REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Sophie Turner (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Nepaisant to, kad daugiau gerbėjų norėtų, jog jų mylimi atlikėjai ar aktoriai net ir užgesus kamerų šviesoms liktų draugais ar net įsimylėjeliais, realiame gyvenime tai pasitaiko išties retai. 

12

Nepaisant to, kad daugiau gerbėjų norėtų, jog jų mylimi atlikėjai ar aktoriai net ir užgesus kamerų šviesoms liktų draugais ar net įsimylėjeliais, realiame gyvenime tai pasitaiko išties retai. 

REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad išimčių – tikrai būna. Pateikiama garsiausių pasaulio geriausių draugų sąrašą.

Tikriausiai niekas neužmiš įtikinamos aktoriaus Leonardo DiCaprio ir aktorės Kate Winslet vaidybos filme „Titanikas“. 1997-aisiais jie puikiai suvaidino, kaip atrodo tikra meilė, o štai praėjus daugybei metų, kai ko vaidinti nebereikia – abu aktoriai yra be galo geri draugai ir realiame gyvenime.

„Ji tokia nuostabi asmenybė, kad vaidinant tarp mūsų natūraliai įvyko chemija. Mes tiesiog labai vienas kitą mėgstame“, – šitaip apie K. Winslet yra atsiliepęs L. DiCaprio.

REKLAMA
REKLAMA

Į šį sąrašą neįmanoma neįtraukti ir legendiniame seriale „Draugai“ suvaidinusių Courteney Cox ir Jennifer Aniston. Net kai baigėsi garsusis serialas, jos ir toliau išliko draugėmis. „Mums visuomet linksma, mes daug juokiamės, esame neišsiskiriamos, ir tai – nuostabu“, – yra sakiusi Courteney.

REKLAMA

„Ji – nepaprastai teisinga, be galo ištikimą, beprotiškai mylinti… Ji man padėjo praeiti viską“, – atviravo ir J. Aniston.

Tiesa, ne visos garsenybės susipažino kartu besifilmuodamos. Pavyzdžiui, Cameron Diaz ir Drew Barrymore susipažino tada, kai pastaroji aptarnavo Cameron vietinėje Beverli Hilso kavinukėje.

Ir nors savo bendravimą nuo to laiko palaikė, moterys itin suartėjo tada, kai abi vaidino filme „Čarlio angelai“. Po to Drew netgi tapo pamerge Cameron vestuvėse, o ši, savo ruožtu, savo dukrelei suteikė antrąjį vardą pagal D. Barrymore autobiografinę knygą „Wildflower“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes – tarsi seserys, nuolat matomės. Ji – be galo ištikima, linksma, šilta draugė. Viena su kita esame be galo atviros“, – teigė D. Barrymore.

Net ir po serialo „Sostų karai“ draugėmis liko ir Maisie Williams bei Sophie Turner. Nors seriale jos suvaidino seseris, pasirodo, kad realiame gyvenime yra dar artimesnės. Jos ne tik nuolat giria viena kitą įvairiuose interviu, bet ir turi identiškas tatuiruotes, kada gavo savo roles minėtam seriale. O štai per Sophie vestuves Maisie netgi tapo jos vyriausiaja pamerge.

„Mes geriausios draugės nuo tos akimirkos, kai tik susipažinome. Maisie mano globėja, o aš – jos“, – tikino Sophie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų