REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
„X faktoriaus“ dalyviai (tv3.lt fotomontažas)

Jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., TV3 paruošė staigmeną savo ištikimiausiems žiūrovams ir parodys tai, ko dar nėra buvo niekada anksčiau – „X faktorių #IšNamų“! 

69

Jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., TV3 paruošė staigmeną savo ištikimiausiems žiūrovams ir parodys tai, ko dar nėra buvo niekada anksčiau – „X faktorių #IšNamų“! 

REKLAMA

Tiesioginės transliacijos metu čia pasirodys ryškiausi populiariausio Lietuvoje muzikinio projketo „X faktorius“ dalyviai iš praėjusių sezonų. Vis dėlto įdomiausia tai, kad jų pasirodymai vyks ne nuo didžiosios scenos, o… iš namų.

Dalyvių pasirodymus vertins pamilti šou teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Jie, beje, taip pat tai darys iš namų. O gerą nuotaiką šeštadienio vakarą kurs projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Vieni iš „X faktorių #IšNamų“ dalyvių – praėjusio „X faktoriaus“ nugalėtoja Milda Martinkėnaitė, charizmatiškasis Dovydas Laukys iš grupės „120“, nepamirštamas Alen Chicco, žavioji Martyna Jezepčinaitė ir merginų numylėtinis Norbertas Liatkovski.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors žiūrovai yra pratę matyti juos scenoje, šįkart visi atsiskleis kitaip – primename, koks buvo kiekvienas dalyvis užgesus scenos šviesoms, o nuotraukų galerijoje pamatysite jų akimirkas iš namų.

REKLAMA

„X faktoriaus“ nugalėtojos Mildos Martinkėnaitės kelias muzikoje prasidėjo jau labai seniai. Pasak jos, dainuoti ji pradėjo dar pradinėje mokykloje ir tada dar tikrai negalvojo apie dainininkės karjerą. Tačiau vieną dieną mergina apsisprendė – dabar arba niekada sieks karjeros muzikoje ir bus dainininkė. Vėliau sekė bandymai dalyvauti įvairiuose muzikiniuose projektuose, o galiausiai – ir pergalė „X faktoriuje“.

Tiesa, Milda savikritiška tiek kalbėdama apie kūrybą, tiek ir apie išvaizdą – jai nesvetimos ir kitų merginų bėdos. „Aš ir taip turiu įvairiausių kompleksų, nepasitikėjimo savimi ir visokių bėdų. Ir nosis kartais atrodo per ilga, neteisinga, ir kojos atrodo, ar čia užtektinai plonos, ar tas liemuo geras. Tokios tos mano problemos. Aš pati su jomis bandau kovoti ir nenoriu, kad man iš šalies kas nors dar jas primintų“, – kalbėdama apie internautų komentarus anksčiau yra sakiusi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto svarbiausia vertybė Mildai yra jos šeima ir jos šeimos nuomonė, o štai apie savo mylimąjį žinoma mergina niekuomet daug viešumoje nešnekėdavo.

2018 metų „X faktorių“ nugalėtojo charizatiškoji grupė „120“ – Dovydas Laukys ir Šarūnas Januškevičius. Abu grupės nariai niekuomet neslėpė, kad projektas kaip reikiant pakeitė jų gyvenimus, tačiau būtina sąlyga čia pasirodant – turėjimas, ką parodyti.

Tiesa, nedaugelis žino, kad Dovydą domina ne vien muzika. „Esu pakvaišęs dėl tų visų astrofizikos, astronautikos dalykų. Mokykloje kažkur nuo aštuntos klasės pradėjau intensyviai domėtis šia sritimi. Nors supratau, kad kosmonautu netapsiu, bet susidomėjimas šia sritimi neišblėso iki šiol“, – anksčiau apie savo pomėgį yra atviravęs Dovydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors vaikinas projekte pagarsėjo ir skandalais, tikriausiai, niekas negali pamiršti jo… babos. Ištikimiausi šių nutrūktgalvių gerbėjai pamena, kad dar atrankų metu į sceną „120“ žengė sakydami, jog savo pasirodymą dedikuoja Dovydo mylimai babai.

Paslaptimi apgaubtas buvo ir D. Laukio asmeninis gyvenimas. Žinomas vyras niekuomet neatviravo apie savo antrąją pusę, tačiau vėliau jo gerbėjai išsiaiškino, kad jis buvo vedęs Mariją Chlebopaševaitę. Ši, kartu su drauge, vėliau dalyvavo kitų metų „X faktoriaus“ atrankose. Ir nors jos ir Dovydo santuokai tąkart buvo atėjęs galas, ji neslėpė, kad iš buvusio mylimojo visuomet sulaukia daugybės palaikymo.

REKLAMA

„X faktorius“ stipriai pakeitė ir Tomo Alenčiko, geriau žinomo slapyvardžiu Alen Chicco, gyvenimą. Po minėto projekto jis tapo žinomas ne tik muzikos, bet ir mados pasaulyje, taip pat dalyvavo ir nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose ėmė ir pats organizuoti renginius.

Tiesa, nedauglis pamena, tačiau Alen Chicco turi ir dvynį brolį. Kaip anksčiau pasakojo dainininkas, jųdviejų skirtumai visiškai natūraliai išryškėjo dar vaikystėje. Nors mokėsi toje pačioje klasėje, bendrame suole sėdėjo tik pirmus metus. Dvyniai niekada nenorėjo nei elgtis, nei atrodyti panašiai.

O ar kada pagalvojote, kuo Alen Chicco būtų, jei nedainuotų? „Tikrai šokčiau, kadangi esu šokėjas. Jei daryčiau pasirodymus ateityje, norėčiau apjungti šokius su dainomis, kad ir kaip sunku tai padaryti. Pačiam teko pasirodyti „X Faktoriuje“ šokanti ir dainuojant, tačiau tai nebuvo vienas geriausių mano pasirodymų, dėl to tai norėčiau ištobulinti“, – anksčiau yra prisipažinęs jis.

REKLAMA

Šių metų „X faktoriuje“ akis buvo sunku atitraukti ir nuo Martynos, kurią S. Urbonavičius-Samas vienąkart netgi pavadino mažąja Beyonce. Dainininkė projekte pasirodė dar būdama 16-os, todėl derinti mokslus ir dalyvavimą projekte, anot, jos, nebuvo taip paprasta. Šešiolikmetė Martyna atrankose tryško pasitikėjimo savimi ir vos žengusi ant scenos sužavėjo Jazzu. Tiesa, dainą, kurią atliko, jai išsirinkti padėjo… šuo.

„Dabar mokykloje apsilankau tik kartą per savaitę, dažniausiai trečiadienį. Bet pažymiai dėl to nenukenčia, mokytojai supratingi ir duoda ruoštis namuose“, – anksčiau sakė ji.

Dar anksčiau Martyna yra pasakojusi ir apie tai, kokia yra namuose ar užgesus kameroms. „X faktorius“ mane išmokė, kad natūralumas yra labiausiai vertinama savybė. Nesu visada pasidažius, kai užklumpa kameros. Dabar nebijau eiti į sceną be makiažo, man net tai patinka. Į mokyklą pasidažau tik kartais. Dabar galbūt dažniau, nes esu atpažįstama, tai stengiuosi gerai atrodyti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne vieną žavi ir garbanoti merfinos plaukai, tačiau viešumoje ji dažniau matoma kitokia: „Mano natūralus plaukai yra garbanoti, bet aš juos mėgstu tiesinti. Dabar vis dažniau susigarbanoju plaukus smulkiomis garbanomis, manau, man tinka, sulaukiu daug komplimentų.“

Martynos mama laisvalaikiu merginai kuria drabužius, su kuriais ji kartais pasirodo ir projekte: „Nesu mačiusi Lietuvoje dizainerio, kuris labiau mėgautųsi rūbais negu mano mama. Ji spalvas renka, audiniuose kuičiasi, man kuria drabužius. Tai jos hobis, ji yra ryški asmenybė, mėgsta išsiskirti, kartais pati stebiuosi jos stiliumi. Ji mėgsta iššaukiančias spalvas, rūbus ir viską daro su aistra.“

REKLAMA

Dar viena šių metų „X faktoriaus“ žvaigždė – Norbertas. Tiesa, tąkart vaikinas projekte laimę bandė jau antrąkart. „Esu labai ryžtingas žmogus, jei man kažkas nepasisekė, aš visada eisiu iki galo. Man patinka, kai viskas yra užbaigta, tvarkinga ir sudėliota į savo stalčius“, – pasakojo jis.

Norbertas atskleidė turintis labai daug mylimų veiklų, o viena iš jų – piešimas: „Taip pat montuoju, fotografuoju, lankiau šokius, man patinka pramoginė veikla. Mėgstu montuoti juokingus vaizdo įrašus ir juos kelti į socialinius tinklus, žmonėms labai patinka. 

Dainuoti vaikinas pradėjo dar darželyje, tačiau į viską žiūrėjo ne rimtai: „Tik prieš 4 metus pradėjau galvoti, kad turėčiau išbandyti save, surasti naujų spalvų savyje ir pradėti dainuoti. Iš pradžių mano balsas per mikrofoną keistai skambėjo, prasidėjo kompleksai, jaudulys, bet po truputi prasilaužiau, pradėjau lipti į scenas.“

REKLAMA

Projekte sužibėjęs vaikinas neslėoė neatsiginantis ir gerbėjų dėmesio: „Aš esu paprastas ir esu atviras pokalbiams, mane džiugina, kad žmonės prie manęs prieina, užkalbina. Susilaukiu labai daug žinučių, daugiausiai iš merginų. Esu laisvas, mano širdis neužimta. Daugelis manęs klausia, ar mano širdis užimta, visada atsakau, kad ją atiduodu savo gerbėjams.“

„X faktorius #IšNamų“ – balandžio 4 d. 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų