REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo specialią transliaciją „X faktorius“ #IšNamų“. Jos metu pasirodė ryškiausi „X faktoriaus“ dalyviai, kurie turėjo namuose paruošti pasirodymą ir jį nufilmuoti. Žiūrėjusieji internete balsavo ir išrinko jiems labiausiai patikusį pasirodymą, rašoma pranešime spaudai.

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo specialią transliaciją „X faktorius“ #IšNamų“. Jos metu pasirodė ryškiausi „X faktoriaus“ dalyviai, kurie turėjo namuose paruošti pasirodymą ir jį nufilmuoti. Žiūrėjusieji internete balsavo ir išrinko jiems labiausiai patikusį pasirodymą, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Žiūrovams dainavo Kristina Jurevičiūtė, Titas ir Benas, „Original Copy“, Lukas Jonaitis, Domas Česnulevičius, Gerda ZaptoriūtėNorbertas Liatkovski, Martyna Jezepčikaitė, Paulius Mscichauskas, „Jett Star“, „Intervalai“, „120“, Tomas Alenčikas-Alen Chicco, „Good Time Boys“ ir Milda Martinkėnaitė. Dainas iš namų taip pat atliko ir projekto teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Urbonavičius-Samas, Marijus Mikutavičius ir Saulius Prūsaitis. 

Pirmoje vietoje atsidūrė grupė „120“. Žiūrovų numylėtiniai – Dovydas ir Šarūnas – atliko PSY superhitą „Gangnam Style“. Už juos balsuota 2402 kartus. Vaikinai džiaugėsi, kad sulaukė tiek palaikymo ir teigė neskatinę balsuoti, patys gerbėjai juos norėjo palaikyti. Toks elgesys įkvepia pasitikėjimui savimi ir darbui.

REKLAMA
REKLAMA

„120“ namuose surengė tikras šėliones: šoko, maudėsi duše, susivyniojo į kilimą, vartė stalą, kurį galiausiai sulaužė. Kaimynai, neapsikentė naktinio triukšmo, iškvietė policiją, tačiau jie nerado įėjimo į namą.

REKLAMA

„Viskas vėl buvo kaip senais ir gerais laikais, kai dalyvavome projekte. Labai atsiprašome visų, kuriems neleidome miegoti. Norėjome video nufilmuoti vienu dubliu, todėl prireikė 7 valandų, kol pavyko geriausias variantas. Stalą sutaisėme, daugiau nebekelsime triukšmo“, – pasakojo Dovydas.

„Mes šią dainą jau žinojome ir nereikėjo iš naujo mokytis. Pats PSY yra pakvaišęs, mums labai patinka kaip atlikėjas. Leidome sau išsidūkti ir nevaržėme savęs. Žmonės eina iš proto dėl, kad dabar reikia sėdėti namuose. O kur jaunam žmogui išleisti energiją – pasportuoti ant jogos kilimėlio? To yra per mažai... Mums norisi daug judėti. Tą ir norėjome pabrėžti šiame klipe”, - kalbėjo Šarūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje vietoje atsidūrė Norbertas Liatkovski – jis atliko Calvin Harris, Rag'n'Bone Man dainą. „Giant“. Charizmatiškasis vaikinas pats sugalvojo pasirodymo idėją, susimontavo ir pateikė žiūrovams. Jis sulaukė 2332 balsų.

„Labai džiaugiuosi, kad laimėjau antrąją vietą. Palyginus, kokie populiarūs „120“ ir aš... Tikrai nedidelis balsų skirtumas. Labai dėkoju kiekvienam balsavusiam, kiekvienam sekėjui. Video nenorėjau susikoncentruoti ties dainavimu, norėjau prie jo prieiti kūrybiškai. Taip nusprendžiau iš “X faktoriaus” padaryti sapną. Studijuojų pramogų industrijas ir galėjau pritaikyti savo žinias. Norėjau, kad žmonės nusišypsotų. Sugaišau tris dienas, tačiau buvo verta. Filmuosiu video ir toliau – rezultatą publikuosiu socialiniuose tinkluose“, – kalbėjo Norbertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečioje vietoje atsidūrė Titas ir Benas. Balsingieji pusbroliai atliko Natalie Imbruglia hitą „Torn“. Panevėžiečiai sulaukė 1898 balsų. Projekto dalyviai pasakojo, kad labai džiaugiasi šiuo pasiekimu ir dėkoja visiems palaikiusiems. Tai vaikinams labai daug reiškia ir suteikia motyvacijos nesustoti. „Mes, kaip ir kiti atlikėjai šiuo sunkiu laikotarpiu, labai pasigendame širdį glostančio mūsų klausančių žmonių atsako. Video ir dainos „Torn“ akustinio varianto kūrybinis procesas ėjosi labai lengvai, linksmai ir natūraliai, kadangi dirbome su nerealia draugų kompanija“, – pasakojo Titas Astaf.

Pasak pusbrolių, procesą šiek tiek apsunkino tai, kad nebuvo galimybės dirbti kartu gyvai. Tačiau tai kūrybingų jaunuolių nesustabdė, o galutinis variantas visiems labai patiko. „Šiuo karantino laikotarpiu daug laiko praleidžiame savo įrašų studijoje ir didžiąją laiko dalį, šalia nuotolinio mokslo, skiriame kūrybai. Randame laiko ir aktyviaim laisvalaikiui, daug važinėjame dviračiais ir stengiamės kuo daugiau laiko praleisti gryname ore ar gamtoje. Manome, kad šis karantino laikotarpis į naudą mums visiems. Dabar neliko vietos pasiteisinams, kas nėra laiko susitvarkyti kambarį ar pasidaryti nuolat atidėliotus darbus“, – kalba projekte didžiulio populiarumo sulaukęs duetas.

REKLAMA

TV3 ir šį šeštadienį tęsia pozityvumo kampaniją ir spalvingiausią metų šventę – Šv. Velykas, kviečia praleisti kartu su jautria, gražia, specialiai šventėms sukurta programa „Velykos #IšNamų“. Tiesioginėje transliacijos metu vedėjai, pašnekovai, atlikėjai skleis gerą nuotaiką ir neš pozityvią žinutę: „Nors nutolę, bet kartu!“. Televizija šventei kviečia susiburti ne vieni pas kitus, bet prie TV ekranų ir žada, kad vieniši tikrai nesijausite.

Trijų pirmų vietų video pasirodymai:

https://play.tv3.lt/120-10375782

https://play.tv3.lt/norbertas-liatkovski-10375783

https://play.tv3.lt/titas-ir-benas-10375879

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų