali nepagirti ir stebėtinai ilgų bei sveikų Gretos plaukų.

REKLAMA

Ir nors dabar sulaukia daugybės klausimų apie jų priežiūrą, žinoma moteris neslepia – paauglystėje yra pasitaikę ir visokių kitokių eksperimentų, kuriuos puikiai pamena ir iki šių dienų.

Tokiais plaukais džiaugėsi ne visada

Žinoma moteris pasakojo, kad tokių plaukų, kokiais gali džiaugtis dabar, anksčiau turėjusi tikrai nėra – dabar jie atrodo geriau, nei bet kada anksčiau.

„Vaikystėje turėjau tiek ilgus, tiek ir vidutinio ilgumo bei trumpus plaukus. Mama visada bandydavo atkalbėti nuo kirpimo, tačiau aš norėjau keistis. Vaikystėje turėjau sveikus gražius plaukučius, tačiau vėliau darbas įpareigojo dažnai juos alinti (sukti garbanas, purkšti laku ir panašiai), tad jie jau nebebuvo tokie sveiki, kaip anksčiau. Tačiau man pavyko juos atgaivinti ir dabar turiu turbūt ilgiausius plaukus, kokius esu turėjusi“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ne veltui sakoma, kad moterys dažnai svajoja apie tai, ko pačios neturi, todėl siekdama pasikeisti, Greta paauglystėje ryžosi kardinaliems pokyčiams, o to įrodymą saugo ir iki šių dienų.

REKLAMA

„Kai man buvo kažkur 16 metų ir turėjau ilgus, iki juosmens plaukus, sugalvojau juos nusitrumpinti iki smakro. Kirpėja surišo man plaukus gumyte ir tiesiog nukirpo juos visus. Iki šiol turiu savo jaunystėje plaukus surištus į gumytę. Atminčiai“, – pasakojo pašnekovė.

Pasidalijo priežiūros paslaptimis

Daugybės klausimų apie savo idealią plaukų būklę sulaukianti G. Lebedeva atskleidė, kaip atrodo jos grožio rutina. Pasirodo, žinoma moteris laikosi keleto taisyklių.

Trenerė plaukų galiukus trumpina kas 2-3 mėnesius, o kas 2 mėnesius juos dar ir dažo. „Plaukų grožis man yra vienas iš moters privalumų, tačiau norint išlaikyti sveikus ir gražius plaukus, laukia didelis darbas – kokybiškos ir plaukams tinkančios priemonės, naminės procedūros, plauko maitinimas, drėkinimas, džiovintuvo ir karštų prietaisų vengimas ir panašiai“, – vardijo Greta.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie žmonė yra įsitikinę ir tuo, kad rečiau plaunant galvą, plaukai išlieka sveikesni. Su tuo sutinka ir G. Lebedeva: „Kuo dažniau plauni galvą, tuo dažniau netenki plaukų (jie išslenka). Vieno plovimo metu netenkame nuo 100 iki 200 plaukų. Taip pat, kuo dažniau galvą plausime, tuo dažniau plaukučiai riebaluosis. Tai – tarsi užburtas ratas.“

Vis dėlto nors kitos moterys tikina, kad niekas kitas taip nepadeda išlaikyti sveikų plaukų, kaip namų gamybos kaukės, Greta savo plaukams renkasi kitokias priemones. „Naminės super kaukės nesu atradusi. Labiau mėgstu maitinti plauką su kokybiškomis ir profesionaliomis priemonėm, kurias užsisakau tiesiai iš tiekėjų“, – savo mintimis dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, žinoma moteris stengiasi vengti ir įvairių plaukų formavimo priemonių – anot jos, jai tai nė nėra reikalinga: „Šiame gyvenimo etape darau tai labai retai. Ir nebent tik su geromis plaukų formavimo priemonėmis bei apsauga nuo karščio. Mano plaukai yra visiškai tiesūs, tad tiesinti jų kaip ir nebūtina, tačiau kartais labai norisi išgauti maksimalų plaukų blizgesį, kurį suteikia tiesintuvas. O jeigu labai norisi mielų garbanų, leidžiu jas padaryti profesionalams (šypsosi).“

Karantinas privertė viskuo pasirūpinti pačiai

Šalyje paskelbtas karantinas ne vieną žmogų privertė sunerimti ir dėl apsilankymų pas grožio specialistus, vis dėlto anot G. Lebedevos, šis laikotarpis įrodė, kad moterys kuo puikiausiai gali apsieiti ir be numylėtų grožio procedūrų.

REKLAMA

„Galima pačioms pamėginti pasilepinti namuose. Visada galvojau, kad negalėsiu būti be priauginamų blakstienų, tačiau, pasirodo, galiu. Ir daug kam be jų atrodau dar geriau. Bet, žinoma, čia skonio reikalas“, – atradimu džiaugėsi ji.

Kalbėdama apie kitus grožio ritualus, Greta išskyrė vienintelį, ko jai tikrai pritrūksta. Tai – masažas. „Aš mėgstu visiškai elementarias procedūras – manikiūras, pedikiūras, kirpykla ir dar beprotiškai mėgstu masažus, tiek kūno, tiek veido! Tačiau pagrindiniai moters grožio varikliukai yra sveikas gyvenimo būdas ir sportas. O pats pats svarbiausias – meilė sau“, – šypsojosi ji.

Ir nors pati neslepia karantino pradžioje kiek sunerimusi, kad negalės apsilankyti pas specialistus, vėliau moteris nustebino pati save. „Kaip ir minėjau, teko atsisakyti priauginamų blakstienų bei gelinių nagučių. Tačiau tame problemos nematau absoliučiai. Pati viską susitvarkiau – nagučius nusitrumpinau, nusilakavau, kaip senais gerais laikais paprastu nagų laku, o blakstienas dabar atgaivinsiu ir leisiu joms pailsėti“, – sakė Greta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų