REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Irena Starošaitė (nuotr. stop kadras)

Šalyje dėl koronaviruso grėsmės įvestas karantinas stipriai palietė ir garsius šalies atlikėjus – vienų koncertai išvis atšaukti, kitų – perkelti į kitus mėnesius. Vis dėlto nerimą jaučia visi. 

30

Šalyje dėl koronaviruso grėsmės įvestas karantinas stipriai palietė ir garsius šalies atlikėjus – vienų koncertai išvis atšaukti, kitų – perkelti į kitus mėnesius. Vis dėlto nerimą jaučia visi. 

REKLAMA

Kalbėdama su naujienų portalu tv3.lt žinoma lietuvių atlikėja Irena Starošaitė prabilo apie dienas karantino laikotarpiu, kaip stengiasi nepamiršti muzikos ir kodėl dėl savo sveikatos jai nė kiek nebaisu.

Labiausiai išgyvena dėl vieno

Visuomet be galo aktyvi Irena neslėpė, kad priverstinis sustojimas – tikrai labai sunkus, o dar sunkiau prie to įprasti.

„Pagaliau išsimiegame, viskas labai ramiai, vienodai. Rankos priėjo iki tokių vietų, kurių anksčiau namuose niekaip nepavykdavo susitvarkyti. Į parduotuves einame retai – tik maistui nusipirkti. Po miestą nevaikštome“, – apie savo ir vyro Žilvino Žvagulio ramybės kupinas dienas pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl paskelbto karantino porai teko atšaukti nemažai koncertų: „Teko atšaukti visus suplanuotus, bent mano vienos kokius 7 atšaukėme. Buvo suplanuota kelionė ir į Angliją, kur turėjo būti mūsų su Žilvinu 3 koncertai. Tai – tikrai labai nesmagu.“

REKLAMA

Tiesa, gegužės mėnesio koncertų planų jiedu dar neatšaukė, o vienas didelis koncertas, anot I. Starošaitės, iš kovo mėnesio būtent į gegužę ir perkeltas.

Ir vis dėlto labiausiai Irena jaudinasi dėl to, jog pasibaigus karantinui žmonės mažiausiai galvos apie pramogas ir koncertus. „Labiausiai išgyvenu, kad finansiškai tai palies visus. Ir kai žmonės ims atsigauti, labai norėčiau tikėtis, kad jie norės kažkokios atgaivos, muzikos. Bet gali atsitikti ir taip, kad nelabai galės sau tai leisti“, – sakė žinoma moteris.

Žinoma sveika, anot I. Starošaitės, svarbiausia: „Aišku, dabar svarbiausia, kad, Duok Dieve, visi išgyventų. Svarbiausia, kad nesirgtų ir kiek įmanoma, visi liktume tuo pačiu sąstatu.“

REKLAMA
REKLAMA

Rado kuo pakeisti sportą

Dainininkės gerbėjai puikiai žino, kad ji ne tik koncertuoja, bet ir yra šokių bei padelio gerbėja. Kaip sakė pati Irena, visos šios veiklos kol kas yra sustabdytos.

„Namuose pajudėti nelabai išeina, bet laukiame šiltesnių orų, išeisime po langais, į pievelę, ir bandysime nepamiršti, kaip atmušti tą kamuoliuką. Gerai, kad esame kartu su Žilvinu – galėsime puikiausiai praktikuotis“, – džiaugėsi ateities planais ji.

Ne vienas žinomas žmogus šiuo laikotarpiu ėmė sportuoti ir pagal įvairius mankštų vaizdo įrašus, pateiktus „YouTube“. Paklausta, ar dar nėra to išbandžiusi, žinoma moteris juokavo, kad prie to dar nepriėjo, tačiau jei ateityje namuose viskas pabos, teks imtis ir to.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes turime šunį, tai einame su juo į mišką, kartais – trumpiau, kelis kilometrus, o kartais nueiname net 6 ar 10 kilometrų. Ėjimas ir buvimas gryname ore kartais tikrai labai padeda atsijungti“, – pasakojo ji.

Vis dėlto ji neslėpė, kad šis laikotarpis – be galo sunkus ir keistas: „Gyvename kaip sapne. Dabar iš studijos į mūsų namus parvežti instrumentai, tai praeidami vis pačiupinėjame klavišus, gitaras, vis pabandome pagroti. Žilvinui viskas kaip ir gerai, o aš kiek viską primiršau, tai reikia ir vėl pritrinti pirštus (juokiasi) Bandome susirasti veiklos.“

Irena pasakojo, kad kurti tokiu laikotarpiu taip pat ne visada išeina, bet būna ir išimčių. „Tai visuomet vystosi iš kažkokių jausmų – ar iš laimės, ar iš kažkokios nevilties, pergyvenimų. Bandome dabar kartu suregzti naują dainą. Stengiamės nepasiduoti, bet labai daug laisvo laiko. Gerai, kad dabar dalyvaujame tokiame projekte, dėl kurio esame priversti pamuzikuoti, pagalvoti apie pasirodymą, tai veiklos išeina daugiau“, – džiaugėsi ji.

REKLAMA

Paklausta, ar dar pavyksta įžvelgti ir pozityviąją karantino pusę, Irena neslėpė, kad kuo toliau, tuo sunkiau, todėl ateityje turi ir keletą planų.

„Pradžioje maniau, kad tai smagu ir gerai, bet dabar žiūriu, kad mėnesį karantiną ištverti galima, bet jei tai bus žymiai ilgiau, tai nežinau… Norėčiau jau dabar tapti savanore ir padėti žmonėms. Netgi jei reiktų kokių slaugytojų. Kažkodėl dėl savo sveikatos aš visiškai neišgyvenu, labiau dėl kitų“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų